Widok

Rodizio el Toro - restauracja brazylijska

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś miał z Was już tu Wesele? Ja tam byłam na obiedzie i efekt 1000000%. było fantastycznie. W piątek jadę obejżeć salę na Wesele.
Zobaczcie sami
http://www.rodizio.pl/wesela.html

Widoki z niej są naprawdę niesamowite. Nie wiem tylko jaki koszt:(

Co Wy Na To?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już był kiedyś wątek na temat tej restauracji,poszukaj bo było tam sporo opini.
mi sie tam podoba, ale niestety nie ma miejsc noclegowych a u mnie jest to obowiązkowe.
moja ciotka była tam na weselu jakis czas temu i była zachwycona
Madzioszka, będziesz oglądać moją salę:) Do 19.00 masz czas na przyjrzenie się, no chyba, że planujesz wmieszać się w tłum moich gości?;)

my mamy tam termin zarezerwowany na 26.08.2006:) sala podobala mi sie bardzo, a obsluga tez wywarla dobre wrazenie.jesli chodzi o ceny to kazdy znajdzie cos dla siebie bo maja menu za 115zl (czy podobnie) i za 170:D

Ja mam zarezerwowana sale w Rodizio na 3 czerwca 2006.Jestem zachwycona tym miescem i klimatem.Obsluga i pan z ktorym zalatwia sie foramlnosci sa bardzo mili i ugodowi.Jesli chodzi o ceny to my wybralismy sobie menu a 145zl.w cenie nie ma ciast,napojow(to znaczy jest kawa i herbata)oraz alkoholu.Polecam miejsce i czekam na opinie o weselach ktore sie juz ram odbyly.
Pozdrawiam
Mialam tam wesele, polecam:) jak macie jakies szczegółowe pytania piszcie.
CZIGRA MASZ TAM WESELE? wow fajnie ! proszę ci napisz mi jakie są tam ceny itp na maial cio? ja bede tam szybciej zdecydowanie:)

ja proszę o jak najwięcej opini na ten temat bo jestem podniecona tym miejscem:D.

a salę tam trzeba rezerwować rok wcześniej? ja będę miała ślub prawdopodobnie 30 września albo 7 października. powiedzcie mi ile płaci się zadatku na samym początku?
wiem, że tam nie ma noclegu a gdzie umieszczacie gości? są przecież jakieś pensjonatu itp.

Lenka!!! My mielismy tam wesele 26.VIII tylko tego roku!!!
Strasznie zalezalo nam na tej dacie, bo to byla III rocznica naszych zareczyn!!! Wypadalo to w tym roku w piatek ale jestesmy bardzo zadowoleni... Nie mielismy juz cierpliwosci, zeby czekac do przyszlego roku, az ta magiczna data bedzie wypadac w sobote!!!
Wszystkiego najlepszego i owocnych przygotowan zycze... Bedziemy o Was myslec w nasza rocznice: 26.VIII.2006 roku... ale widze, ze rocznicowy obiadek w Rodizio przy swiecach nie wchodzi w gre... hehehhe.
Pozdrawiam

Karola ale jak tam goscie byli zachwyceni lokalem? Jaka jestem tam sala do tańczenia?

Niedlugo, jak wroce do rzeczywistosci opisze ten dzien dokladniej i moze wkleje pare zdjec...
Samo polozenie lokalu, panorama Gdynska noca zapiera dech w piersiach. Lokal ladny, czysty, schludny jedzenia duzo i pyszne.
Sala do tanczenia na obnizeniu... widoczna dla siedzacych przy stolach gosci - duzy plus... My nie mielismy zadnego dodatkowego przystrojenia sali i stolow... Naszym zdaniem tandetne baloniki, golabeczki i obraczki zniszczylyby klimat knajpy. Na stolach byly skromne bukieciki i eleganckie swieczniki. Wedlug mnie w zupelnosci wystarcza.
Zespol rowniez mielismy z knajpy - super zgranie.
Pozdrawiam serdecznie

Jesli chodzi o zadatek to my placilismy 1000zl,oczywiscie przy wpalcie tej kwoty otrzymalismy umowe.Na 3 czerwca 2006 rezerwowalismy sale w maju tego roku wiec 13 miesiecy wczesniej i nie bylismy pierwsi na lato`06.
Ja na początku kwietnia zaklepywałam termin,a najbliższy wolny to był dopiero 30 wrzesień(chciałam zeby to był piątek)

kurcze ja chce miec 30 września mam nadzieje, że jest jeszcze wolny:(

Cały czerwiec, lipiec, sierpień i dwa weekendy wrzesnia są już zajęte. Płaci się zaliczkę od 500-1000 zł!

byłam gościem u Karoli81.

Bardzo sympatyczny zespół, "na wyposażeniu" lokalu, rozkręcali zabawę nie nachalnie, a z wdziękiem, jedzenie pyszne, napoje schłodzone, można wyjsc na taras dla ochłody, dużo miejsca wokół stołów i wystarczająco do tańczenia. Polecam z perspektywy gościa :-)

CZIGRA

Jak ochłoniesz po przyjeciu weselnym to prześlesz mi kilka fotek z twojego wesela? Taki, żeby było widać salę i parkiet:)

Bardzo bardzo proszę:)

Miód w me serce lejecie dziewuszki, znaczy jest szansa na udane wesele za 2 dni:)))

do góry