Widok
Rodizio el Toro - restauracja brazylijska
Czy ktoś miał z Was już tu Wesele? Ja tam byłam na obiedzie i efekt 1000000%. było fantastycznie. W piątek jadę obejżeć salę na Wesele.
Zobaczcie sami
http://www.rodizio.pl/wesela.html
Widoki z niej są naprawdę niesamowite. Nie wiem tylko jaki koszt:(
Co Wy Na To?
Zobaczcie sami
http://www.rodizio.pl/wesela.html
Widoki z niej są naprawdę niesamowite. Nie wiem tylko jaki koszt:(
Co Wy Na To?
Ja mam zarezerwowana sale w Rodizio na 3 czerwca 2006.Jestem zachwycona tym miescem i klimatem.Obsluga i pan z ktorym zalatwia sie foramlnosci sa bardzo mili i ugodowi.Jesli chodzi o ceny to my wybralismy sobie menu a 145zl.w cenie nie ma ciast,napojow(to znaczy jest kawa i herbata)oraz alkoholu.Polecam miejsce i czekam na opinie o weselach ktore sie juz ram odbyly.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Lenka!!! My mielismy tam wesele 26.VIII tylko tego roku!!!
Strasznie zalezalo nam na tej dacie, bo to byla III rocznica naszych zareczyn!!! Wypadalo to w tym roku w piatek ale jestesmy bardzo zadowoleni... Nie mielismy juz cierpliwosci, zeby czekac do przyszlego roku, az ta magiczna data bedzie wypadac w sobote!!!
Wszystkiego najlepszego i owocnych przygotowan zycze... Bedziemy o Was myslec w nasza rocznice: 26.VIII.2006 roku... ale widze, ze rocznicowy obiadek w Rodizio przy swiecach nie wchodzi w gre... hehehhe.
Pozdrawiam
Strasznie zalezalo nam na tej dacie, bo to byla III rocznica naszych zareczyn!!! Wypadalo to w tym roku w piatek ale jestesmy bardzo zadowoleni... Nie mielismy juz cierpliwosci, zeby czekac do przyszlego roku, az ta magiczna data bedzie wypadac w sobote!!!
Wszystkiego najlepszego i owocnych przygotowan zycze... Bedziemy o Was myslec w nasza rocznice: 26.VIII.2006 roku... ale widze, ze rocznicowy obiadek w Rodizio przy swiecach nie wchodzi w gre... hehehhe.
Pozdrawiam
Niedlugo, jak wroce do rzeczywistosci opisze ten dzien dokladniej i moze wkleje pare zdjec...
Samo polozenie lokalu, panorama Gdynska noca zapiera dech w piersiach. Lokal ladny, czysty, schludny jedzenia duzo i pyszne.
Sala do tanczenia na obnizeniu... widoczna dla siedzacych przy stolach gosci - duzy plus... My nie mielismy zadnego dodatkowego przystrojenia sali i stolow... Naszym zdaniem tandetne baloniki, golabeczki i obraczki zniszczylyby klimat knajpy. Na stolach byly skromne bukieciki i eleganckie swieczniki. Wedlug mnie w zupelnosci wystarcza.
Zespol rowniez mielismy z knajpy - super zgranie.
Pozdrawiam serdecznie
Samo polozenie lokalu, panorama Gdynska noca zapiera dech w piersiach. Lokal ladny, czysty, schludny jedzenia duzo i pyszne.
Sala do tanczenia na obnizeniu... widoczna dla siedzacych przy stolach gosci - duzy plus... My nie mielismy zadnego dodatkowego przystrojenia sali i stolow... Naszym zdaniem tandetne baloniki, golabeczki i obraczki zniszczylyby klimat knajpy. Na stolach byly skromne bukieciki i eleganckie swieczniki. Wedlug mnie w zupelnosci wystarcza.
Zespol rowniez mielismy z knajpy - super zgranie.
Pozdrawiam serdecznie