Widok
Rodzina
Podstawowa komórka społeczna która składa się z żony, męża i dzieci.
30 maja o 14:00 pod Złotą Bramą odbędzie się legalna manifestacja przeciwko paradzie przedstawicieli subkultury LGBTQNZQWERTY w Gdańsku. Wszyscy pokażmy, że Trójmiasto nie godzi się na promocję niemoralności w przestrzeni publicznej.
30 maja o 14:00 pod Złotą Bramą odbędzie się legalna manifestacja przeciwko paradzie przedstawicieli subkultury LGBTQNZQWERTY w Gdańsku. Wszyscy pokażmy, że Trójmiasto nie godzi się na promocję niemoralności w przestrzeni publicznej.
Tak nie za bardzo w temacie jestem, ale jeżeli motto imprezy to:
"Podstawowa komórka społeczna która składa się z żony, męża i dzieci."
To co w programie będzie ?
Biczowanie matek samotnie wychowujących dzieci...
Palenie na stosie starych panien...
gwałty na lesbijkach...
czy kopanie p....łów po jajach ?
"Podstawowa komórka społeczna która składa się z żony, męża i dzieci."
To co w programie będzie ?
Biczowanie matek samotnie wychowujących dzieci...
Palenie na stosie starych panien...
gwałty na lesbijkach...
czy kopanie p....łów po jajach ?
Pójdę o krok dalej - podstawowa komórka społeczna POWINNA składać się z mężczyzny, kobiety i dziecka/dzieci, które są wynikiem naturalnej i zdrowej relacji między nimi. Małżeństwo jako takie pojęte nie jest zupełnie potrzebne bo jeśli dwoje ludzi dojrzałych emocjonalnie chce stworzyć rodzinę to zrobi to BEZ całej tej debilnej, ślubnej otoczki.
-----------------------------
Jak powiedział Gilbert Keith Chesterton: "Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań". Nawiązując - jeśli zboczeństwu pozwolimy się plenić to w następstwie zboczeństwo będzie żądało coraz więcej. Najpierw ślubów a potem adopcji dzieci przez pary homo. Światu niestety potrzebna jest bomba atomowa ...
-----------------------------
Jak powiedział Gilbert Keith Chesterton: "Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań". Nawiązując - jeśli zboczeństwu pozwolimy się plenić to w następstwie zboczeństwo będzie żądało coraz więcej. Najpierw ślubów a potem adopcji dzieci przez pary homo. Światu niestety potrzebna jest bomba atomowa ...
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
pierwsze zdanie to moja opinia. dla mnie bezdyskusyjna. chociaż chciałam w ten sposób dyskusję otworzyć. zaraz się odniosę ;)
a druga część to ogłoszenie które skopiowałam - jak to będzie wyglądało?
parada przedstawicieli subkultury LGBTQNZQWERTY będzie szła
a manifestacja to chyba stoi i manifestuje - zapraszam!
a druga część to ogłoszenie które skopiowałam - jak to będzie wyglądało?
parada przedstawicieli subkultury LGBTQNZQWERTY będzie szła
a manifestacja to chyba stoi i manifestuje - zapraszam!
moim zdaniem małżeństwo wymaga szczególnej troski i uwagi - uważam, że dojrzałość relacji miłości między kobietą i mężczyzną zakłada również deklarację, wyłączność i wierność tej decyzji. (moim zdaniem najlepszy jest ślub kościelny, bo przyjmuje też Boże Błogosławieństwo przez kapłana dla małżonków, którzy ślubując sobie nawzajem udzielają sobie sakramentu). jeśli akcent jest położony na ślub i otoczkę, nie na małżeństwo, to, zgadzam się, też jest coś nie tak.
to, że dzieci pojawiają się między kobietą a mężczyzną to Pan Bóg tak zaplanował też dlatego, że dziecko potrzebuje również w fazie rozwoju i dorastania wzorców, miłości mamy i taty. i uważam, że jedynie trwały związek rodziców gwarantuje dziecku odpowiedni poziom poczucia bezpieczeństwa.
tak rozumiem rodzinę.
to, że dzieci pojawiają się między kobietą a mężczyzną to Pan Bóg tak zaplanował też dlatego, że dziecko potrzebuje również w fazie rozwoju i dorastania wzorców, miłości mamy i taty. i uważam, że jedynie trwały związek rodziców gwarantuje dziecku odpowiedni poziom poczucia bezpieczeństwa.
tak rozumiem rodzinę.
Rodzina to również mąż i żona. Nie wszystkie małżeństwa mogą mieć dzieci, a także nie wszystkie są gotowe na dziecko.
Przypominam, że w naszym kraju nie jest tak łatwo o stałą, dobrą pracę, mieszkanie...
Wiele osób marzy o tym żeby zarabiabiać chociaż połowę z tego co złodziej, albo idiota ( 6 tyś wg.Bieńkowskiej)
Trzeba mieć warunki do tego, żeby mieć dzieci, zapewnić im dach nad głową, opiekę i edukację.
Przypominam, że w naszym kraju nie jest tak łatwo o stałą, dobrą pracę, mieszkanie...
Wiele osób marzy o tym żeby zarabiabiać chociaż połowę z tego co złodziej, albo idiota ( 6 tyś wg.Bieńkowskiej)
Trzeba mieć warunki do tego, żeby mieć dzieci, zapewnić im dach nad głową, opiekę i edukację.
@inka-inka
Nie zastanawiam się nad tym tak samo jak nie zastanawiam się nad tym czy będę miał raka, czy samolot lecący nade mną doleci do celu i czy koty znowu oszczały mi auto ale zapewniam Cię, że prowadząc dziecko przez życie i tłumacząc mu je, zboczenie będę nazywał zboczeniem, zwyrodnialstwo zwyrodnialstwem a głupotę głupotą. Będę słuchał też bacznie co dziecko ma do powiedzenia i analizował to.
Nie zastanawiam się nad tym tak samo jak nie zastanawiam się nad tym czy będę miał raka, czy samolot lecący nade mną doleci do celu i czy koty znowu oszczały mi auto ale zapewniam Cię, że prowadząc dziecko przez życie i tłumacząc mu je, zboczenie będę nazywał zboczeniem, zwyrodnialstwo zwyrodnialstwem a głupotę głupotą. Będę słuchał też bacznie co dziecko ma do powiedzenia i analizował to.
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Człowieku z....skoro masz tak konkretnie sprecyzowane poglądy to nic innego mi nie pozostaje jak życzyć Tobie obyś nigdy nie spotkał się z sytuacją którą opisałam a tym bardziej życzę Twoim bliskim aby nigdy nie uzewnętrzniali się przed Tobą ze swoim jak to nazywasz "zboczeniem".W życiu nic nie jest tylko czarne i białe,na dodatek potrafi nas bardzo zaskakiwać.
@inka-inka
Życzenia przyjęte do realizacji :)
Jednego nie rozumiesz - zdrowy na rozsądku obywatel lub obywatelka homo nie uzewnętrznia się ze swoimi preferencjami a mądry i wnikliwy obserwator zauważy tę inność i zamknie mordę a już na pewno nie będzie nawiązywał do owego tematu. Do takich właśnie należę. A dziwolągi i właśnie zboczeńcy łażą w jakichś kolorowych paradach i drą mordy, żeby gawiedź słyszała, że lubią się bzykać w zadek. Zobacz, jakie to proste tylko w Twoim politowaniu dla odmienności nie zauważasz tego.
Życzenia przyjęte do realizacji :)
Jednego nie rozumiesz - zdrowy na rozsądku obywatel lub obywatelka homo nie uzewnętrznia się ze swoimi preferencjami a mądry i wnikliwy obserwator zauważy tę inność i zamknie mordę a już na pewno nie będzie nawiązywał do owego tematu. Do takich właśnie należę. A dziwolągi i właśnie zboczeńcy łażą w jakichś kolorowych paradach i drą mordy, żeby gawiedź słyszała, że lubią się bzykać w zadek. Zobacz, jakie to proste tylko w Twoim politowaniu dla odmienności nie zauważasz tego.