Widok

Rolety dzień/noc?

Banino Temat dostępny też na forum:
Witam,

Z jakich firm korzystaliscie? To było,na zamówienie? Ile kosztują? Kuchnia + salon?

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ASROLET realizacja ok 8 dni

hej
za 2-3 dni będę miał rolety, drugi raz zamówione u gościa co nam w poprzednim mieszkaniu robił i przez kilka lat nie było z nimi najmniejszego problemu. Kuchnia dzień/noc 1 okno, w salonie normalne takie nie d/n 2 okna balkonowe i na górze 2 pokoje po 2 okna też normalne razem 1000zł z rabatem za "drugi raz" u tego Pana. Wersja z prowadnicami i tą kasetką w kolorze okna. Wyjdzie dobrze to podam kontakt.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie robił p. Sebastian ze sprint serwis - z tego co pamiętam wsio tzn. 2 rolety dzień-noc - na okno klasyczne i balkonowe i 1 roleta zwykła na balkonowe 600 zł.
https://www.facebook.com/SprintSerwisSebastianRatowt?fref=ts
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pan Sebastian robił mi cały dom: zaluzje, rolety. Jest bardzo miły i sumienny. Zdecydowanie polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sebastian Sprint-serwis polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Stół + krzesła - gdzie najtaniej? (55 odpowiedzi)

Gdzie najtaniej kupię zestaw stół +6 krzeseł,może któraś z was wie coś na temat?

drzwi wewnętrzne. białe? (51 odpowiedzi)

zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są plusy i minusy...

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (139 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...

do góry