Widok

Rowerek biegowy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Planuję kupić mojej córeczce na 2 ur. i patrzę na ten model. Moze ktośtaki posiada? Lub poleca jakiś inny?

http://allegro.pl/letnia-promocja-rower-rowerek-biegowy-drewniany-i1713455747.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie mierzyłam jej ostatnio ale trzy miesiące temu mała 81 cm. myśle że w tej chwili może mieć nie więcej jak 85 cm.
moja na trojkolowcu nie pojezdzi bo pedaly sa jakos daleko poza tym uwazam ze na z biegowego latwiej jej bedzie wsiasc na zwykly ale juz 2 kolkowy bo nauczy sie balansowac cialem
z jezdzika wyrosla wiec pora na biegowy :)
agata suppper juz sie napalilam moja ma wlasnie 86 :)
no to spokojnie sięgnie nóżkami do ziemi :-)
moja w trójkołowcu spokojnie siega do pedałów ale jawiekszą frajda jest to ze ona sobie siedzi, kręci kierownicą a ja ją wiozę :-)
mjakmama my dzisiaj własnie taki kupiliśmy córce:) ma rok i 9m-cy i 86 wzrostu:) rowerek super:) mała dosięga całymi stópkami do ziemi:) i próbuje już jeździć:) wyższy rowerek byłby za wysoki i musiałaby sie odpychać palcami a nie o to chodzi:)

jedź do sklepu i przymierz małą:)

my mamy czerwony:)
no to pieknie :)) podjade w tygodniu mam nadzieje ze beda na sklepie :)
możesz sobie internetowo zobaczyć:)
ja sprawdzałam i wtedy był jeden czerwony na kartuskiej i 8 czerwonych na przymorzu więc na przymorze pojechaliśmy:)
a mi nie dziala sprawdzanie stanu na sklepie :(( bo probowalam to zrobic nie wybiera mi wojewodztwa
http://www.decathlon.com.pl/nettools/store/10293446/PL/area/134294753/wojewodztwo-pomorskie

po lewej masz trzy sklepy:)
ja zmierzylam mojego malego na tym rowerku to niestety za maly jest-rowerek.Musze szukac dalej
ale siodełko i kierownicę da się wyciągnąć:) rowerek przeznaczony dla dzieci o wzroście 85-100cm
inka wszystkie biegowe sa do 100 cm wzrostu?
no..zalogowałam sie,czy naprawde to taka super sprawa z tymi rowerkami??chcialabym małej kupic niedlugo,ma prawie 100 cm wzrostu.mamy trojkowłowy,sama jezdzi,ale jakos nie bardzo ja to rajcuje.kiedys byly tylko takie i bylo super,dzieci sie i tak uczyly od razu pedalowac na zwyklym,dlatego niewiem.....przekonajcie mnie:)
nie, ten konkretny model z decathlonu jest 2-4 lat i napisane 85-100cm ale rowerki biegowe sa róznej wielkości
My własnie w piatek kupilismy biegowy giant pre (pompowane 12 calowe koła i aluminiowa rama - podobno najlżejszy z dostępnych na rynku). - dużo lżejszy od Puky 12 calowe koła
Na poczatku bałam się że Młody będzie za mały do 12 calowych kół i chciałam kupić 10 calowe puky (młody ma rok i 9 miesięcy) ale po przymierzeniu okazało się że jest idealny.
Mamy taki:
http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/pre/9177/50607/
Mała coężarówko - na stronie aktywnysmyk.pl jest fajny filmik dlaczego biegowe są lepsze niż trójkołowce :)
Generalnie chodzi o to że dziecko na biegowym skupia się TYLKO na równowadze co jest łatwiejsze niż pedałowanie - z własnych obserwacji też dochodzę do wniosku że biegowy rowerek jest łatwieszy w obsłudze i bardziej "naturalny' dla takiego malucha.
My po trezch dniach dajemy radę z małymi krawężnikami - chociaż Młody nadal bardziej chodzi z rowerkiem między nigami niż jeździ
ja tez sie nakreciłam na ten rowerek bo Filip uwielbia takie "pojazdy".

Sanszajn kupiłąs juz rowerek? bo ja tez sie zastanawiam nad tym
http://plus.google.com/111448939184162141042/posts?hl=pl

i jestem ciekawa czy go moze macie, albo moze ktoras inna forumka ma taki i moze cos powiedziec
Witam.
Dwa lata temu kupilismy rowerek biegowy Puky i do dzis jest najlepsza zabawka naszych dzieci. Bylem zaskoczony jak szybko corka nauczyla sie jezdzic i spacery byly dluzsze:) Teraz mlodsza(2 lata) probuje a starsza(4 lata) dostala z pedalami ... i od razu zaczela jezdzic. Totalnie polecam rowerki biegowe:)
skopiowałam linka i wkleiło mi cos innego :/ chodziło mi o ten rowerek oczywiscie

http://allegro.pl/rowerek-biegowy-rower-dragon-jezdzik-milly-mally-i2180649437.html

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry