Widok

Rowerek biegowy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Planuję kupić mojej córeczce na 2 ur. i patrzę na ten model. Moze ktośtaki posiada? Lub poleca jakiś inny?

http://allegro.pl/letnia-promocja-rower-rowerek-biegowy-drewniany-i1713455747.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rowerek begowy jest idelany moim zdaniem dla dwulatka. Oczywiście, wszystko też zależy jakie ma gabaryty, czy jest wysoki czy nie. fajne są też rowerki trójkołowe. Co do tego jaki rowerek wybrać, to mega fajne można znaleźć tutaj https://www.runo.sklep.pl/pl/menu/rowerki-dla-dzieci-632.html

Wiesz co, ja ogólnie w Colibro widziałam niejeden rowerek biegowy i jeśli już, to może właśnie tam sprawdzicie, co i jak? Mi się to wydaje sensownym, ale chętnie też dowiem się, jakie wy macie na ten temat doświadczenia. Jak to będzie? Wiecie może?

Ja kupowałam reowerk biegowy przez internet (http://movino.pl/rowerki-biegowe-dla-dzieci/) jest tam dużo większy wybór niż w marketach - dlatego tę drogę polecam zdecydowanie bardziej

Jednocześnie, raczę dobrze sprawdzić jak dziecko czuje się na rowerku i napisać do właściciela sklepu z pytaniem o najlepiej dobrany model do wzrostu dziecka
Polecam rowerek biegowy. Moja córka świetnie na nim jeździ. Kupiliśmy gdy miała 2 latka. Trzyma sama równowagę - gdy się rozpędzi, podnosi nóżki lub stawia na podnóżku. Jeździ bardzo szybko, ciężko ją dogonić.

Moja teściowa kupiła małemu, nie wiem jeszcze jaki, bo dziś zamawiala z netu... Sama jestem ciekawa jak młody sobie poradzi...
niewiem czy pisałam czy nie ale my jednak kupilismy z dokrecanymi kolkami,mala szybko załapała i jezdzi a raczej zapitala,teraz jak obserwuje ja i dzieci na biegowym to wydaje mi sie ze zrobilismy dobrze.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam bo mały dostanie Rowerek na urodziny.. Jak radzą sobie 2 latki?
Ja mam PUKY i jestem bardzo zadowolona, tzn. Kuba ma ;) Tych z drewnianą bym się bała że się połamie jak się porządnie przewróci i jeszcze może zrobić dziecku poważną krzywdę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
babeczki, wszystkie piszecie ze wasze pociechy mają jeździki ze stalową ramą, zawsze podobały mi się takie drewniane ale dlaczego królują kettlery itp.naturals?
podbijam
no tak, bo rowerek ma "wyglądać" i najlepiej się świecić wtedy jest super..
Czy ktoś z Was ma doświadczenie z rowerkami DREWNIANYMI? np. kinderkraft albo tup tup? roznica w cenie 80zł a to chyba jedno i to samo?

http://allegro.pl/rowerek-biegowy-drewniany-kinderkraft-runner-i2341270550.html

http://allegro.pl/drewniany-rowerek-biegowy-tup-tup-w-wa-od-reki-i2350441796.html
Az milo patrzec jak dzieci szybka zalapuja.nasz tez z dnia na dzien coraz lepiej sobie radzi.
My mamy kettlera speedy i jesteśmy bardzo z niego zadowoleni! synek pierwsze dwa dni chodził z rowerkiem między nogami, a po dwóch dniach zatrybił i śmiga jak mistrz, aż go dogonić nie możemy :))) Daję radę nawet wjeżdżając i zjeżdżając z krawężników;D
My dziś kupiliśmy dla młodej ten rowerek biegowy z Decathlon i jesteśmy bardzo zadowoleni. Mała już dziś próbowała na nim jeździć i całkiem nieźle daje z nim sobie radę, chociaż na razie więcej z nim chodzi między nogami :)
My podjęliśmy w końcu decyzję i dziś kupiliśmy gianta pre. Jesteśmy zadowoleni z tej decyzji,a Synek chętnie na niego wsiada.
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
a tak podsumowując niech któraś napisze.
Który rowerek jest najlepszy ?
drewniany czy metalowy
kółka pompowane czy piankowe ?
;)))
image

czy ktoś może wie gdzie można na żywo zobaczyć tego gianta pre?
no pewnie ze mozesz
image
karolinkaku czy ja bym mogla z liwką podejsc do ciebie i sie przymierzyc do tego rowerka? :) po sąsiedzku prosze...:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Aliexpress-ktos zamawiał? (20 odpowiedzi)

Jak w temacie widze kilka fajowych rzeczy ale mam obawy.. nie do jakosci a do tego czy dotra...

Niania u was w domu- pytania (26 odpowiedzi)

Witam ,jestem nianią z małym stażem opiekuńczym .Mam kilka pytań do mam które mają opiekunki w...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

do góry