Widok
z jedzeniem w Róży Wiatrów jest tak, że tydzień przed weselem idzie się tam i omawia się co i jak ma wyglądać. Ile gości będzie, co ma być podane a co nie, jak z napojami itp itd.
Tydzień przed weselem idziecie, bierzecie swoja umowę, resztę pieniędzy do wpłacenia i umawiacie się co i jak - jedzenie, picie, alkohole, wystrój, i wszystkie inne sprawy.
A co do tych napoi gazowanych: one są. Jeśli gość poprosi o cole, tonic czy coś innego gazowanego - kelner mu to przyniesie. Nie ma po co stawiać na stole gazowanych napoi bo uleci gaz i na prawdę będą nie do picia.
Wystarczy powiedzieć gościom że gazowane są i jak coś to o nie prosić kelnerów - tak samo jak o kawę czy herbatę.
A co do reszty napoi to były momentalnie dolewane do dzbanków, jak tylko w naczyniu było go mało.

http://kozlowskagnieszka.wordpress.com/
Tydzień przed weselem idziecie, bierzecie swoja umowę, resztę pieniędzy do wpłacenia i umawiacie się co i jak - jedzenie, picie, alkohole, wystrój, i wszystkie inne sprawy.
A co do tych napoi gazowanych: one są. Jeśli gość poprosi o cole, tonic czy coś innego gazowanego - kelner mu to przyniesie. Nie ma po co stawiać na stole gazowanych napoi bo uleci gaz i na prawdę będą nie do picia.
Wystarczy powiedzieć gościom że gazowane są i jak coś to o nie prosić kelnerów - tak samo jak o kawę czy herbatę.
A co do reszty napoi to były momentalnie dolewane do dzbanków, jak tylko w naczyniu było go mało.

http://kozlowskagnieszka.wordpress.com/
to ja podbijam, bo już za tydzień moje wesele w rózy....
zapomniałam sie tylko dowiedzieć ile vat-u należy doliczyć do ceny za osobe? czy dziewczyny, które miały tam swoje przyjęcia moga mi podpowiedzieć? mamy menu za 120 netto- czyli w rezultacie ile zaplacimy?
będę wdzięczna za pomoc, bo jutro idziemy podpisać umowę, a nie wiem ile mamy wziąć pieniędzy :/
dziękuję i pozdrawiam
zapomniałam sie tylko dowiedzieć ile vat-u należy doliczyć do ceny za osobe? czy dziewczyny, które miały tam swoje przyjęcia moga mi podpowiedzieć? mamy menu za 120 netto- czyli w rezultacie ile zaplacimy?
będę wdzięczna za pomoc, bo jutro idziemy podpisać umowę, a nie wiem ile mamy wziąć pieniędzy :/
dziękuję i pozdrawiam
tya dziewczyny wszystko pieknie ładnie...tylko modlcie sie zeby w waszwymarzony dzień w trakcie wesela nie bylo jakiegos koncertu na skwerze z big sceną...bo muzyka przebija zespół ijest nieciekawie.Wiem bo byłam..na takimweselu..częśc gości wychodziło na balkon słuchać koncertu..
chyba ze wam mieszana muzyka na weselu odpowiada..;/
jak niema to spoko...
chyba ze wam mieszana muzyka na weselu odpowiada..;/
jak niema to spoko...
dziewczyny wtrące się tylko tak a propo koncertów, byliśmy w Rodizio na weselu 2 sierpnia, akurat był bodajże na bulwarze Haineken - było słychać owszem i to bardzo, ale tylko jak się stało na tarasie, w środku nie, a pozatym co to za goście którzy będą woleli koncert niż wesele :) co do wnętrz to akurat uważam, że Róża ma bardzo ładne i eleganckie, miałam tam okazję dekorować jedną z sal; a wesel jest tam mnóstwo bo co tydzień widać jakąś Parę, ja akurat też byłam tam na stypie, ale to normalne, że w takiej restauracji robi się różne imprezy także myślę, że nie macie się czym martwić :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
cześć mieliśmy wesele w ostatnią sobotę i było jeszcze gorzej. Podano mięsa drugiego dania, ziemniaki, frytki i surówki a po pół godzinie warzywa na ciepło, po obiedzie były ciasta które odstawiono po chwili i przez ponad godzinę mieliśmy na stołach wódkę i napoje, kierownik winił za to orkiestrę, wszelkie interwencje pozostały bez echa pomieszano kolejność potraw i godziny podawania. Wszystkie przekąski były w galarecie chociaż w umowie wyraźnie zaznaczyliśmy ze ma być inaczej . Dania były ze stołów sprzątane i odstawiane gdzieś na stoliki poustawiane pod ścianami, nikt nie umiał wyjaśnić po co. Pracowało tylko dwóch kelnerów na 85 osób. Może to wszystko było i ładne i smaczne ale sposób w jaki się to odbyło popsuło cały efekt Mąż próbował sprawę po weselu wyjaśnić ale został z lokalu wyproszony.