Widok
Hej hej, ja miałam wesele w Róży 21.06 jak Niunieczka (pozdrowionka), u nas wszystko było ok mam tylko jedno ale - troszkę mało "zieleniny" było - trudno, i powitanie na sali mi się nie podobało (oczywiście miło że zostaliśmy powitani itd. ale jakoś dużo "kierownictwa" teraz na zdjęciach mamy, fotograf ok więc to nie jego wina). Przykro czytać te negatywne opinie bo ja byłam całkowicie spokojna o organizację. Wszystko omówiliśmy wcześniej i nie było żadnych nieporozumień. Mieliśmy salę Bursztynową (na dole) i tam toalety są oddzielne więc nie było mowy o szarpaninach z gośćmi z innego wesela czy z ochroną. Wódki z wesela tez nam sporo zostało (chcieliśmy wcześniej dokupić więcej ale kierowniczka odradzała że pewnie i tak zostanie i rzeczywiście zostało). Mam nadzieję że wasze wesela tez się udadzą, my jesteśmy bardzo zadowoleni imprezka była I klasa :D
co do poprawin kosztuja za osobe 45,50 ja wykupiłam poprawiny nie bardzo tez chcialam ale to w sumie raz w zyciu mozna sobie pozwolic.tez ide 7 dni wczesniej aby uzgodnic wszystko i to jest wystarczajacy czas.na wesele mam dj roberta augustyniaka.tez rozne opinie o nim slyszalam.ale nie bede sie sugerowac tym.tez myslalam o sali bursztynowej ale u mnie bedzie 60 osob wiec nie dali by mi nawet tej sali tylko kapitanska ktora jest na ta ilosc osob.czy ktos mial z was w sali kapitanskiej slub?? bo prosilabym o pare fotek.
Jeśli rzeczywiście zdecyduję się na poprawiny to na pewno skontaktuję się z Różą w najbliższym czasie, przy podpisywaniu umowy nie brałam takiej opcji pod uwagę, dlatego nie zaklepywałam sali. Chodzi mi generalnie o zjedzenie obiadu, posiedzenie, nie o drugą imprezę. Jak to wygląda - czy jest to jedzenie, które zostało z wesela + dokupienie, by wystarczyło, czy wykupuje się całe menu od nowa?