Widok

Róża Wiatrów w Gdyni

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam prośbę :-)
Jeśli któś ma coś do powiedzenia na temat restauracji "Róża Wiatrów" to prosze o parę słów bo mam dylemat czy rezerwować tam salę czy nie.

Z góry dzięki
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a czy aby wejsc do sali i ja obejrzeć trzeba wcześniej się umówić?

image
Nie trzeba. Jesli nie ma imprez zamkniętych sala (przynajmniej ta większa) jest ogólnie dostępna dla klientów.
dzisiaj byłam tam i pytałam sie miedzy innymi o galarete na przystawkach i pan powiedzial mi ze oni na wszystkich przystawkach daja galarete, bo tak jest ladniej i jedzenie sie nie psuje.... Hmmm no ciekawe czy inne restauracje tez tak robia...

image
A i nie polecam DJ z Róży Wiatrów polecanego przez nich, ale to już oddzielna historia
(było chyba z 3 wymienionych panów, chodzi mi o syna właściciela sali, np koleś w trakcie wesela poszedł oglądać sobie mecz ;) i miał takich akcji parę, chodź goście byli zadowoleni to my wiemy co miało być a było, więc profesjonalizm tego pana pozostawiał dużo do życzenia)
http://www.pozytywnafotografia.pl - fotografia ślubna z duszą
kasia@pozytywnafotografia.pl
tel: 0668 551 701

NIP: 532-184-92-85

Legalnie działająca firma ;)
W sierpniu fotografowałem w Róży Wiatrów. Pozwolę sobie nie komentować, wiele już powiedziano... :)

Jeśli kogoś interesuje wnętrze sali (bodajże bursztynowa) zapraszam do obejrzenia zdjęć na blogu:

http://blog.krawcywizerunku.pl/2010/10/254/
Mieliśmy wesele w Róży Wiatrów dwa tygodnie temu i jesteśmy bardzo zadowoleni, nie mogliśmy wybrać lepiej :) Było pięknie, widoki rewelacyjne, dużo jedzenia, obsługa rewelacyjna, mieliśmy wszystko co chcieliśmy a jeszcze szli nam na rękę w każdej sytuacji. Polecam w 100 %. Goście też bardzo bardzo zachwyceni. Sama czytałam różne opinie o tej restauracji, ale my na pewno tam wrócimy,
Ja nie polecam ze względu na jedzenie. Zupa pomidorowa strasznie przesolona, każda przystawka pokryta warstwą galarety - pierwszy raz się z tym spotkałam. Dużo gości weselnych galarety nie lubi, więc półmiski były nietknięte. Poza tym mało mięs, dodatków, jak się coś skończyło to obsługa nie uzupełniała, ale to akurat może nie wina restauracji tylko jakiś rodzaj menu.

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry