Widok

Rozczarowanie GAMETA

Centrum Zdrowia Gameta Temat dostępny też na forum:
Witam chciałam się podzielić doświadczeniem jakie spotkało nas w nowej otwartej klinice w Gdyni, z mężem staramy się o nasze maleństwo już 3 rok, ja się leczę on też. Mąż miał zrobić ponownę już badania nasienia poprzednie robił w Invicie a teraz gdy dowiedzieliśmy się że otworzyli klinikę w Gdyni to zrobił je tu bo dużo bliżej dzwonił 2 razy jeszcze przed badaniem pytał się czy badanie nasienia jest takie same jak w Invicie panie z recepcji zapewniały że tak identyczne tyle samo nawet kosztowało. Jakie zdziwienie było mojego męża jak odebrał wynik! w porównaniu z Invictą gdzie wszystko jest wyszczególnione z 20 pozycji opis tutaj na kartce ręcznie wypisane podstawowe dane 5 pozycji!!! oburzony mąż wrócił tam i powiedział że panie zapewniały go że to są kompletne wyniki! a tu takie coś panie tylko powiedziały że jak mu to nie odpowiada to może zgłosić reklamacje! No szlak nas trafia badanie kosztują fortunę co miesiąc idzie na nie dużo kasy gdy małżeństwo ma takie problemy a ile stresu przeżyć a tu robią Cię w konia badanie trzeba będzie powtórzyć bo gdybym chciała takie to mogłam iść do przechodni i koszt o wiele mniejszy a nie do kliniki niepłodności jestem wściekła W lutym mieliśmy iść pierwszy raz na wizytę tam ale teraz się obawiam jak oni wszystko robią tak na odpiernicz kolejne miesiące stracone oj ciężko cały czas pod górkę pozdrawiam wszystkie staraczki i powodzenia w Nowym Roku!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 29
my zapłacilismy w gamecie ponad 20 tys. ze wszystkim-badaniami, wizytami itd. Nie polecam gamety. spiepszyli in vitro po całości.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
dziewczyno ,przecież Ty sama nie rozumiesz co piszesz ,chyba że skończylaś medycynę ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 17
Pewnie że warto!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trudno mówić w Gamecie o profesjonalizmie. Dr Czech nawet nie zajęknął się o problemach, które mogą pojawić się po stymulacji jajników. Każda wizyta (nawet 5 minutowa rozmowa to 120 PLN). Wieje już Invictą i to mocno. Panie pielęgniarki wiecznie obrażone. Łaskę robią jak udzielą informacji. Ilość ilość i ilośc... Smutne - zero podejscia psychologicznego - jesteś tylko numerkiem na liście, kupą banknotów które zostawisz... :(
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7
nie zgadzam sie z "klientką", jak weszłam ostatnio tylko skonsultować wyniki i po receptę nie musiałam płacić za wizytę, w dniu inseminacji nie mieliśmy kasy (spóźniła się wypłata nam), spokojnie mogliśmy zapłacić za badania, wiziytę itp. później, a dr. Czech jest zawsze chętny do pomocy ilekroć zadzwonię z jakimś problemem; jestem tam systematycznie i nigdy też nie spotkałam się z niemiłymi paniami w rejstracji - ale wiecie wszystko działa zawsze w dwie strony
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja miałam in vitro w Łodzi stymulowana byłam u nas przez Dr Wójcika Lekarz i klinika super. ale w tedy jeszcze nie było Gamety Gdynia. Jeśli wszyto działa jak w Łodzi to naprawdę Polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja sie zgodze z klientka co do pielegniarek , ostatnio jedna zaczela sie na mnie wydzierac przez telefon i zlozylam pisemna skarge na nia do dr wojcika!
A reszta ...kochani tylko Gameta i tylko dr Cz.!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam jestem tu pierwszy raz ,mam nadzieję że otrzymam pomocne mi rady w podjęciu decyzji o in vitro,staramy się o dziecko już 7 lat z małymi przerwami ,problem leży z strony męża słabe plemniki ,prób inseminacji przeszliśmy już przez ten okres 7,teraz zastanawiamy sie nad in vitro,póki co mąż leczy sie u Dr.Rogozy ,bardzo poprawiły sie u niego parametry plemników do in vitro idealne ponoć ?Czytając wasze opinie o Gamecie ,myślę że warto tam spróbować ,z in vitro w Gdańsku tez nie mam miłych wspomnień klienta traktują jak bank.
Myślałam również o klinice w Białystoku ,ale fakt ,że to daleko, jeśli mamy tu dobrych lekarzy to czemu nie tu.
Witłamam przeczytałam wasze opinie o Gamecie ja podobnie jak martini80 staram się tak długo o dziecko mam za sobą dwa nieudane programy invitro w klinice Artemida w Bialymstoku pomimo że nie doszlo do ciazy nie żaluje ze tam bylam chociaz bardzo daleka droga bo ja miałam aż 600 km . Mysle że białostockie kliniki są najlepsze w całej Polsce tam zaczęla sie historia invitro mnie koszt invitro z lekami wyniósł około 6tys trzeba jeszcze doliczyć koszty mieszkania.Kolejną próbę może podejmę w Gamecie może warto czasami coś zmienić.
orientujecie sie moze czy zeby dostac zaswiadczenie do becikowego musze zaplacic kolejne 150 zl za wizyte...?
image
up, wie ktos?
image
Morena ja do becikowego dawałam tylko kartę ciąży - nie miałam specjalnego zaświadczenia - i to wystarczyło.
imageimage
dzieki , sprobuje moze mi tez sie uda:)
image
ja dawałam wypis ze szpitala
dotarłam do gamety w lutym. obecnie jestem w siódmym miesiacu ciązy dzieki dr Czechowi i dr Wójcikowi.jestem jedna z pierwszych pacjentek która zaszła w ciąze bo juz w marcu! koszty nie są az tak makabryczne(leczyłam sie trzy lata u innego lekarza i wydałam na niego"mercedesa" a to własnie Ci dwaj Panowie zasłuzyli na tego merca
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
popieram, recepcjonistki obsługują jakby "z łachą"!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chcę wam opisac moja historię z Gametą, ale nie pasuje ona do tematu ROZCZAROWANIE! Bo dzięki klinice już niedługo urodzę! Zadowolone i nierozczarowane dziewczyny zapraszam na wątek pozytywny: http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=199235&c=1&k=160
:)
Nie byłam jeszcze w Gamecie, ale czytam Wasze opinie i pewnie się wybiorę. Przez rok jeździłam do Invikty i jedyne co mogę powiedzieć to wielka poraźka!! Miałam wykonane 3 inseminacje, niestety bezskutecznie. Ale wina pewnie po części leży po stronie kliniki. Na zabiegi zawsze wchodziłam z opóźnieniem. Skoro plemniczki żyją około 30 minut przechowywane w probówce, to wejście z około 30 minutowym opóźnieniem na zabieg raczej nie wróżyło powodzenia. Większośc chłopaczków pewnie nie nadawała sie już do niczego. I jak tu wystarać maleństwo. Dałam sobie spokój na kilka dobrych miesięcy. A teraz znów ruszam do walki, mam tylko nadzieję że się nie rozczaruję gametą jak Inviktą. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki.
w gamecie jeśli chodzi o zabiegi przestrzegają wszystkiego bardzooo dokładnie, choć na wizyty są czasem duże opóźnienia ale i tak warto, cały personel jest bardzo zaangażowany w każdą pomoc
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeżli uważasz, że Białystok jest ok to śmiało ruszaj do GAMETY. Dr Czech jest z Białegostoku.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (82 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Drewniany plac zabaw dla dzieci? (45 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym zrobić Nikosiowi plac zabaw w ogrodzie.Drewniany,wiadomo jakis domek ze...

rodzice chrzestni-kiedy zapytać? (21 odpowiedzi)

Tak sobie myślę kiedy prosi się by dana osoba została rodzcem chrzestnym naszego Maluszka? Jak...

do góry