Widok

Rozmiarówka Early Days?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie dotyczące body firmy Early Days.

Chcę kupić na allegro. Są rozmiary 74 i 80, chociaż podają że te 74 to jak nasze 80. Nawet piszą 74-80.

Chciałam zapytać jak jest w rzeczywistości z tymi bodziakami?

Córeczka powoli wyrasta z body 74, więc nie wiem czy nie lepiej wziąć te 80?

Z góry dziękuję za pomoc;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wg mnie też rozmiarówka zawyżona:)
Co osoba to opinia :)
Najkorzystniej dorwać jakąś koleżankę kogoś z rodziny w uk bo nawet z przesyłką wychodzi o wieeeele taniej ceny na allegro z przebitką ponad 100%!!!
a jak dla mnie zanizona wiekszosc ubran :) ale mowie wiekszosc, bo niektore sa ok. mam porownanie z innymi ciuszkami inncyh firm. moja ma 13miesiecy, a legginsy nosi na 2 lata z early days :D
rozmiarowka zawyzona. Mikołaj ma 22mce i nosi niektore ubranka na 12-18mcy i sa jeszcze na troche, a napewno nie za male.

a co do cen to potwierdzamn, przebitka na allegro nieziemska. z tego co pamietam takie 7paki w primarku kosztuja 7 funtow. 3paki sa po 3,50.

i jeszcze czuje sie w obowiazku uprzedzic, ze jakos to nie jakas super. u nas body po 1 wakacjach nadawaly sie na szmatki do samochodu :)
no wlasnie, pewnie jest takie pomieszanie z poplątaniem, ze z roznymi modelami ciuszkow roznie bywa.
Dlatego wypowiadam się o konkretnym wzorze body, bo założycielka wątku body chciała kupić:-)
domyślam się z tą przebitką cenową, niestety moja rodzina do innego kraju emigrowała ;-) a koleżankom nie będę gitary zawracać dla 20zł oszczedności. Najlepiej wsiąść w wizzaira i samemu ruszyć na zakupy ;-)
a jakość to też róznie, mam od forumki body early days, które są super jakościowo, a na allegro kupowałam i pajace i body i bawełna jakaś o wiele cieńsza i bardziej flaczeją - te i te early days
ja juz jedna taka znajoma mialam- postanowila sprowadzac do uk polskie papierosy. planowala rano leciec ryainair a wracac wieczorem wizzair. ale chyba cos jej plan nie wyszedl :) chociaz to zawsze jakas opcja.

ja wlasnie wemigrowalam do uk. kiedys sprzedawalam ciuszki na allegro, ale teraz to wole dzialac na zasadzie- zamowisz to ci przywioze, przynajmniej to zawsze mniej kasy utopione.

jakby ktos mial jakies zamowienie, to mysle ze nie ma problemu i moge przywiezc. lece do polski 2 czerwca, wiec juz nie dlugo :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry