Widok

Rozmiarówka Early Days?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie dotyczące body firmy Early Days.

Chcę kupić na allegro. Są rozmiary 74 i 80, chociaż podają że te 74 to jak nasze 80. Nawet piszą 74-80.

Chciałam zapytać jak jest w rzeczywistości z tymi bodziakami?

Córeczka powoli wyrasta z body 74, więc nie wiem czy nie lepiej wziąć te 80?

Z góry dziękuję za pomoc;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wg mnie też rozmiarówka zawyżona:)
Co osoba to opinia :)
Najkorzystniej dorwać jakąś koleżankę kogoś z rodziny w uk bo nawet z przesyłką wychodzi o wieeeele taniej ceny na allegro z przebitką ponad 100%!!!
a jak dla mnie zanizona wiekszosc ubran :) ale mowie wiekszosc, bo niektore sa ok. mam porownanie z innymi ciuszkami inncyh firm. moja ma 13miesiecy, a legginsy nosi na 2 lata z early days :D
rozmiarowka zawyzona. Mikołaj ma 22mce i nosi niektore ubranka na 12-18mcy i sa jeszcze na troche, a napewno nie za male.

a co do cen to potwierdzamn, przebitka na allegro nieziemska. z tego co pamietam takie 7paki w primarku kosztuja 7 funtow. 3paki sa po 3,50.

i jeszcze czuje sie w obowiazku uprzedzic, ze jakos to nie jakas super. u nas body po 1 wakacjach nadawaly sie na szmatki do samochodu :)
no wlasnie, pewnie jest takie pomieszanie z poplątaniem, ze z roznymi modelami ciuszkow roznie bywa.
Dlatego wypowiadam się o konkretnym wzorze body, bo założycielka wątku body chciała kupić:-)
domyślam się z tą przebitką cenową, niestety moja rodzina do innego kraju emigrowała ;-) a koleżankom nie będę gitary zawracać dla 20zł oszczedności. Najlepiej wsiąść w wizzaira i samemu ruszyć na zakupy ;-)
a jakość to też róznie, mam od forumki body early days, które są super jakościowo, a na allegro kupowałam i pajace i body i bawełna jakaś o wiele cieńsza i bardziej flaczeją - te i te early days
ja juz jedna taka znajoma mialam- postanowila sprowadzac do uk polskie papierosy. planowala rano leciec ryainair a wracac wieczorem wizzair. ale chyba cos jej plan nie wyszedl :) chociaz to zawsze jakas opcja.

ja wlasnie wemigrowalam do uk. kiedys sprzedawalam ciuszki na allegro, ale teraz to wole dzialac na zasadzie- zamowisz to ci przywioze, przynajmniej to zawsze mniej kasy utopione.

jakby ktos mial jakies zamowienie, to mysle ze nie ma problemu i moge przywiezc. lece do polski 2 czerwca, wiec juz nie dlugo :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry