Widok

Rozwód w trakcie

Witam

Jestem w trakcie rozwodu, szukam osób które są również w takiej sytuacji lub byli dla wzajemnego wsparcia, spotkania się na kawie pogadania, wygadania dziewczyny jak macie taką samą potrzebę i czujecie że życie runęło na głowę z pełnym impetem dajcie znać w większej grupie zawsze raźniej..

Klaudia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pisz na grolcia89@wp.pl mam już to za sobą od połtora miesiąca :)
O kurcze. Ja moze nie miala rozwodu, ale moj brat mial i to z powodu zdrady bylej zony. Tez przez pol roku mial bardzo ciezko, na poczatku to byl dla niego szok, ze nawet jako facet co chwile beczał ;(. 10 lat w zwiazku wlasciwie od mlokosa i nagle babie sie zachcialo szalec. On zarobiony w pracy, dziecko w domu, wlasciwie jeden kierunek zycia dom-praca-dom. Musial uczyc sie zyc na nowo. Dobrze mu to zrobilo, Mozna powiedziec ze wyszedl z nory.
w takich sytuacjach polecam nervomix control. Życie będzie nieco łatwiejsze i stres mniejszy.

Inne tematy z forum Kobieta

czemu faceci zdradzaja? (138 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

Natur house- warto czy nie? (225 odpowiedzi)

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową...

Tabletki na odchudzanie? (190 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

do góry