Widok

Rumianki #2

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, widzę, że wątek się "udał" więc zakładam nowy bo tam już jest ponad 100 :)
ja od rana źle się czuję, bolą mnie plecy, spać mi się chce, chyba muszę odpocząć, a jeszcze w pracy cięzki dzień..zbliża się koniec roku więc dzieciaki chcą wszystko poprawiać i uzupełniać...ech..
a jak wam dzień minął?

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to ja się melduje w nowym wątku,oleńko odpocznij sobie troszeczke :) miłego popołudnia
image
image
hej Paula :* no właśnie siedzę sobie przy komputerku, zaraz chyba pójdę zrobić sobie herbatkę i położę się do łózeczka, z kompem na kolanach oczywiście :)

jestem :)
my dziś po spacerku, ale małej dziś się wiatr nie podobał i z płaczem wróciłyśmy do domu. A w domu jak ręką odjął, uśmiechnięta i radosna ;)
no pogoda niby ładna, a jednak zimno... ja tak sobie myślę, czy nie iść sobie na solarium,żeby poprawić sobie humor i samopoczucie :)

hehe ja sobie niestety dopiero po porodzie w ten sposób humor poprawie :) a teraz pozostaje być ze wszystkim ostrożnym :)
image
image
he he a ja jednak nie idę :P nie chce mi się d...ruszyć... :P przyjaciel z pracy dał mi filmy, posiedzę z mężem i pooglądamy :)
a wy w ogóle jakie plany na dziś? i co powiecie na spotkanko na żywo za jakiś czas :)

przy okazji na nk może zerknę bo coś mnie tam ostatnio nie było... :)

olenka ja wrociłam właśnie ze spacerku i wodze ze u Nas wszystkie juz chyba spia :) a ja posiedze jeszcze przed tv i tez lulu :)
image
image
ja nie śpię i chyba szybko nie zasnę.... też może coś obejrzę, ale chyba nic nie ma.. a jak Ty sie paula czujesz?

Kobitki polecam informowac na koncu watku ze zakladany jest nowy watek :)
Bedzie latwiej ... gdybym z nudow nie przegladala postow to bym nawet nie wiedziala ze sobie tu piszecie :P
Mi dzionek minol nudnooo i strasznie juz mi sie dni dluza ...
mialam przez pol dnia skurcze ale ucichly ajuz sie ludzilam ze pojade do szpitala ...
Milej Nocki Rumianki
image
Czesc dziewczynki:)
Powiedzcie mi co to za maj, ze za oknem tak ponuro?? Az sie wstawac nie chce:(Miałam nadzieje, ze jak maj przyjdzie to i pogoda sie porawi, a tu nic....
Ja juz w pracy siedze i staram sie zabraz za cos pożytecznego. Wczoraj wieczorem wzielo mnie na pieczenie bułeczek maslanych... a dodam ze ja nienawidze piec - chyba ta ciaza tak dziwnie na mnie działa... Dzis ide do lekarza i oczywiscie juz sie stresuje.... ciekawe czy dowiem sie czy chlopczyk czy dziewczynka:)
Pozdrawiam Was cieplutko!
image
Czesc kolezankom :)
makuszka a Ty gdzie? tak pilnie pracujesz? no halo!\
Meldowac mi sie tu.
cicho tu dzisiaj...
obecna!
obrobilam sie z papierami, zawsze z rana zapiernicz bo kazdy klient chce na szybko wiedziec co i jak z wczoraj i nocy. No ale juz spokoj.
Obrzydliwie za oknem, patrzec tylko kiedy zacznie padac a ja parasolki nie wzielam, bu :-(
image
image
15 sierpnia 2009
Nooo... nareszcie!
A po mnie dziś Mąż wpadnie :) juppi!
i wyjde z pracy szybciej(mam nadz.) bo zarobionych nadgodzinach :) To samo jutro :D

No to spocznij ;)
Jak samopoczucie poza nastawieniem do pogody :P
samopoczucie OK, z kazda godzina lepsze bo jutro mam wolne!!! ;-)
image
image
15 sierpnia 2009
Ru.mink@ myslalam o Twoim wyjezdzie do Czestochowy, pisalas ze jedziecie autokarem, ale to jakis zorganizowany wyjazd? nie wiem, z parafii? Dlugo sie jedzie? Nocujecie gdzies? Jak chcesz to napisz na maila - mam w profilu.
image
image
15 sierpnia 2009
napisalam na maila :) Licze,ze bedzie naprawde "fajnie" niezwykle :)
Jedzie kilka mlodych osob, nie wiem ile dokladnie bo jednak nie wnikalam az tak,ale z moich znajomych we 3 na pewno jedziemy i bedzie naprawde faaajnie :)))

Inne tematy z forum Rumia

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Wykończenie mieszkania - Rumia (29 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...

Locus (10 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

do góry