Widok

Rumianki #2

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, widzę, że wątek się "udał" więc zakładam nowy bo tam już jest ponad 100 :)
ja od rana źle się czuję, bolą mnie plecy, spać mi się chce, chyba muszę odpocząć, a jeszcze w pracy cięzki dzień..zbliża się koniec roku więc dzieciaki chcą wszystko poprawiać i uzupełniać...ech..
a jak wam dzień minął?

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
acha, jak cos to piszę, że zakładam nowy wątek więc zapraszam tam :)

natalia moje ogromne gratulacje :) w końcu się doczekałaś :) jak córcia ma na imię, jeśłi można spytac?

Pochwale sie 8maja2010 urodzilam coreczke 57cm i 3850g :)
image
http://www.17fitclub.pl/5201.html to jest adres :) a widze ze Pan nawet ceny podniósł ze 110 na 120 :P ale naprawde atmosfera jest super,i z tego co sie orientuje mozna nawet dzieciaczka zabrac,jak sie nie ma co z nim zrobic :)
image
image
hehe :) trener niestety nie za przystojny wiec raczej maz nie czuł by sie zagrozony. Monika z tego co pamitam to jest tak ze karnet 5 wejść kosztuje 55zł, taki nieograniczona ilośc 110/100 na miesiąc i jest jeszcze taski który ma 10 wejść ale on właśnie nie wiem czy kosztuje sto czy 110 bo taka róznica cenowa miedzy tymi dwoma 10zł,hehe a ja zawsze kupowałam co 1,5 tyg ten za 55 bo lubiłam sobie wykreślać to ile razy byłam :) zaraz znajde ich stronke to Wam wstawie link :)
image
image
paula2411
a jakie sa ceny w abrahamie
hihi wyobrazam sobie mine Meza na wiesc ze mam trenera :) hihihi
A ja śmigałam jeszcze w grudniu i na początku stycznia na siłownie tu do CH Abraham :) i szczerze polecam,trener w miare sympatyczny,zawsze jakiś tam plan cwiczeń układa wiec nie jest tragicznie,nawału kobitek nie ma, wiec nie jest tragicznie a najlepsze jest to ze jedynym facetem jest trener :)
image
image
Nooo ja z kolei po tym wczorajszym to zdecydowanie na Batorego wole. Przede wszystkim ze wzgledu na rodzaj cwiczen i swobode ruchu :)))
Z tym, ze porownanie mam po fat burner tylko,a to nie dla mnie. Wole konkrety ;)
ja chodzilam na Batorego, ale przenioslam sie wlasnie na hale, dla mnie osobiscie lepiej tu.
no ale wiadomo o gustach sie nie dyskutuje :)
najwazniejsze ze sa efekty
Wczoraj Kasia sie smiala, ze do wrzesnia nas nauczy ukladu i od wrzesnia same bedziemy cwiczyc ;) Ale nic konkretnego nie mowila.
Wiem, ze w gimnazjum nr 4 jest aerobic, taki wycisk,ze ho hooo i wszystkie partie ciala i nogi i brzuszek ;p ;)
No,ale teraz probuje Hale. Zobaczymy... ;p
masz racje- duzo babek, ale to tez zalezy od dnia i godziny, w piatek jest malo kobiet, ale wtedy nie prowadzi Kasia (chyba tak ma na imie ta dziewczyna)
z drugiej strony za wiele tego typu zajec z Rumi nie ma wiec duzo ludzi
a wybor zajec musisz przyznac spory, nie?
ach juz tesknie do cwiczen, zwlaszcza ze pogoda nie rozpieszcza i nawet na spacer sie nie chce wyjsc :(
nie wiesz jak to bedzie tam na fitnessie od wrzesnia?byly juz jakies informacje?
hehe mam pjecie,ze ogolne,ale myslalam ze nie az tak ;p
dlatego chce pochodzic sobie na rozne,ale chyba ABT jest niezle. Tylko ,ze na Hali troche malo miejsca no nie?
Duzo babek chodzi.
tak, ja chodzę- no moze teraz rzadziej, bo matura
na tym polega fat burner- te cwiczenia sa ogolne
ABT jest fajne- w sumie zalezy czego oczekujesz od zajec
mnie sie bardzo podoba aerobox i plaski brzuch (ale to dlatego ze musze go zgubic :)
Bylam na fat burner i niezbyt;/ malo miejsca i w ogole takie ogolne te cwiczenia, zastanawiam sie nad ABT?
Moze ktoras z Was chodzi do Hali sportowej na aerobic?
Ktore zajecia sa najciekawsze?
Nooo . Poggoda na fajny film albo ksiazke :) albo zabawy z Dzidzia :D
ja tez masakra jakas, a juz za tydzien konczy mi sie macierzynski i chciaam posacerowac z córa po janowie:) chociaz troche a tak siedzimy w domu
a mialobyc17st
Oj i pogoda znowu od rana taka ze chyba depresji sie nabawie. No kto to widzial, oplowa maja a tu takie cus... ;/
hej dziewczyny :) podbijam na wieczorek bo coś rzeczywiście nam ostatnio nie idzie...pogoda jest koszmarna :/ 11 maja jutro, a tu deszcz i 10stopni :/... jutro mam wypad z pracy z okazji święta szkoły takze milo bedzie mam nadzieje. uszylam sobie sliczna sukienke,ale chyba ze wzgledu na pogode nie bedzie mi dane jej ubrac..ech... a co was?jak dzien minal?

do góry