Widok

Rumianki #2

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, widzę, że wątek się "udał" więc zakładam nowy bo tam już jest ponad 100 :)
ja od rana źle się czuję, bolą mnie plecy, spać mi się chce, chyba muszę odpocząć, a jeszcze w pracy cięzki dzień..zbliża się koniec roku więc dzieciaki chcą wszystko poprawiać i uzupełniać...ech..
a jak wam dzień minął?

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wooolne?!
Jej ale masz fajnie :P
No ja w sumie jutro do 13 posiedze i do fryzjera i w ogole, tez bede miala dobrze :P a co mi tam :P, ale dopiero po 13 :)
Czesc kobietki :) Daria_P widze ze ładnie na Ciebie stan blogosławiny działa :) dziewczyny chcialam sie zapytac mozecie polecic kogoś z rumi kto robi w miare nie drogo a ładnie pazury :) bo moje naturalne to juz jak kupa wygladaja :) hehe a tak w ogole ta pogoda jest straszna, ja tez liczyłam na Maj i niestety sie chyba przeliczyłam :( miłego poranka :)
Ja jeden raz w zyciu skorzystalam z "uslugi" robienia paznokci - dzien przed slubem. Nie chcialam zadnych tipsow, zeli i czy akryli. Na moich zapuszczonych pazurach chcialam poprostu frencza. I zrobili mi pieknego, wygladal slicznie, tak delikatnie, mniam mniam.
To bylo w salonie Scarlett na Chylońskiej w Rumi a Pani nazywa sie Dorota ale nie wiem czy nadal ten salon tam jest lub czy Pani Dorota tam jest.
Jestem. Moja malutka zasnęła i mogę zjeść śniadanie :)
A pogoda ma być taka przynajmniej do jutra - za to na południu jest +20 ;)
Agoosiaa ale zes nas pocieszyla :P

makuszka daj znac co i jak :0 czy sie zdzwonilas, czy sie udalo etc. ;)

JA kilka razy robilam paznokcie,ale generalnie jestem zwolenniczka(moj Mąż tym bardziej wiec... ;)) naturalnych ,zadbanych pazurków, takze niestety tez nie pomoge :( |Przed Ślubem zrobiłam u kolezanki, robi fajnie,ale drogo;/ w tym salonie(czy czyms ;p) kolo przychodni w Janowie(ja mialam rabacik)
natalia odpisałam Ci na miala bo to chyba Ty do mnie pisałaś prawda? :)
ja jeśli mam być szczera nie trawie swoich naturalnych paznokci, i jak robie np kilku miesieczną przerwe żeby sie odbudowały to nie koniecznie dobrze to wyglada :)
no nie kazdy ma mocne i rzeczywiscie rożnie to z tymi paznokciami. C
Tak Karolina :) Dziekuje Ci bardzo ...
A co do pazurkow mam kolezanke co robi zelowe za 30zl 798-978-999 Aneta
natalia87 a robiła ci kiedys pazurki? ja dziewczyny mam poprostu niektóre swoje takie nie wymiarowe i tego nie lubie najbardziej :P
Tak robila ... tez mam nie wszystkie wymiarowe pazuki :P
Fajnie :) myślisz ze można do niej dzwonic od tak?:) a jesli chodzi o pazurki większych krzywusów nikt nie ma odemnie :)
Mysle ze mozesz spokojnie zadz . no chyba ze nie bedzie odbierac to moze byc w szkole :)
natali87 super z tym ze ja i tak bede dzwonic na poczatku przyszłego tygodnia,bo chce miec je robione najblizej powrotu m zeby jakoswygladaly,bo mi normalnie moje nie chca rosnać,ale jak sa tipsy to odrost po dwoch dniach :) ale dziekuje za pomoc :d
ale tu glosno... spokojnie nie wszystkie naraz, powoli... ;)
Hehe :)

Ja tez mam fajną babke od paznokci ale na Rumi ma salonik wiec nie jeździ do klientek,robie u niej kilka lat i jestem mega zadowolona :)
Daria_p wczoraj piekla buleczki a mnie naszlo na ciasto kefirowe z przepisu Agusi. Wyjsc wyszlo ale wiecej nie zrobie. Jakies takie malo pulchne. Ale wiadomo - w domu maz pochlonie wszystko nawet jakby byl zakalec.
hmmmm ... a bym sobie zjadla jakies ciasto :P
Moze macie jakies sprawdzone przepisy na przepyszne ciasta ???
ja jak byłam na zakupach to kupiłam w tej ciastkarni nma przeci tunelu taki biszkopt z truskawkami,jeszcze nie próbowałam ale ogolnie wiem ze drożdzówki np. maja dobre :) widze ze wszystkie dzisiaj czychaja na jakieś ciasto :) a ja sie przeraziłam cenami tutaj bo taki ładny arbuzik był i nie pytajac o cene wziełam połówke,nie zgadniecie ile zapłaciłam prawie 15 zł :/ za nie całe 2kg bo kg po 8,20 nigdy wiecej
do góry