Widok

Rumianki #2

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, widzę, że wątek się "udał" więc zakładam nowy bo tam już jest ponad 100 :)
ja od rana źle się czuję, bolą mnie plecy, spać mi się chce, chyba muszę odpocząć, a jeszcze w pracy cięzki dzień..zbliża się koniec roku więc dzieciaki chcą wszystko poprawiać i uzupełniać...ech..
a jak wam dzień minął?

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no patrz jaka roznica, a latem kg za 0,82 ....
image
image
15 sierpnia 2009
hehe ja już w tym roku kupuje nie pierwszy raz ale z taka cena to sie jeszcze poprostu nie spotkałam :P
image
image
hej laski i laseczki :) ja mam ciężko troszkę w domu..ale nie chciałąbym o tym pisac na forum. w pracy dzień szybko minął...

a za oknem rzeczywiście - masakra!!! ja sobie już 3 tygodnie temu sandały kupiłam, ale obawiam się, że szybko ich nie założę :( ;)

a truskawki mozna teraz kupic od ludzi stojących "przy drodze" ( ale to brzmi :P )

hehe ja kupuje tutaj w warzywniaku i super sa szczerze powiem :)
image
image
:) ja coś się od dwóch dni źle czuję, niedobrze mi się zawsze robi koło 12 - 13...chyba cisnienie, albo jakieś przesilenie czy co...

oj biedna :( wspłóczuje
image
image
Olka głowa do góry :)
ola a moze ty w ciazy jestes-zartuje:)
he he, nawet sobie tak nie zartujcie :) a poza tym przytulajac sie w dni niepłodne chyba nei ma zadnych szans co :)????

oj olenka ja Ci powiem, ze miesiac, w ktorym zaszlam w ciaze byl bardzo "skapy" i raczej przytulanie nie w moje dni i tu prosze.... kruszynka ma juz 14 cm :) Los płata figle:)
image
Szanse są zawsze ;) Ja też byłam pewna, że w tym czasie to niemożliwe :) hehe, ale zdrówka życzę
ja tow ogóle w tym temacie jestem odmiencem, ginka twierdziła ze owulki nie bedzie,prl 5x ponad norme,cykl 70 dniowy,a tu prosze bobas jest :) ale brzydko za oknem az sie nosa nie chce wychylac :P
image
image
paula2411 uuu to rzeczywiscie, to ja sie przestaje martwic swoimi cyklami ;p
zartuje ;) ale pocieszajace to co piszesz ;p
Ja sie hormonami faszeruje i w perspektywie chyba cale zycie trucia sie ;p
paula2411 a Ty bralas jakies leki?
a nawiazujac do tematu jesli "nieplodne" rzeczyywiscie sa niep-lodne to pewnie i nie ma szans :P, ale trzeba brac poprawke na wszystkie czynniki dzikei ktorym nieplodne robia sie plodne :P
Stres, zmiana klimatu i te wszystkie inne ktore powoduja "przesuwanie" dni w cyklu takze... ;)
nie nie brałam leków, miałam zacząc po wynikach,iśc na rezonans bo miałam podejrzenie gruczolaka, i dostałam lutke na wywołanie @,a wiec pobrałam 7dni bromka po badaniach luteine na wywołanie @ a tu 2 kreski :) a staraliśmy sie ponad rok :)
image
image
wow, no to naprawde fajnie :)
Ja tez mialam podejrzenie gruczolaka, nawet tk glowy mialam. biore dostinex i duphaston na wywowlanie. Odstawilam na miesiac bo mi sie skonczyl dostinex i cooo?
straszniaste to wszystko ;/
zobaczysz bedzie ok., ja pierwsza ciaze poroniłam a teraz juz polowa 16 tc :) wszystkim sie uda ja to wiem:)
image
image
Niestety nie wszystkim sie udaje :( ,ale mysle ze jak sie w miare szybko stara niwelowac przeszkody typu prolaktyna i wierzy to mozna :)
Gratuluję :)!!!
Tyle sie nasluchalam o tym ,ze po odstawieniu lekow czasem samoistnie sie zachodzi w ciaze. Znaczy samoistnie nie bez pomocy Męża,ale bez pomocy lekow :PPP ze czasme naprawde sie zastanawiam czy jest sens sie tym bez przerwy faszerowac.
P.S. przykro mi z powodu 1-ej Twojej ciazy,ale dbaj o siebie :) i badz dobrej mysli :)))
do góry