Widok

Rumianki #2

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, widzę, że wątek się "udał" więc zakładam nowy bo tam już jest ponad 100 :)
ja od rana źle się czuję, bolą mnie plecy, spać mi się chce, chyba muszę odpocząć, a jeszcze w pracy cięzki dzień..zbliża się koniec roku więc dzieciaki chcą wszystko poprawiać i uzupełniać...ech..
a jak wam dzień minął?

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj biedna :( wspłóczuje
:) ja coś się od dwóch dni źle czuję, niedobrze mi się zawsze robi koło 12 - 13...chyba cisnienie, albo jakieś przesilenie czy co...

hehe ja kupuje tutaj w warzywniaku i super sa szczerze powiem :)
hej laski i laseczki :) ja mam ciężko troszkę w domu..ale nie chciałąbym o tym pisac na forum. w pracy dzień szybko minął...

a za oknem rzeczywiście - masakra!!! ja sobie już 3 tygodnie temu sandały kupiłam, ale obawiam się, że szybko ich nie założę :( ;)

a truskawki mozna teraz kupic od ludzi stojących "przy drodze" ( ale to brzmi :P )

hehe ja już w tym roku kupuje nie pierwszy raz ale z taka cena to sie jeszcze poprostu nie spotkałam :P
no patrz jaka roznica, a latem kg za 0,82 ....
ja jak byłam na zakupach to kupiłam w tej ciastkarni nma przeci tunelu taki biszkopt z truskawkami,jeszcze nie próbowałam ale ogolnie wiem ze drożdzówki np. maja dobre :) widze ze wszystkie dzisiaj czychaja na jakieś ciasto :) a ja sie przeraziłam cenami tutaj bo taki ładny arbuzik był i nie pytajac o cene wziełam połówke,nie zgadniecie ile zapłaciłam prawie 15 zł :/ za nie całe 2kg bo kg po 8,20 nigdy wiecej
hmmmm ... a bym sobie zjadla jakies ciasto :P
Moze macie jakies sprawdzone przepisy na przepyszne ciasta ???
Daria_p wczoraj piekla buleczki a mnie naszlo na ciasto kefirowe z przepisu Agusi. Wyjsc wyszlo ale wiecej nie zrobie. Jakies takie malo pulchne. Ale wiadomo - w domu maz pochlonie wszystko nawet jakby byl zakalec.
Hehe :)

Ja tez mam fajną babke od paznokci ale na Rumi ma salonik wiec nie jeździ do klientek,robie u niej kilka lat i jestem mega zadowolona :)
ale tu glosno... spokojnie nie wszystkie naraz, powoli... ;)
natali87 super z tym ze ja i tak bede dzwonic na poczatku przyszłego tygodnia,bo chce miec je robione najblizej powrotu m zeby jakoswygladaly,bo mi normalnie moje nie chca rosnać,ale jak sa tipsy to odrost po dwoch dniach :) ale dziekuje za pomoc :d
Mysle ze mozesz spokojnie zadz . no chyba ze nie bedzie odbierac to moze byc w szkole :)
Fajnie :) myślisz ze można do niej dzwonic od tak?:) a jesli chodzi o pazurki większych krzywusów nikt nie ma odemnie :)
Tak robila ... tez mam nie wszystkie wymiarowe pazuki :P
natalia87 a robiła ci kiedys pazurki? ja dziewczyny mam poprostu niektóre swoje takie nie wymiarowe i tego nie lubie najbardziej :P
A co do pazurkow mam kolezanke co robi zelowe za 30zl 798-978-999 Aneta
Tak Karolina :) Dziekuje Ci bardzo ...
no nie kazdy ma mocne i rzeczywiscie rożnie to z tymi paznokciami. C
ja jeśli mam być szczera nie trawie swoich naturalnych paznokci, i jak robie np kilku miesieczną przerwe żeby sie odbudowały to nie koniecznie dobrze to wyglada :)
do góry