Widok
A ja mam pytanie do mam dzieci o obco brzmiących imionach:) Co Wami kierowało przy wyborze Briana, Jessiki czy Wanessy przez dwa "s"?;)
Nasz syn ma imię po dziadku (teraz dość popularne), bardzo polsko brzmiące, a my w sumie teraz mieszkamy za granicą i nie wiadomo kiedy wrócimy. Nawet przez chwilę nie zastanawialiśmy nad "zagranicznym" imieniem:)
Nasz syn ma imię po dziadku (teraz dość popularne), bardzo polsko brzmiące, a my w sumie teraz mieszkamy za granicą i nie wiadomo kiedy wrócimy. Nawet przez chwilę nie zastanawialiśmy nad "zagranicznym" imieniem:)
a co do zwierząt to dopiero ludziom odbija palma hehe jak wymyslaja imiona.
Kiedys szlam na spacerku z dzieckiem i mijala mnie kobita z psem.Kiedy zawolala na psa"Sara chodz" to mi szczena opadła doslownie i pomyslalam sobie co za glupota dawac psu ludzkie imie.Jakby nie istniały inne.Moj piesek nazywa sie np Karmel:D
Moja kolezanka z pracy tez ma psa o imieniu Sara...
Porażka normalnie heh...
Kiedys szlam na spacerku z dzieckiem i mijala mnie kobita z psem.Kiedy zawolala na psa"Sara chodz" to mi szczena opadła doslownie i pomyslalam sobie co za glupota dawac psu ludzkie imie.Jakby nie istniały inne.Moj piesek nazywa sie np Karmel:D
Moja kolezanka z pracy tez ma psa o imieniu Sara...
Porażka normalnie heh...
Też miałam psa o imieniu Sara, była cudowna. Sąsiad ma psa o imieniu Henio, też fajnie jak dla mnie :)
Co do dziwnych imion to sama mam na imie Luiza i jeśi już słyszę komentarz na temat mojego imienia to zawsze jest on bardzo pozytywny a słyszałam już ich wiele przez całe moje życie.
Mam również kuzyna który ma na imię Fabian.
Co do dziwnych imion to sama mam na imie Luiza i jeśi już słyszę komentarz na temat mojego imienia to zawsze jest on bardzo pozytywny a słyszałam już ich wiele przez całe moje życie.
Mam również kuzyna który ma na imię Fabian.
Justi, Sara to śliczne imię, ale niestety jeszcze rok temu, nawet przez myśl mi nie przeszło, że dzieci tak mają na imię ;)
Tak samo Nela. Ja mam sunię o imieniu Neli, bardzo podobnie do Nela. I pewnie nie jedna mama by się na mnie obraziła ;)
Kiedyś miałam natomiast psa Oskara, ale wtedy dzieci takich imion nie nosiły. ;)
Tak samo Nela. Ja mam sunię o imieniu Neli, bardzo podobnie do Nela. I pewnie nie jedna mama by się na mnie obraziła ;)
Kiedyś miałam natomiast psa Oskara, ale wtedy dzieci takich imion nie nosiły. ;)
Nasz synek ma na imię Kosma !! To nie jest dziwne imię , bo jest bardzo stare tylko zapomniane . Znam dwóch Kosmów i żaden nie miał problemów w szkole, dzieci się nie śmiały :) Nadaliśmy te imię naszemu szkrabowi nie dla szpanu i z nudów, tylko z miłości do naszego dziecka . Osobiście uważam że to dorośli mają problem z mniej znanymi imionami niż dzieci :)