Widok

Rzucanie Palenia metoda komputerowa

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może macie dziewczyny jakies namiary ,gdzie rzuca sie palenie metoda komputerowa,albo jakies lepsze sposoby.Próbowalam juz chba ze sto razy nie palic,ale za kazdym razem powracam do tego nałogu.Odrazu zaznaczam ze nie mam silej woli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak sie nie chce czegos rzucic tak na serio - to chyba zadna metoda nie poradzi :]

chyba ze terapia wstrząsowa XD

[b]chaberek.dodatki.slubne@gmail.com[/b]
image

[b][i]SWAROVSKI BIŻUTERIA!!!!--------------- http://picasaweb.google.pl/dodatki.slubne[/b][/i]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mój mąż palił 17 lat nawet dwie paczki dziennie, plastry pomogły tylko przez tydzień. starał się ograniczać i tak naprawde nie było to skuteczne. Znalazłam ogłoszenie o komputerowej blokadzie, którą stosuje się w przychodzni w Gdyni, przy pogotowiu ratunkowym na ul. Żwirki i Wigury. (niedaleko salonu slubnego Marietta). Pani jak się dowiedziała ile lat palił i jakie ilości zaaplikowała mu kurację nie 20 minutową, ale 30. Efekt tego był taki, że po wyjściu z gabinetu wyrzucił paczkę z ok. 12 sztukami papierosów. Na drugi dzień miał potężny stres w pracy, ale żeby nie stracic tej nadzieji, jadł tik taki, mentosy i gumy do rzucia. Efekt po 7 miesiącach jest taki, że ........mój mąż nadal NIE PALI!!!!!

Dodatkowo strasznie mu śmierdzi JUZ dym z papierosów, oddech palaczy (wyczuwalny podczas rozmowy twarzą w twarz). A poprawił mu się znacznie apeptyt (7 kg do przodu), smak, cera -ma bardzo ładne kolory, zniknęły drobne bruzdki- ma twarz gładziutką, a śpi wyśmienicie nawet do 9 - 10. Kiedys o 6 się budził bo musiał zapalić. dzis wstaje rano do pracy, to dzień zaczyna się od kawy, sniadania, a nie jak kiedyś od papierosa i kawy.

image
image
majls a jaki koszt?

image
image
I ile wcześniej trzeba się zapisać?

image
image
a w Gdansku nigdzie nie ma takiej terapi?
z ciekawości - na czym polega ta terapia ?
JA ROWNIEZ BYLAM NA KOMPUTEROWYM RZUCENIUI PALENIA. BYLAM NALOGOWA PALCZKA. PALILAM OD 8 LAT PO 2 PACZKI DZIENNIE. W WEEKENDY I PRZY ALKOHOLU ZNACZNIE WIECEJ. MOJ BLAZEJEK MNIE NAMOWIL NA TA TERAPIE. PIERWSZA TERAPIA KOSZTUJE 50 ZL. WYTRZYMALAM WTEDY BEZ PAPIEROSA 5 DNI, GDZIE BYL TO DLA MNIE WIELKI SUKCES, PONIEWAZ NAJDLKUZEJ BEZ PAPIEROSA MOGLAM WYTZRYMAC JAKIES 4 GODZINY. PO TYGODNIU POSZLAM NA POWTORKE ( 10 ZL) TERAPI I OD TAMTEGO CZASU NIE ZAPALILAM PAPIEROSA. BYLO TO 8 MIESIECY TEMU.
ZAKLADAJ CI OPSKE NA GLOWE Z KTROREJ CIAGNA SIE 2 KABELKI I REKACH MUSISZ TRZYMAC 2 METALOWE DRAZKI. W SPECJALNYM POJEMNICZU UMIESZCZASZ NIEDOPALEK I POTEM SA WYSYLANE IMPULSY DO TWOJEGO MOZGU.
MY BYLISMY NA MORENIE W PRZYCHODNI. NIESTYT NIE MAM DO NICH NUMERU TELEFONU:)
Czyli można zrobic to w przychodni na morenie? super
po tym komputerowym moj tata nie palil tydzien i znow potem zaczal.... moze na niego nie podzialalo ;) teraz znow stara sie rzucic - nakleja na siebie plasterki i dobrze mu idzie :)

image
image
TAK W PRZYCHODNI NA MORENI W PRADNI DZIECIECEJ( ALE NIE PAMIETAM CZY TO BYLA PORADNIA DZIECKA ZDOWEGO CZY CHOREGO)

ZABIEG TRZEBA POWTORZYC POWTORKA KOSZTUJE 10 ZL. JA GDYBYM NIE POWTORZYLA PALILABYM DO DNIA DZISIAJESZEGO.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekuje slicznie :-)
Pierwszy raz slysze o tej metodzie, ale mysle ze jesli ktos nie chce rzucic to i tak nie rzuci. Ja polecam ciaze - nie pale siodmy miesiac i nie wyobrazam sobie zapalic papierosa, bo szkoda mi naszej kruszynki :)

image

[center]image[/center]
WLASNIE O TO CHODZI ZE JA CHIALAM PALIC. MOJ CHLOPAK MNIE WYCIAGNAL. NIE CHIALM RZUCAC PALENIA BO LUIBLAM TO ROBIC. NAPRAWDE SZLAM Z NEGATYWYNYM NASTAWINIEM. JESZCZE SIE PODSMIEWALAM Z POMYSLU BLAZEJA. DODOAM ZE POSZLAM NA TAKA TERAPIE ZEBY NIE JESC SLODYCZY. KOSZT 30 ZL I NIE JEM. MINELY JUZ 3 MIESIACE. JA POLECAM TAKA TERAPIE NA MNIE ZADZIALALO:)
terapia na "nie jedzenie słodyczy" i na "nie palenie"?
kurcze..
Ale napiszcie jaki jest efekt - tzn. co sprawia, że nie paliłyście?
zapach powoduje wstręt czy coś takiego?
ja po papierosa sięgam odruchowo - nawet często bez większej potrzeby nikotynowej - ot taki odruch.

image

image
na blokadzie komputerowej mogą ci zablokować wszystko,słodycze,wędliny,sery,zależy co włozy się do pojemniczka i z tego wysyłane są impulsy.

a co do palenia to myślę,że silna wola i ta metoda naprawdę działają, dowód mó mąz który nie pali 7miesięcy.

image
image
Ja znam dwie osoby- moje kolezanki z pracy, ktore dzięki tej terpaii nie palą juz 11 miesięcy i wcale nie mają ochoty powrócic do tego nałogu :)
Niesamowite - naprawde.
image
o mamo jak to takie rewelacyjne, to czemu mamy tabuny cpunów i alkoholików w polsce?
przeciez taki zabieg na bank jest tanszy niz opieka nad nimi XD

ja sie zablokuje na sen np, tylko jak sen połozyc do pojemniczka?

;)

[b]chaberek.dodatki.slubne@gmail.com[/b]
image

[b][i]SWAROVSKI BIŻUTERIA!!!!--------------- http://picasaweb.google.pl/dodatki.slubne[/b][/i]

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry