Widok
Nie będę się rozpisywała, ale mój narzeczony handluje e-papierosami - mi pomogło i nie palnę juz ponad 8 m-cy :)
Oto link do aukcji :
http://allegro.pl/item668924748_rzuc_palenia_98_skutecznosci_e_papieros.html
Zdjęcia sie nie otwierają, ale jak byłabyś zainteresowana, moge Ci pzresłac zdjątka. Jesli masz jakies pytania to napisz do mnie na: karolcia_vel@wp.pl
Oto link do aukcji :
http://allegro.pl/item668924748_rzuc_palenia_98_skutecznosci_e_papieros.html
Zdjęcia sie nie otwierają, ale jak byłabyś zainteresowana, moge Ci pzresłac zdjątka. Jesli masz jakies pytania to napisz do mnie na: karolcia_vel@wp.pl
JAK JUZ WCZESNIEJ NAPISALAM BYLAM NALOGOWA PALACZKA I UWAZALAM ZE BEDE PALIC DO KNCA ZYCIA. PAN KTORY PRZEPROWADZIL "TEN ZABIEG" POINFORMOWAL MNIE ZE NAJWAŻNIEJSZY JEST PIERWSZY DZIEN. ZEBY SIE NIE PODDAC, ZEBY NIE ZAPALIC PAIEROSA. PILAM DUZO WODY ZEBY OCZYSCIC ORGANIZ. NIE UKRYWAM NAJGORSZY BYL DLA MNIE DRUGI MIESIAC. DWA TYGODNIE TRZYMALO MNIE. MIALAM WIELKA OCHOTE ZPALIC PAIPEROSA. JEDYNE CO MNIE POWSTRZYMYWALO PRZED TYM TO SWIADOMOSC ZE NIE PALE JUZ TYLE CZASU I ILE ZAOSZCZEDZIALM KASY:)
o maj gat
wielkie przepraszam ze zdenerwowałam szanowna forumke XD
po prostu sceptycznie podchodze do takich rewelacji i tyle
jak ktos chce cos rzucic to rzuci - z metodą komp czy tez nie.
wielkie przepraszam ze zdenerwowałam szanowna forumke XD
po prostu sceptycznie podchodze do takich rewelacji i tyle
jak ktos chce cos rzucic to rzuci - z metodą komp czy tez nie.
ćpunów i alkoholików jest tak duzo, bo im podoba sie ten "sport", który uprawiają i wcale nie chcą przestać.
A skoro dla ciebie Chaberek takie to smieszne, że ludzie po latach palenia maja dość, rzucają i im sie udaje, to może nie konieniecznie czytaj wypowiedzi na tym akurat wątku! Udanego blokowania snów.
A skoro dla ciebie Chaberek takie to smieszne, że ludzie po latach palenia maja dość, rzucają i im sie udaje, to może nie konieniecznie czytaj wypowiedzi na tym akurat wątku! Udanego blokowania snów.
o mamo jak to takie rewelacyjne, to czemu mamy tabuny cpunów i alkoholików w polsce?
przeciez taki zabieg na bank jest tanszy niz opieka nad nimi XD
ja sie zablokuje na sen np, tylko jak sen połozyc do pojemniczka?
;)
przeciez taki zabieg na bank jest tanszy niz opieka nad nimi XD
ja sie zablokuje na sen np, tylko jak sen połozyc do pojemniczka?
;)
WLASNIE O TO CHODZI ZE JA CHIALAM PALIC. MOJ CHLOPAK MNIE WYCIAGNAL. NIE CHIALM RZUCAC PALENIA BO LUIBLAM TO ROBIC. NAPRAWDE SZLAM Z NEGATYWYNYM NASTAWINIEM. JESZCZE SIE PODSMIEWALAM Z POMYSLU BLAZEJA. DODOAM ZE POSZLAM NA TAKA TERAPIE ZEBY NIE JESC SLODYCZY. KOSZT 30 ZL I NIE JEM. MINELY JUZ 3 MIESIACE. JA POLECAM TAKA TERAPIE NA MNIE ZADZIALALO:)