Widok

Rzucanie palenia

Wiele razy już próbowałam rzucać, raz od razu. Innym razem jak wyczytałam w tej książce "Jak rzucić palenie" powoli bez pośpiechu i za cholerę nie mogę zawsze wracam... Ehhh pozostaje chyba tylko silna wola... Raz udało mi się nie palić przez 7 lat a potem znów spotkałam faceta co palił i mnie zachęcił. Albo sam się zachęciłam tym by nie czuć jak go całowałam tego smrodu....

A Wy jak sobie radzicie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi pomógl desmoksan, nie pale już 3 lata :) polecam

Zaktualizuj Ho-leee-shiiizah, jestem przytłoczony wszystkimi odpowiedziami i bardzo wdzięczny za sugestie, które pomogą sista przełamać ten nawyk. Wy, którzy zaproponowaliście wapowanie, wygraliście. Najlepsza odpowiedź na tablicy, wszyscy przechodzicie, zbierzcie 200 $. Dostałem elektroniczny papieros Ego z sokiem nikotynowym 24 mg truskawkowym. Tym razem zobowiązałem się do tego i wyszedłem 11 dni bez prawdziwego papierosa. Miałem zły dzień, później pijaną noc, paliłem te prawdziwe i cierpiałem to g*wniane uczucie. Byłem tak wściekły, że po prostu dalej paliłem. Potem przeczytałem więcej twoich odpowiedzi i ktoś powiedział, że im więcej razy rzucasz, tym większe prawdopodobieństwo, że w końcu https://mobdro.onl/ się utrzyma. Pomyślałem o tym i teraz z powodzeniem odszedłem tydzień wolny od papierosów, po prostu vaping. Co prawda paliłem trochę słodyczy swisher w Walentynki, ale nie ugiąłem się przed zakupem paczki papierosów ani nawet nie zaakceptowałem oferowanych papierosów https://vidmate.onl/. Jestem bardzo wdzięczny za twoje odpowiedzi. Jesteście niesamowici, dziękuję za pozytywne wibracje, wierzę, że pomagają mi odnieść sukces!!! Błogosław.

Inne tematy z forum Zdrowie

Jakie tabletki na libido działają (36 odpowiedzi)

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i...

Środki na przedwczesny wytrysk (7 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Problem ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Mam 40 lat i problem ze wzwodem robi sie coraz bardziej uciazliwy dla mnie i partnerki. Bedac...

do góry