Widok

SENS SPOWIEDZI

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziecczyny jak czytam o spowiedzi przedslubnej robi mi sie slabo. Nie mieszkam ze swoim narzeczonym ale z nim sypiam od dawna, malo tego stosuje antykoncepcje. Przeciez wywyala mnie za to z kazdego Kosciola! Naprawde nie wiem co zrobic. Powinnam chyba isc do pierwszej spowiedzi i nie powiedziec o tym nic a przy drugiej oczyscic sie z ogolnego grzechu jakim jest klamstwo. Nie widze innej mozliwosci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cały czas dziękuję, za cenne informacje o Twoich cechach charakteru i coraz usilniej oczekuję na ich prezentację.

Rzeczywiście, nie jesteś omnibusem i nie masz pojęcia, czym się zajmuję.

I jak może nie doczytałas, aby dostać mały pokaz moich możliwości :) trzeba najpierw postarać się upokorzyć albo obrazić mnie. Inaczej przedstawienia nie ma, sorry :D
Tequila, masz jakiś problem neurologiczny, czy uważasz, ze to co masz do napisania jest tak cenne, że musisz to wklejać dwa razy?
Psycholog z Ciebie raczej marny. To widać niestety. 5 lat studiów zrobiły z Ciebie zadufanego w sobie małego człowieczka. Nic nie wyniosłaś z tych studiów niestety. Może pozą przeświadczeniem, że jesteś bardzo mądra, mądrzejsza od prowadzących z Tobą zajęcia. Coraz bardziej prezentujesz negatywne cechy swojej osobowości. Fajnie, bo teraz nikt nie będzie miał złudzeń jaka naprawdę jesteś.
Dziękuję pokornie za diagnozę.

Ja mam zasadę, że nie diagnozuję przez internet...

P.S. Uważać się za lepszą od jednej prowadzącej to chyba nic złego? Zwłaszcza, jeśli się ma więcej doświadczenia i szkoleń z tematu jej przedmiotu niż ona?
Agatha. Tak proszę zdiagnozuj mój problem. Ciekawe czego się jeszcze dziś dowiem od prof. dr hab Agathy.
Boże to jednak pracujesz w zawodzie? Czyżbyś zajmowała się poradnictwem dla osób niemogących posiadać dzieci:) Masz pewne doświadczenie w tym zakresie i nikt nie potrafi się z pewnością wczuć w role tak jak Ty.

ps. To stwierdzenie było napisane z premedytacją i nie zamierzam nikogo za nie przepraszać. Już raz przeprosiłam i zostałam obrzucona błotem.
Ja się pytam. Z troską. Stawianie diagnoz na forum, to nadużycie. Popytaj w PTP.
dokladnie nie przepraszaj skoro Agathy to nie rusza a z tego co widać bardzo ją temat interesuje i nie zamierza go skracać raczej jeszcze bardziej rozbudować może jeszcze czymś sie pochwalić albo to reklama poradnictwa???

Nie, nie zajmuję się tym zawodowo. Głupotą byłoby zajmowanie się pacjentami z identycznym problemem. Ale chyba tego nie łapiesz...
To była ironia, ale Ty tego chyba jednak nie pojmujesz. Jako światły psycholog powinnaś o tym wiedzieć. Albo przynajmniej wyczuwać takie rzeczy.

Życzę udanego wieczoru rozmowa z Agathy robi się powoli żenująca. No cóż jaki poziom rozmówcy taka i cała rozmowa. A ponieważ Agathy kierują niskie pobudki to i rozmowa była niskich lotów. Widać nigdzie się nie może się zrealizować więc realizuje się i dowartościowuje się na forum.
Dlaczego Teqiula miałaby mnie przepraszać? Skąd pomysł, że może mnie urazić post osoby, która na wyraźne wytknięcie swojej niewiedzy zaczyna wypisywać, że ją upokarzam, wyśmiewam się, jestem psychologiem do niczego, wydaje mi się, że jestem omnibusem itp. Jakieś powody?
Stina pisze ytu bo wyrzej nie zauwazysz
Gdzie ja grozilam komuś?

Napisałam że gdyby to dotyczylo mnie to byłoby kiepsko a nie że zrobie to czy tamto?

sprawdź w slowniku co znaczy słowo groźba

Na marginesie zaczynam lubić ten wątek

Dziękuję Ci pokornie. To było wspaniałe uczucie - usłyszeć tych kilka słów prawdy z tak cnotliwych ust.

Idę się pomodlić w intencji doskonalenia mej kulawej psyche, jak Najwyższy będzie miał litość, to może do pięt choć Ci dorosnę.

Racz wybaczyć niski poziom dyskusji, z całą pewnością był on wyłącznie moją winą, bo przecież nie tak wykształconej, absolutnie pozbawionej złych cech, tolerancyjnej, przepełnionej dobrymi pobudkami osoby, jaką jesteś Ty, Tequilo.

P.S. Jak napiszę "kolorowych snów" to będzie to złośliwe?
Oczywiscie Agatha ze bedzie to zlosilwie
napisz lepiej kolorowych koszmarow bedzie na miejscu

dobra sprawdze, nie musisz sie od razu denerwowac

Psycholgia.....
Mi to juz wiele wyjaśnia...;) Dobrej nocy wszystkim...

Eee tam, ja na psychologii miałam tylko trochę zajęć...

Ale Tequila była tak przkonana, że bycie psychologiem to certyfikat cnót wszelkich, że nie mogłam się powstrzymać... :)

P.S. Jeśli Tequila będzie komukolwiek z Was robić dokładny opis charakteru na forum, to się nie przejmujcie. Musi, bo się udusi, ale cienka jest.
No i macie tu doskonały obraz Waszej głębokiej wiary i życia w zgodzie z boską dziesiątką. Hipokryzja i zakłamanie - oto Wasze życiowe motto. Teraz czas na prywatę i odpowiedź dla IZY2000.

Wytknąłem Ci brak wiedzy wynikający z Twojego postu - "TO CZEMU KSIĄDZ PRZEBIERA SIE W SZATY A NIE WYSKAKUJE W
> DRESIKU, PIJE SIE ZE ZŁOTYCH KIELICHÓW( A NIE SZKLANEK) A
> WYSTRÓJ KOŚCIOŁA JEST WZNIOSŁY A NIE NA WZÓR
> MIESZKANKA-PRZECIEZ TAKIE COŚ ŁATWIEJ OGRZAĆ....AHHHH"
. A na pytanie, które postawiłaś bez większego trudu odpowiedziałby gimnazjalista. Nie mam doktoratu w żadnej dziedzinie. Oblatany jestem i nie szukam na forum poklasku dla swoich wypowiedzi. Jednych bawią, innych denerwują. Dyskutując ze mną celowo pomijasz sedno sprawy, bo walka na argumenty bywa wyczerpująca intelektualnie. Wygodniej jest użyć języka rodem z magla i stworzyć sobie tezy oparte na niczym. "JAK TY JESTEŚ WYKŁADNIĄ MĄDROŚCI I BŁYSZCZYSZ JAK GWIAZDA TO JA DZIĘKUJĘ POSTOJĘ BO DNO DNA ...", "CZEŚĆ PIERDOŁO....", "A TAK NAPRAWDE TO WIESZ TYLE CO...NIC", "POZIOM CAŁY TEN SAM CIEPŁEJ KLUSKI", itd.
"no i jeszcze sie chłopak wykosztował:)kupił kiece,zatrudnił grajka:)....wow...zaszalał...a tu żona mu...no nic tylko współczuje Ci Janku. ". Moi najbliźsi, czyli żona i dzieci mają się dobrze. Osobiście swoje małżeństwo uważam za udane, z wzajemnością. Co żona mi...?
Teraz kolejny cytat: "ortografia dla mnie to sa detale,nieistotne, a napewno nie są wyznacznykiem inteligencji czy wiedzy....."

Po pierwsze to jest wyznacznik wiedzy, której nie posiadasz. Nie masz wiedzy o ortografii. Detal? W każdym bądź razie po raz kolejny palnęłaś głupotę. A głupota z inteligencją w parze nie chadza. Myślę, że proces Twojego kształcenia można sprowadzić do ludowego porzekadła: I w Paryżu nie zrobili z owsa ryżu.
I jeszcze taka myśl wieczorna...(polityczne nawiązanie)

Jesteś odzwierciedleniem niejakiego Jacka Kurskiego. Wypisz - wymaluj ten sam styl.
Dzięki, Janku :)

do góry