Widok

SMYK -SKANDAL NIE WPUSZCZAJA Z WÓZKAMI!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Po prostu skandal w KLIFIE w sklepie dziecięcym Smyk wyproszono nas z wózkiem spacerówką, pan ochroniarz poinformował nas ze do sklepu nie wolno wchodzić z wózkami. Po prostu skandal wstyd dla marki !!! i to w dodatku dziecięcej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Parodia,w takim razie jak zrobic zakupy jak sie ma male dziecko?
Czasami ludzkie myslenie a raczej jego brak sa dla mnie przerazajace;/
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
No szok! W Smyku w Matarni nie ma problemu,w Klifie z wozkiem nie bylam i widac nie bede...
ja byłam 2 dni temu z wózkiem i nic mi nie powiedzieli!
image
image
myślę , ze warto w tej sprawie napisac do ich centrali bo zapewne są to wymysły tego właśnie sklepu a nie jakieś odgórne - może jak przyjdzie skarga do centrali to coś się zmieni w Gdyni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
może faktycznie to wymysł pracowników w tamtym sklepie bo czegos takie jeszcze nie słyszalam ,a moze ochroniarz miał zły humor,kto ich tam wie;/
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
bez przesady szok, to niby jak matka ma zrobić zakupy ? dziecko zostawić np. spiące przed sklepem. Chyba ktos ma niepokolei w glowie.
No żeby do sklepu z art. dziecięcymi i niemowlęcymi nie można było wejść z wózkiem to tak chyba nie halo?? A może to był jakiś nowy ochroniarz, i przeczytał napis na szybie że nie wolno wchodzić z wózkami - ale sklepowymi??:):) A on po prostu nie zrozumiał??:D

Ja chętnie bym wtedy poprosiła o kierownika sklepu na rozmowę:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
jakos mi sie wierzyc nie chce bo nie raz i nie dwa wchodzilam do klifowego smyka z wozkiem i nigdy nie bylo problemmu
ja właśnie wórciłam i mnie wpuślili- ale nie wpuszczają rzeczywiście w tymi wózkami KLIFu co się pożycza w informacji - Pan ochroniarz przy mnie zwrócił uwagę rodzicom z dwoma takimi wózkami (może dlatego że są duże, zajmują dużo miejsca i są mało zwrotne?)
image
Smyk to dziwna firma, niby dziecięca, a nie przyjazna dzieciom:( Nie wspomnę już o cenach, które sa znacznie wyższe niż w innych sklepach.
ja wczoraj byłam tam z wozkiem spacerowym o 18 i weszłam bez problemu
imageimage
Nie lubię ani Smyka, ani sprzedawców- drogo, mają się za Bóg wie co i jak widać , znowu coś wymyslili!

Sklep dla dzieci a z wózkami nie wolno- ja bym raban zrobiła i tak bym wozem wjechała!
image

image

Może i macie rację ale te wózki Klifowe naprawdę to duże landary, jedna babka postawiła go na pocztątku sklepu, przy regale, niby z boku a przejść nie można było z trzech stron, ja z małą parasolką miałam problemy wyjachać, co innego zwykły dziecięcy wózek - tu nikt nie robi problemu żeby wjechać, inna sprawa że skoro tak jest to może w punkcie info powinni mówić że nie wszędzie można tymi wózkami wjechać
image
ale długaśne zdanie napisałam, ale chyba wiadomo o co chodzi?

inna sprawa że tam drogo, ale wiele jest takich sklepów- byłam ostatnio w ETC bo było mi po drodze i chciałam w nie-firmowym zabawkowym kupić "Twistera" który w realu kosztuje ok.80zł, tam kosztował 125:)))
image
Smyk jeszcze pół biedy ale byłyście w Akpolu w Gdyni z wózkiem? hahha tam trzeba się nagimnastykować. :P

Akpol to luz w porównaniu ze smykiem w rumii - tam to sobie można przejechać wózkiem od wejścia do kas i spowrotem, między półki już nie da rady wjechać. Ale nikt mnie nie wypraszał :)
imageimage
swoją drogą to jakaś paranoja że sklepy takie jak akpol, mama i ja czy do niedawna vitalia(przeieśli i nie byłam w nowym miejscu) są piętrowe bez windy, a przejścia między regałami zdecydowanie bie na wózek, na kobietę w ciązy też raczej nie
ja z kolei rozczarowałam się w Reserved Kids - byłam tam raz z małą, a tam po pierwsze też nie da się przejechać z wózkiem między regałami, a po drugie - z głośników leci jakaś tłucznia, głośna, agresywna muzyka, taka jak w salonach house'a czy cropp town. Zero domyślności, zero przystosowania do potrzeb dzieci.
http://zuzanka-czaruje.blogspot.com
Zuzka a gdzie Ty byłaś w tym Re-Kids? Ja jeżdżę do Rumi i tam spokojnie z bliźniaczym wózeczkiem- szerokim- manewruję...

Muzyka tez nigdy za głośna nie jest. Zazwyczaj zależy od obsługi sklepu- ustawienie regałów i muzyka-, moja siorka mi tak powiedziała a pracowała w Klifie w Reserved.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (9 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Impreza urodzinowa dla mamy na 50tke, gdzie zrobić ?????????? na szybko (14 odpowiedzi)

Hej moja mama w kwietniu obchodzi 50 urodziny. Ogólnie impreza była zaplanowana na 17 marca Pod...

Drewniany plac zabaw dla dzieci? (45 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym zrobić Nikosiowi plac zabaw w ogrodzie.Drewniany,wiadomo jakis domek ze...

do góry