Widok

SOR pytanie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, wiecie może ile czasu jest ważne skierowanie na SOR wystawione przez lekarza pierwszego kontaktu w przychodni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
napewno jest wazne tylko tego dnia co je wypisano, mnie zdarzylo siebyc kilka razy na sorze, i musialam sie wracac z redlowa (szpitala) na pogotowie na zwirki i wigury po skierowanie ;/ to jest chore...
image

Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?

no jeśli masz jakiś naprawdę nagły przypadek typu złamanie, ranę do szycia, jakiś atak to przyjmą
ale np z nagłą wysoką gorączką u dziecka, czy jak byłam w nocy z zapaleniem ucha to najpierw musiałam jechać do przychodni dyżurującej po skierowanie (jestem z Żukowa, więc do Kartuz) a potem się cofać do szpitala... a że do Kartuz nigdy do szpitala nie pojadę to trochę nadrabiam kilometrów;) no ale jak mus to mus
Kurcze nie wiedzialam ale dwa razu bylismy na chirurgii wiec moze to inaczej :/
to zależy z czym, czasami wymagają skierowanie
Ale przeciez na sor mozna jechac bez skierowania
SOR- Szpitalny Oddział Ratunkowy. Skierowanie powinno byc ważne tylko tego samego dnia. Skoro nie wymagasz pomocy od razu to należy załatwić sprawę ambulatoryjnie.

Inne tematy z forum Zdrowie

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Szybko dochodzę co robić? (4 odpowiedzi)

Siema. Mam problem mam 16 lat(chłopak) i dochodzę w 20 sekund góra 30 nie mam mocnego podniecenia...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (3 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry