Widok

SP16 czy SP40 w Gdyni?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,
od września musimy wysłać synka do zerówki. W okolicy mamy SP16 na Pustkach lub SP40 na Rozewskiej.
Czy ktoś zechce podzielić się opiniami i coś doradzić?
Z góry dziękujemy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej

Moja córka chodzi do zerówki SP 40.
Są cztery zerówki dwie dla 5 latków i dwie dla 6-latków
Lekcje mają na dwie zmiany 8-13,11.45-17, zajęcia mają w jednej klasie koło sali gimnastycznej i małej świetlicy. Z małej świetlicy jesteśmy bardzo zadowoleni, córka uwielbi przebywać w świetlicy. W malej świetlicy są dzieci z zerówek i chyba z pierwszej klasy.
W przyszłym tygodniu jest zebranie 17. 03. 2015 r. o godz.16.30 rodziców dzieci 5-letnich, godz.18.00 rodziców dzieci rozpoczynających naukę w klasie I
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję za informacje.
Może ktoś ma dziecko w 16? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moze ktos jeszcze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odradzam sp 16. Chyba, że wolisz się zastanawiać co rok, do jakiej klasy bedzie chodzic Twoje dziecko, gdyz Pani Dyrektor kosztem dzieci załatwia sobie dodatkowe pieniazki i dzieli dzieci na lepsze i gorsze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy to właśnie nie 16 wypadła dobrze w teście szóstoklasistów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moja córka chodzi do SP 40, do 1 klasy. Poziom wysoki,cały materiał został przerobiony, dużo jest najróżniejszych konkursów dla dzieciaków oraz zajęć dodatkowych w ramach szkoły otwartej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry