Widok

SPIRYTUS - jak rozcienczacie na wesele?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc Dziewczyny. Niestety jestem osoba niezamozna i nasze wesele staramy sie zorganizowac jak najbardziej ekonomicznie. Postanowilismy jako napoj alkoholowy kupic spirytus. Znalezlismy juz na rynku dostawce ze wschodu ktory zobowiazal sie dostarczyc nam ten spirytus na wesele. Poradzcie dziewczyny w jakiej formie go podac zeby wygladalo elegancko? Chcemy rozpuscic go mniej wiecej pol na pol z woda i wlac do starych butelek po wodce z oryginalnymi etykietkami. Jak uwazacie czy to dobry pomysl - czy lepiej podac to w czystych butelkach z naklejkami `wodka weselna` czy cos w tym stylu. Bardzo prosze o Wasze opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe..nawet fajna prowokacja:):):)
Hej to nie jest prowokacja. Po prostu chcialam skorzystac z Waszego doswiadczenia. Na pewno wiele z Was rozciencza spirytus na wesele - i bylybyscie w stanie mi dobrze poradzic. Przykro mi ale niestety nie jest nas stac na zakup takiego trunku jak wodka. Musimy wziasc slub w zwiazku z moja ciaza - i panujacym klimatem w naszych silnie prokatolickich rodzinach.
Moja koleżankapodała alkoholowy trunek w karafkach (można je wyorzyczyć) albo tak jak pisałaś .. ja nakleiłambym etykietki na czyste butelki ..będzie się dobrze i jednolicie prezentowło..
Tak chyba wlasnie zrobie. Postaram sie zebrac do czasu wesela jak najwiecej butelek o identycznej geometrii, ze wszystkich zerwe firmowe naklejki i przykleje swoje juz na czyste butelki. A jak to bylo u Was czy goscie wyczuwali ze pija rozcienczony spirytus a nie oryginalna wodke? Sama osobiscie to wodki raczej nie pije i nie bylabym raczej w stanie rozpoznac. Jak to u Was bylo? Czy pojawily sie jakies moze dziwne komentarze? Czy nic takiego nie mialo miejsca?
1 :10000

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
Tak jeden na tysiac gosci wiedzial ze pije rozcienczony...
chyba karcia miala spirytus..zapytaj jej albo poszukaj w starych wątkach

Aaa ok, sprobuje jej zapytac, dzieki!
Jestem :)

My mielismy spirytus
1 litr spirytusu rozrabialiśmy z 1,5 litra wody

etykiety mielismy weselne i nakrętki też

sorki ze sie wtrace
Karcia wyslalam Ci maila :)

oki, zaraz lookne :)

odpisałam :)

aha dziekuje za informacje! My chcemy rozrabiac 1:1 ale to mniej wazne. Powiedz mi gdzie zalatwilas sobie i za ile naklejki na butelli i nakretki???
na allegro znajdziesz tego duże ilosci:))

Karcia dziekuje! :*

Nakrętki i naklejki kupowałam na allegro

niema za co małaaa :)

Dziekuje Karcia za info!
Pozdrawiam!
niema za co :)