Widok
SPIRYTUS - jak rozcienczacie na wesele?
Czesc Dziewczyny. Niestety jestem osoba niezamozna i nasze wesele staramy sie zorganizowac jak najbardziej ekonomicznie. Postanowilismy jako napoj alkoholowy kupic spirytus. Znalezlismy juz na rynku dostawce ze wschodu ktory zobowiazal sie dostarczyc nam ten spirytus na wesele. Poradzcie dziewczyny w jakiej formie go podac zeby wygladalo elegancko? Chcemy rozpuscic go mniej wiecej pol na pol z woda i wlac do starych butelek po wodce z oryginalnymi etykietkami. Jak uwazacie czy to dobry pomysl - czy lepiej podac to w czystych butelkach z naklejkami `wodka weselna` czy cos w tym stylu. Bardzo prosze o Wasze opinie.
Hej to nie jest prowokacja. Po prostu chcialam skorzystac z Waszego doswiadczenia. Na pewno wiele z Was rozciencza spirytus na wesele - i bylybyscie w stanie mi dobrze poradzic. Przykro mi ale niestety nie jest nas stac na zakup takiego trunku jak wodka. Musimy wziasc slub w zwiazku z moja ciaza - i panujacym klimatem w naszych silnie prokatolickich rodzinach.
Tak chyba wlasnie zrobie. Postaram sie zebrac do czasu wesela jak najwiecej butelek o identycznej geometrii, ze wszystkich zerwe firmowe naklejki i przykleje swoje juz na czyste butelki. A jak to bylo u Was czy goscie wyczuwali ze pija rozcienczony spirytus a nie oryginalna wodke? Sama osobiscie to wodki raczej nie pije i nie bylabym raczej w stanie rozpoznac. Jak to u Was bylo? Czy pojawily sie jakies moze dziwne komentarze? Czy nic takiego nie mialo miejsca?