Widok

SPRAWA PIESKA!!!!!!!!!!!

Czy ktoś chciałby ZAOPIEKOWAĆ SIĘ tymczasowo lub być może na stałe pieskiem, a dokładniej suczką????? Sprawa przedstawia się następująco: 21.06.2004 około godziny 23:00 znalazłam KUNDELKA – NIEDUŻĄ SUCZKĘ O KREMOWYM UMASZCZENIU ZE SKÓRZANĄ OBRÓŻKĄ I SMYCZĄ przywiązaną przed sklepem w wyludnionej już o tej porze okolicy. Czekałam z nią w tym miejscu ponad półtorej godziny licząc na to, że właściciel się znajdzie. Niestety. :( SUCZKA JEST BARDZO ZADBANA I PRZYJACIELSKO NASTAWIONA DO (i bardzo ładna). Bardzo dobrze ułożony piesek, posłuszny. Przypuszczam, że nie byłoby problemu gdyby miała kontakt z dziećmi, gdyż jest bardzo miła i na pewno nie zrobiłaby dziecku krzywdy. Piszę z tą prośbą dlatego, iż suczka obecnie jest w schronisku. Dziś byłam ją odwiedzić... Szkoda mi bardzo tego pieska! Naprawdę, jest bardzo zadbana i musi siedzieć w takiej małej śmierdzącej klatce! Oczywiście jeszcze tej samej nocy rozkleiłam na całym osiedlu ogłoszenia o tym fakcie. Niestety nikt nie zareagował! Dlatego napisałam o tymczasowej opiece – w razie gdyby znalazł się właściciel... Suczka znajduje się obecnie w schronisku w Sopocie (ul. 1 Maja 32). Nie wiem, czy byłoby to możliwe, aby przygarnąć suczkę, w tak niedługim odstępie czasu od znalezienia, ale warto próbować! Ja niestety nie mogę tego zrobić, gdyż studiuję i nie mogłabym jej zapewnić tego co potrzebuje. Telefon kontaktowy do mnie: 600 803 823, 603 222 340
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gaja

no jak to kto?!wszyscy!!!

wow

cudowny dziś dzień dawno takiego nie miałam, a to dopiero połowa!

Panie White

Na pana temat nie trzeba niczego wymyslać , jest pan wystarczająco i bez tego.A i unikaj Beliala

Kiszczaku

ale on wtedy z domu nie wyjdzie...

Panie Kiszczak

Beliala nie unikam, czasem go spotykam i co? I nic. I jakos tak z domu wychodze Agentko, jeszcze sobie aresztu domowego nie narzucilem. Gawedziarz, a bajkopisarz to chyba róznica, choc byc moze tylko mi sie wydaje...

Pare slow o kolorze kanarkowym.

hmm nie wiesz skad wzielo sie okreslenie "Kanar" w odniesieniu do kontrolerow biletow komunikacyjnych ? hmm no tak...malo zyjesz...a wiec ja Ci wytlumacze hehehehe -to proste Stworku-kiedys bileciarze mieli, m.innymi, takie czapeczki z motywem koloru "kanarkowego" i wlasnie przez te okrycia glowy tak zostali nazwani, a to z kolei przetrwalo do naszych czasow, choc juz nie ma prawie w ogole bileciarzy w kolejkach, tramwajach i autobusach :) No...w paru miejscach na ZIEMII-czytaj w Polsce, znowu ich reaktywowano :)))ale juz nie maja takich historycznych ubiorow :(...czego zaluje...
Z pozdrowieniami, pa :)

:-)

Oj znowu beda zmiany IP, teraz wybralem jakies malo uzywane hehehe

Dobrego wieczoru.

Aube i ja-MY twierdzimy
i sadzimy, ze pan od cv nie ma zbytnich trudnosci z htm(albo jak kto woli : html ) i angielskim hehhe

Troche sie na tym znamy:-)
pa

W sprawie kanarów...

to spotkaliśmy dziś paru jadąc sobie PKSem do Kartuz i Phantom jak zwykle szukał biletu po kieszeniach:))), nie znalazł i zaliczył żółtą kartkę jak to określono heheh.

witam z powrotem starych znajomych, różnorodność ip bywa nawet ciekawa - moje zmienia się niestety bez mojego udziału, naliczyłam już kilka jakie miałam pisząc z jednego i tego samego komputera.

Zmiany IP, czy tez rowniez serwerow proxy nie sa dla "smiesznosci" nasza droga, lecz dla naszego bezpieczenstwa;czytaj- mojego i mojego, oraz mojego :-)
A teraz pa do poznego wieczoru.

Dziękuję

za wyjaśnienie nazwy "kanar".
Przypominam jednocześnie, że ego potrójnych rozmiarów nie mieści się w futrynach zaprojektowanych dla zwykłych ludzi, no, chyba ze jest bardzo wygimnastykowane. Ale to chyba nie w tym przypadku.

Nie na NAS ten Twoj slowotok Stworku, zachowaj ton nauczycielski na innych, a teraz uzloz gloweczke na poduszke i zasnij, jesli jeszcze nie spisz.pa

Ps.Blad w podpisie :-)

To MY, czyli : "Inni" wpisali na ten nedzny hp poprzedni post.Pa
Czas na inne serwery.

Stworku,raz jeszcze napiszemy

pare slow - wyrazow do Ciebie;obok tych karaluszkow pod poduszka.
Z jakiej racji stawiasz sie wyzej od kogokolwiek?Czy czyms Ciebie urazilismy?Tym, ze znamy sie na bezdusznych blaszakach, i napisalismy o tym?Czy tez tym ze nasza pamiec siega czasow komunistycznych kanarow?A moze tym, ze chcemy pomoc innym w jakis tam bardziej, czy tez mniej waznych sprawach? No czym?

Wiesz co?-lepiej nie pisz duzo, moze nie pisz w ogole? hmmm No spij sobie, dzis bedziemy bardziej zajeci niz zazwyczaj .
To tak trudno zrozumiec, ze pare osob moze byc przy komputerze?Naprawde?..................trudno to pojac byz moze, ale NAS jest wiecej niestety....................wiecej niz jedna MYSL, pa

Stworku,raz jeszcze napiszemy

pare slow - wyrazow do Ciebie;obok tych karaluszkow pod poduszka.
Z jakiej racji stawiasz sie wyzej od kogokolwiek?Czy czyms Ciebie urazilismy?Tym, ze znamy sie na bezdusznych blaszakach, i napisalismy o tym?Czy tez tym ze nasza pamiec siega czasow komunistycznych kanarow?A moze tym, ze chcemy pomoc innym w jakis tam bardziej, czy tez mniej waznych sprawach? No czym?

Wiesz co?-lepiej nie pisz duzo, moze nie pisz w ogole? hmmm No spij sobie, dzis bedziemy bardziej zajeci niz zazwyczaj .
To tak trudno zrozumiec, ze pare osob moze byc przy komputerze?Naprawde?..................trudno to pojac byz moze, ale NAS jest wiecej niestety....................wiecej niz jedna MYSL, pa

"lol", jak mawia się w pewnych kręgach

Stawiam się wyżej? Nie, zwracam jedynie uwagę na jeden drobny;)) fakt. To wy stawiacie się wyżej. W dodatku w sposób, któremu, nazwijmy to.... brakuje nieco subtelności.
Zaś co do słowotoku... ja napisałam trzy zdania, a Wy? ;p

Mialas pewnie spac.............................

I dlaczego jestes tak zaklamana?No, dlaczego?To nie MY Ciebie atakowalismy (subtelnie brrr - te ataki "subtelne" sa najgorsze............bo tak zaslodzone, ze az hmmmmmmmmmm nie dopowiemy, "co jak"..........................)

( "lol" to-nie okreslenie w pewnych kregach-lecz TU , GDZIE SIE ZNAJDUJESZ-w internecie, a oznacza miedzynarodowe wyrazenie ...........- rubasznego smiechu..........I to swiadczy o Tobie Stworku.............)
My nie stawiamy sie wyzej NAD NIKIM , lecz jesli Ty tego nie zauwazasz, to jestes krecikiem niestety :-(
Po prostu mowimy prawde jaka by ona nie byla.lecz w tamtym-w tym wypadku, jest : az "za znosnie" normalne ............................

........................................pa, wyspij sie, moze wowczas bedziesz inaczej patrzyla na SWIAT, Stworku.
Za godzinke idziemy na ranne party, wrocimy zapewne dopiero gdzies kolo wtorku, wiec pa pa pa pa karaluszki pod poduszki wraz z zaklamaniem.PA.

Inni? Jacy Inni?

hihihi ale zgadzam się z wami co do tego Stwora.Już idziecie?szkoda wrecz.Ale jeśli, to już i wam papatki :-)

Tja, chłopaki debeściaki

wyrażenie rubasznego śmiechu to na pewno "lol" a nie "roftl", hm?
Starczy tej rozmowy, bo nic się nie zmieniło.

STWORY AGENTKI I INNE GADY

CZY WY MACIE KOMPLETNIE PUSTO W GLOWIE ???
Z WASZEGO POZIOMU PISANIA TAK WLASNIE WYNIKA
TO JEST FORUM A NIE TELEFON DLA NIEUDANYCH I BRZYDKICH!!!

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (158 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry