Widok

SPRAWA PIESKA!!!!!!!!!!!

Czy ktoś chciałby ZAOPIEKOWAĆ SIĘ tymczasowo lub być może na stałe pieskiem, a dokładniej suczką????? Sprawa przedstawia się następująco: 21.06.2004 około godziny 23:00 znalazłam KUNDELKA – NIEDUŻĄ SUCZKĘ O KREMOWYM UMASZCZENIU ZE SKÓRZANĄ OBRÓŻKĄ I SMYCZĄ przywiązaną przed sklepem w wyludnionej już o tej porze okolicy. Czekałam z nią w tym miejscu ponad półtorej godziny licząc na to, że właściciel się znajdzie. Niestety. :( SUCZKA JEST BARDZO ZADBANA I PRZYJACIELSKO NASTAWIONA DO (i bardzo ładna). Bardzo dobrze ułożony piesek, posłuszny. Przypuszczam, że nie byłoby problemu gdyby miała kontakt z dziećmi, gdyż jest bardzo miła i na pewno nie zrobiłaby dziecku krzywdy. Piszę z tą prośbą dlatego, iż suczka obecnie jest w schronisku. Dziś byłam ją odwiedzić... Szkoda mi bardzo tego pieska! Naprawdę, jest bardzo zadbana i musi siedzieć w takiej małej śmierdzącej klatce! Oczywiście jeszcze tej samej nocy rozkleiłam na całym osiedlu ogłoszenia o tym fakcie. Niestety nikt nie zareagował! Dlatego napisałam o tymczasowej opiece – w razie gdyby znalazł się właściciel... Suczka znajduje się obecnie w schronisku w Sopocie (ul. 1 Maja 32). Nie wiem, czy byłoby to możliwe, aby przygarnąć suczkę, w tak niedługim odstępie czasu od znalezienia, ale warto próbować! Ja niestety nie mogę tego zrobić, gdyż studiuję i nie mogłabym jej zapewnić tego co potrzebuje. Telefon kontaktowy do mnie: 600 803 823, 603 222 340
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

RELIGIA W SZKOŁACH

Pomorski FMS zaczął akcję mającą na celu wyprowadzenie lekcji religii ze szkół. Jeśli chcecie się dowiedziać czegoś więcej na temat tej akcji i podzilić się swoją opinią wejdźcie na stronę WP:
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5364619&kat=1342.
Możecie też pisać na adres FMS w Gdańsku
fms.gdansk@poczta.fm

ja tam jestem za...

powinni zlikwidowac nauke religii w szkole, szczegolnie ze zajecia z religii prowadzone przez katolickich ksiezy, siostry zakonne lub katechetow o katolickich pogladach przypominaja indoktrynacje. Zazwyczaj uczy sie o "jedynej slusznej" religii czyli katolicyzmie o innych zazwyczaj nie wspominajac. Na dodatek z jakiej racji z moich podatkow maja byc "czarnym" placone pensje za ta indoktrynacje. Niech sobie ucza tych bzdur w salkach katechetycznych. Szczytem jest to ze rodzic a nie dziecko wyraza zgode na to czy "czarni" maja go oglupiac czy tez nie...

ski

Daj spokoj, wiesz... wada demokracji i liberalizmu jest to ze jestes wolny, jak to informuje Michnik w swym szmatlawcu prowojennym. Tak wiec niektore osoby w Hyde Parku korzystaja z tej wolnosci i pisza jakiekolwiek brednie byleby cos napisac, np. ze pomidor jest jeszcze zielony, albo ze glowa mnie dzis boli. Wiesz tutaj nie nalezy sie denerwowac tu trzeba wspolczuc. Szkoda twego wulgarnego jezyka, bo powiedza ze jestes niepoprawny politycznie. Tu trzeba robic dobre wrazenie, zachowywac sie tak grzecznie, ladnie mowic to wtedy Ciebie polubia. Widzisz taki bandyta sprzedawczyk jak Janusz Lewandowski mówi ładnie, jest kulturalny politycznie i nikt prawie nie wie że robil mega przekręty. Tak samo chcociażby ten fioletowy gnój Gocłowski. Robil przekrety w Stella maris a teraz grzecznie mowi że jest zdumiony zę tyle osób chcialo jego KK oszukac. Oby kiedys z kk mogŁ odpowiadac. Zyczę "katolickiej pokory" to moze Ciebie polubia ci co piszą tu aby pisac, z lewicowym pozdrowieniem

PRZYGARNIJ PIESKA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy ktoś chciałby ZAOPIEKOWAĆ SIĘ tymczasowo lub być może na stałe pieskiem, a dokładniej suczką????? Sprawa przedstawia się następująco: 21.06.2004 około godziny 23:00 znalazłam KUNDELKA – NIEDUŻĄ SUCZKĘ O KREMOWYM UMASZCZENIU ZE SKÓRZANĄ OBRÓŻKĄ I SMYCZĄ przywiązaną przed sklepem w wyludnionej już o tej porze okolicy. Czekałam z nią w tym miejscu ponad półtorej godziny licząc na to, że właściciel się znajdzie. Niestety. :( SUCZKA JEST BARDZO ZADBANA I PRZYJACIELSKO NASTAWIONA DO LUDZI (i bardzo ładna). Bardzo dobrze ułożony piesek, posłuszny. Przypuszczam, że nie byłoby problemu gdyby miała kontakt z dziećmi, gdyż jest bardzo miła i na pewno nie zrobiłaby dziecku krzywdy. Piszę z tą prośbą dlatego, iż suczka obecnie jest w schronisku. Byłam ją odwiedzić... Szkoda mi bardzo tego pieska! Naprawdę, jest bardzo zadbana i musi siedzieć w takiej małej śmierdzącej klatce! Oczywiście jeszcze tej samej nocy, kiedy ją nalazłam rozkleiłam na całym osiedlu ogłoszenia o tym fakcie. Niestety nikt nie zareagował! Dlatego napisałam o tymczasowej opiece – w razie gdyby znalazł się właściciel... JAK DO TEJ PORY WŁAŚCICIEL SIĘ NIE ODEZWAŁ!!! :((( Suczka znajduje się obecnie w schronisku w Sopocie (ul. 1 Maja 32). Nie wiem, czy byłoby to możliwe, aby przygarnąć suczkę, w tak niedługim odstępie czasu od znalezienia, ale warto próbować! Ja niestety nie mogę tego zrobić, gdyż studiuję i nie mogłabym jej zapewnić tego co potrzebuje. Telefon kontaktowy do mnie: 600 803 823, 603 222 340

Joanno

http://www.jaroslaw.pl/cms_tourist/tour18.php

A może ...

PRZYGARNIJ KROPKA ?

Lista polsko-ukrainska PLUK

-lista w nowym miejscu :
http://klub.org.pl/mailman/listinfo/pluk_klub.org.pl

i CENTRAL EUROPE (anglojezyczna)

...tez przeniesiona:
http://klub.org.pl/mailman/listinfo/central-europe_klub.org.pl

mieso i rozpierducha

w tym kraju zawsze gdy drozalo mieso zaczynala sie rozpierducha... inne postulaty dochodzily pozniej...moze tym razem tez?
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5373538
Mięso dalej będzie drożeć
IAR 07:10

Dalszy wzrost cen mięsa przewiduje Wiesław Różański, prezes Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP. Według rozmówcy "Sygnałów Dnia" w Programie Pierwszym Polskiego Radia ceny rosną w tempie, którego nikt nie przewidywał.

Wiesław Różański zwrócił uwagę, że od momentu przystąpienia Polski do Unii Europejskiej znacznie wzrosła cena żywca wieprzowego. Można się spodziewać, że lada moment jego cena osiągnie 5 złotych 50 groszy za kilogram - powiedział prezes stowarzyszenia.

Rozmówca "Sygnałów Dnia" powiedział, że kontrahenci z państw zachodnich wykupują nie tylko polską wołowinę, ale także wieprzowinę. Ze względu na brak surowca ubojnie pracują na 50 procent swoich możliwości - ocenił Wiesław Różański. (ck)

Kiszczak

Słyszalem od wróbelków, które ćwierkają w Gdańsku, ze gadasz o mnie jakieś niestworzone rzeczy, że niby ja coś tam kiedyś opowiadałem. Napisz lepiej chłopie jakąś książke fantastyczną to może Tobie lepiej zrobi takie pisanie, najlepiej w odcinkach w jakiejś gazecie - w końcu dziennikarz jesteś. W tym wieku snuć w kółko te same wymyślone opowieści? Ileż Jacku można? Potem nie wiem czy sie smiać czy płakać jak słyszę przez przypadek opowieści na mój temat... no nic życzę abyś rozmawiał z ludźmi także na inne tematy - do kiedyś tam...

Kiszczak

Poopowiadaj najlepiej historię o 31 piwach...Sądzę, ze tez ją pamiętasz... No to na razie:)))

Refleksja

Obiecanki cacanki
a głupiej kobiecie radość
A podobno nie pcha się palca
Tam gdzie nie miło
Zresztą:
Mężczyzna jaki jest
Każdy widzi
A darowanemu koniowi
Nie zagląda się w żeby!

Agentko

Jesteś dziś, mi znowu wszystko siadło i nie mam gadu!

Jimmy

analizę świergotu wróbelków zostaw ornitologom, biologom czy też innym takim.

Stworko

Ech. A nic, ja tylko tak... dycham

Gaja

ano w pracy byłam:)))smsy dostałam i wesoło się uśmiechałam je czytając:)))

Jimmy

to Ty jeszcze się nie nauczyłeś, że nasz znajomy Płk.K jest znanym gawędziarzem...powinieneś pamiętać z dawnych czasów, a historia o piwach i innych trunkach przeszła do legendy gazetowego HP:))),
pozdrawiam.

Agentko

Zaczynam się zastanawiać kto tu ma schizofrenię?

Mi-ku-se-ru!

Żyjesz!
Aaaaaa!!

Inne tematy z forum Hydepark

a to na rano ;) (347 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

Czy warto brać używany sprzęt pomiarowy na budowę? (3 odpowiedzi)

Potrzebuję sprzętu pomiarowego, ale mam ograniczony budżet. Ktoś zasugerował mi, że używany lub...

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry