Widok

SPRAWA PIESKA!!!!!!!!!!!

Czy ktoś chciałby ZAOPIEKOWAĆ SIĘ tymczasowo lub być może na stałe pieskiem, a dokładniej suczką????? Sprawa przedstawia się następująco: 21.06.2004 około godziny 23:00 znalazłam KUNDELKA – NIEDUŻĄ SUCZKĘ O KREMOWYM UMASZCZENIU ZE SKÓRZANĄ OBRÓŻKĄ I SMYCZĄ przywiązaną przed sklepem w wyludnionej już o tej porze okolicy. Czekałam z nią w tym miejscu ponad półtorej godziny licząc na to, że właściciel się znajdzie. Niestety. :( SUCZKA JEST BARDZO ZADBANA I PRZYJACIELSKO NASTAWIONA DO (i bardzo ładna). Bardzo dobrze ułożony piesek, posłuszny. Przypuszczam, że nie byłoby problemu gdyby miała kontakt z dziećmi, gdyż jest bardzo miła i na pewno nie zrobiłaby dziecku krzywdy. Piszę z tą prośbą dlatego, iż suczka obecnie jest w schronisku. Dziś byłam ją odwiedzić... Szkoda mi bardzo tego pieska! Naprawdę, jest bardzo zadbana i musi siedzieć w takiej małej śmierdzącej klatce! Oczywiście jeszcze tej samej nocy rozkleiłam na całym osiedlu ogłoszenia o tym fakcie. Niestety nikt nie zareagował! Dlatego napisałam o tymczasowej opiece – w razie gdyby znalazł się właściciel... Suczka znajduje się obecnie w schronisku w Sopocie (ul. 1 Maja 32). Nie wiem, czy byłoby to możliwe, aby przygarnąć suczkę, w tak niedługim odstępie czasu od znalezienia, ale warto próbować! Ja niestety nie mogę tego zrobić, gdyż studiuję i nie mogłabym jej zapewnić tego co potrzebuje. Telefon kontaktowy do mnie: 600 803 823, 603 222 340
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stworze.

Śmieszna jesteś i jednakowo-żalosna.Piszesz do mnie w taki sposób, jakbym to ja miał coś do ciebie, a to ty sama zaczełaś pisać w tak marnym stylu.Nie tylko ja to zauważyłem niestety.Więc napiszę jak do chołoty:-) Ok? Zgadzasz się ?

Bartuś

nie wysilaj się ino za bardzo, bo się spocisz ;)
Nie pisz do mnie już więcej, skoro nie masz niczego wartościowego do przekazania.

Inni - no no, kto by pomyślał że macie tak silne poczucie sprawiedliwosci. ;) Ja tobie, ty mi....

Inni.

Nie przejmujcie się tak tymi osobami, one czasem nawet nie są w stanie zrozumieć co piszą.A jeśli już nawet coś tam rozumieją to ich płytka osobowość pozbawiona siły wyższej nie pozwala przejść uczuciom:-)Głowa do góry i pa :-)))

Agendo.

Wiedziałem ześ ten gorszy odpad stworkowatego "rozumu", więc nie zadziwiło mnie to, co przed chwilką zobaczyłem.Nie przejmuj się, jakoś z tym bedę żył :-)

Stworku :-(

Zrobiłaś się chamska.Ani ja, i ja, a takze i ja nie napisalismy w takim tonie do ciebie:-(Więc na dziś nie mamy juz nic do napisania :-( Przykro tak wychodzic:-(

Stworku

nic dodać, nic ująć.

Stworze.

Mądrala z ciebie.Lecz nie na mnie takie zabiegi.Juz prosiłem o inteligentniejszą wypowiedz ;-( Nie słuchasz się mnie, a może tylko ocenianie ludzi cię zmęczyło?Ja tutaj(w hydeparku) mam mateiały, by choć w małym stopniu poznać kim jesteś, lecz ty nie masz takich, bo po prostu to niemożliwe.Dlaczego więc tak brzydko piszesz o kimś , kogo w ogóle nie znasz? Ah, już wiem , wybacz, zapomniałem ześ wróżka he he he Marna jednak, o jak marna.A jak bardzo, to wytłumaczę ci na twoim przykładzie, na tym co sama napisałaś.
Z twojej opowieści jest taki morał(który zresztą starannie ukryłaś!) : oto twoj biedny chomiczek, nie mógł już znieść pozbawionej ludzkich uczuć pani i skacząc z okna , popełnił samobójstwo :-((((
Oto jedyne wyjście pozbawić się jarzma bezdusznych panów :-(((
Boże wybacz tym wszystkim biednym duszom ich postępowanie.
Wybacz Panie!

Amen.

Agentko

nie wiem, czy chcę się bawić. Na świecie są ludzie i taborety. Przemiana taboreta w człowieka jest trudna z racji tego, że drewno nie jest dobrym nośnikiem myśli. A w pewnym wieku staje się niemal niemożliwa. Za dowodami nie trzeba się daleko oglądać ;)
Bartek czy Inni są zabawną, ale szybko nużącą rozrywką. A że kłapią zębami bez powodu... miałam kiedyś takiego chomika. Można go było wyciągnąć z akwarium "na wędkę" wbitego zębami w palec. Pewnego dnia wywędrował na balkon i nie wrócił. Przypuszczam, że nie docenił odleglości dzielącej go od ziemi. Nigdy zresztą nie przejawiał wyjątkowego instynktu samozachowawczego....

Inni

Nie martwcie się :-))) Jakoś sobie dam radę, a ja lubię się zagłebiać w te meandry :-)I Wam dobranoc.Dzięki.

Nie śpisz Agendo dobrego humoru?

Zabawna jesteś, naprawde;-))) A może coś tak od siebie napisz?Może coś takiego co powali mnie na kolana?Takiego "mądrego", takiego z biglem pannico miła ;-)

Stworku

Ciesze sie, ze sie ze mna(Z Nami) zgadasz :-)
My twoja ironie traktujemy inaczej, bo jakze mielibysmy to robic?
Dobranoc.
Ps.bartus, pozwalasz sobie:-)Uwazaj na nich.My sie tak gleboko nie zaglebiamy.I rowniez Tobie dobranoc.

bartek

jak to miło, że wreszcie się nam przedstawiłeś...cóż za samokrytyka:)))

Oooo Paniusia i Stwór się pokazały.

No tak, nic nie dociera do Stworów i takich tam , i nadal walą jakieś gadki dla debilków :-) A że gadki takie są ulubionym pokarmem niektórych, to zabawa zapewne będzie przednia ha ha ha :-)
Znajomy? Oj, jak dobrze, że takie coś się myli choć i ono zapewne łykneło napoju czarownic.Chyba musiałbym być nienormalnym Bartusiem, gdybym spokojnie zapoznawał takie osoby(ładnie napisałem "osoby", prawda?)
I nie mam pojęcia o co chodzi z tymi nieaktualnymi informacjami?Masz już chłopaka? , to niejaki komuch kiszczak, przecież on stary jak świat leleczko :-(Zmarnujesz się nieboraku czarny:-(
Stworze:-) Ty taksowanie masz w genach, prawda? No idę juz, bo peknę ze śmiechu :-)))))))))) Rozbawiły mnie te dwie osóbki :-)))))))))))

Pośpijcie sobie troszeczke , życze wam tego, bo ja mam humorek przedni he he :-)))))))

wampir

o dobrą zabawę chodzi, czasem irytującą, ale całkiem dobrą ...

p.s pozdrawiam Wujka Alucarda, bardzo się za nim stęskniłam - chyba wrócę jeszcze raz do oglądania przygód wujaszka.

bartek

masz na mój temat zdecydowanie nieaktualne informacje.

Stworku

jeśli bartek jest tą osobą o której myślę to zabawa będzie doskonała:)))

wampiry

lubię.
Razem z Wujkiem Alucardem nie raz przemierzałam wąskie uliczki Gdańskiej Starówki omiatając przechodniów taksującym wzrokiem, oceniając (czasami doceniając) pulsujące czerwoną aurą siły witalne....mniam. ;)

bartku

popień się do mnie jeszcze troszkę. Mam z tego nieco rozrywki ;>

:-) Oj,naprawdę ?

a ty co?zajmiesz się krwiodastwem? Oj, jaki ty dobry wapirek hi hi hi :-))) No zajmij się upuszczaniem krewki, albo zmień nick :-))) pa pa pa

co jest grane

nie rozumiem o co tu z tymi wpisami chodzi, zajmijcie sie czyms pozytecznym, czytac, pracowac, biegac.

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (28 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (3 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

Firma Stocznia Rybacka Spawmet lata 95 (3 odpowiedzi)

Szukam pracowników firmy Spawmet z Gdańska z lat 94-97. Potrzebuje informacji gdzie przechowywane...

do góry