Widok

SPRAWA PIESKA!!!!!!!!!!!

Czy ktoś chciałby ZAOPIEKOWAĆ SIĘ tymczasowo lub być może na stałe pieskiem, a dokładniej suczką????? Sprawa przedstawia się następująco: 21.06.2004 około godziny 23:00 znalazłam KUNDELKA – NIEDUŻĄ SUCZKĘ O KREMOWYM UMASZCZENIU ZE SKÓRZANĄ OBRÓŻKĄ I SMYCZĄ przywiązaną przed sklepem w wyludnionej już o tej porze okolicy. Czekałam z nią w tym miejscu ponad półtorej godziny licząc na to, że właściciel się znajdzie. Niestety. :( SUCZKA JEST BARDZO ZADBANA I PRZYJACIELSKO NASTAWIONA DO (i bardzo ładna). Bardzo dobrze ułożony piesek, posłuszny. Przypuszczam, że nie byłoby problemu gdyby miała kontakt z dziećmi, gdyż jest bardzo miła i na pewno nie zrobiłaby dziecku krzywdy. Piszę z tą prośbą dlatego, iż suczka obecnie jest w schronisku. Dziś byłam ją odwiedzić... Szkoda mi bardzo tego pieska! Naprawdę, jest bardzo zadbana i musi siedzieć w takiej małej śmierdzącej klatce! Oczywiście jeszcze tej samej nocy rozkleiłam na całym osiedlu ogłoszenia o tym fakcie. Niestety nikt nie zareagował! Dlatego napisałam o tymczasowej opiece – w razie gdyby znalazł się właściciel... Suczka znajduje się obecnie w schronisku w Sopocie (ul. 1 Maja 32). Nie wiem, czy byłoby to możliwe, aby przygarnąć suczkę, w tak niedługim odstępie czasu od znalezienia, ale warto próbować! Ja niestety nie mogę tego zrobić, gdyż studiuję i nie mogłabym jej zapewnić tego co potrzebuje. Telefon kontaktowy do mnie: 600 803 823, 603 222 340
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"lol", jak mawia się w pewnych kręgach

Stawiam się wyżej? Nie, zwracam jedynie uwagę na jeden drobny;)) fakt. To wy stawiacie się wyżej. W dodatku w sposób, któremu, nazwijmy to.... brakuje nieco subtelności.
Zaś co do słowotoku... ja napisałam trzy zdania, a Wy? ;p

Stworku,raz jeszcze napiszemy

pare slow - wyrazow do Ciebie;obok tych karaluszkow pod poduszka.
Z jakiej racji stawiasz sie wyzej od kogokolwiek?Czy czyms Ciebie urazilismy?Tym, ze znamy sie na bezdusznych blaszakach, i napisalismy o tym?Czy tez tym ze nasza pamiec siega czasow komunistycznych kanarow?A moze tym, ze chcemy pomoc innym w jakis tam bardziej, czy tez mniej waznych sprawach? No czym?

Wiesz co?-lepiej nie pisz duzo, moze nie pisz w ogole? hmmm No spij sobie, dzis bedziemy bardziej zajeci niz zazwyczaj .
To tak trudno zrozumiec, ze pare osob moze byc przy komputerze?Naprawde?..................trudno to pojac byz moze, ale NAS jest wiecej niestety....................wiecej niz jedna MYSL, pa

Stworku,raz jeszcze napiszemy

pare slow - wyrazow do Ciebie;obok tych karaluszkow pod poduszka.
Z jakiej racji stawiasz sie wyzej od kogokolwiek?Czy czyms Ciebie urazilismy?Tym, ze znamy sie na bezdusznych blaszakach, i napisalismy o tym?Czy tez tym ze nasza pamiec siega czasow komunistycznych kanarow?A moze tym, ze chcemy pomoc innym w jakis tam bardziej, czy tez mniej waznych sprawach? No czym?

Wiesz co?-lepiej nie pisz duzo, moze nie pisz w ogole? hmmm No spij sobie, dzis bedziemy bardziej zajeci niz zazwyczaj .
To tak trudno zrozumiec, ze pare osob moze byc przy komputerze?Naprawde?..................trudno to pojac byz moze, ale NAS jest wiecej niestety....................wiecej niz jedna MYSL, pa

Ps.Blad w podpisie :-)

To MY, czyli : "Inni" wpisali na ten nedzny hp poprzedni post.Pa
Czas na inne serwery.

:-)

Nie na NAS ten Twoj slowotok Stworku, zachowaj ton nauczycielski na innych, a teraz uzloz gloweczke na poduszke i zasnij, jesli jeszcze nie spisz.pa

Dziękuję

za wyjaśnienie nazwy "kanar".
Przypominam jednocześnie, że ego potrójnych rozmiarów nie mieści się w futrynach zaprojektowanych dla zwykłych ludzi, no, chyba ze jest bardzo wygimnastykowane. Ale to chyba nie w tym przypadku.

Zmiany IP, czy tez rowniez serwerow proxy nie sa dla "smiesznosci" nasza droga, lecz dla naszego bezpieczenstwa;czytaj- mojego i mojego, oraz mojego :-)
A teraz pa do poznego wieczoru.

W sprawie kanarów...

to spotkaliśmy dziś paru jadąc sobie PKSem do Kartuz i Phantom jak zwykle szukał biletu po kieszeniach:))), nie znalazł i zaliczył żółtą kartkę jak to określono heheh.

witam z powrotem starych znajomych, różnorodność ip bywa nawet ciekawa - moje zmienia się niestety bez mojego udziału, naliczyłam już kilka jakie miałam pisząc z jednego i tego samego komputera.

Aube i ja-MY twierdzimy
i sadzimy, ze pan od cv nie ma zbytnich trudnosci z htm(albo jak kto woli : html ) i angielskim hehhe

Troche sie na tym znamy:-)
pa

Oj znowu beda zmiany IP, teraz wybralem jakies malo uzywane hehehe

Dobrego wieczoru.

Pare slow o kolorze kanarkowym.

hmm nie wiesz skad wzielo sie okreslenie "Kanar" w odniesieniu do kontrolerow biletow komunikacyjnych ? hmm no tak...malo zyjesz...a wiec ja Ci wytlumacze hehehehe -to proste Stworku-kiedys bileciarze mieli, m.innymi, takie czapeczki z motywem koloru "kanarkowego" i wlasnie przez te okrycia glowy tak zostali nazwani, a to z kolei przetrwalo do naszych czasow, choc juz nie ma prawie w ogole bileciarzy w kolejkach, tramwajach i autobusach :) No...w paru miejscach na ZIEMII-czytaj w Polsce, znowu ich reaktywowano :)))ale juz nie maja takich historycznych ubiorow :(...czego zaluje...
Z pozdrowieniami, pa :)

Panie Kiszczak

Beliala nie unikam, czasem go spotykam i co? I nic. I jakos tak z domu wychodze Agentko, jeszcze sobie aresztu domowego nie narzucilem. Gawedziarz, a bajkopisarz to chyba róznica, choc byc moze tylko mi sie wydaje...

Kiszczaku

ale on wtedy z domu nie wyjdzie...

Panie White

Na pana temat nie trzeba niczego wymyslać , jest pan wystarczająco i bez tego.A i unikaj Beliala

wow

cudowny dziś dzień dawno takiego nie miałam, a to dopiero połowa!

Gaja

no jak to kto?!wszyscy!!!

Mi-ku-se-ru!

Żyjesz!
Aaaaaa!!

Agentko

Zaczynam się zastanawiać kto tu ma schizofrenię?

Jimmy

to Ty jeszcze się nie nauczyłeś, że nasz znajomy Płk.K jest znanym gawędziarzem...powinieneś pamiętać z dawnych czasów, a historia o piwach i innych trunkach przeszła do legendy gazetowego HP:))),
pozdrawiam.

Gaja

ano w pracy byłam:)))smsy dostałam i wesoło się uśmiechałam je czytając:)))

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (127 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Klimatyzacja w biurze (57 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

do góry