Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ.XLII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczeta z wielka przyjemnoscia i radoscia zakladam nowy watek :)
mam andzieje, ze przyniesie Wam szczescie i ktoras z Was a najlepiej wszystkie po kolei bedziecie go zamykac :)

dwie rkeski pokazalymi sie rano w neidziele wielkanocna a wczorajsza beta wyszla 672 mIU/ml, wiec jest to jakis 3ci tydzien ;)

Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja tez dołączam bo rocznik 80:) U mnie już po owulce i oby @ 13.05 nie przyszła...
aaa no ja zapomnialam sie wyspowiadac, ze wyrobilam sie z fasolka przed moimi 30tymi urodzinami bo bede miala je w lipcu tego roku ;)
szczęściara :)
Tripka wez juz nas nie pograzaj :-))))
oj tam oj tam rocznikowo to juz mam 30 ;))
patrzcie jak teraz się tłumaczy :P :P :)
AgaB ja może młodsza, ale skoro porównujesz do Rodziców, to mam teraz 26 lat (w listopadzie dopiero ale niech będzie zaokrąglę ;P) a moja Mama w moim wieku miała już 5letnią córeczkę ;)
AgaB, bede brala przyklad z Twojej kuzynki i tez dorobie sie 3 zwlaszcza ze bocianow juz kilka w tym roku widzialam wiec jak nic w kapuscie dziecie niebawem znajde :-)))))
no jakby tak patrzec to moja mama mnie rodzi za 2 miesiace :P tylko23 lata temu :P
wiec tak czy siak bede starsza od niej... ;) ale slub bralysmy w tym samym wieku rocznikowo :P
Moja mama miała nas w moim wieku już ładnie odchowanych :D:D:D ja kończę 30 za parę dni, 8 maja ;)
dziewczyny, może to głupio zabrzmi, ale pocieszyłyście mnie...:)
Basieniak Ty sie nie liczysz - jestes zafasolkowana :-))))
Dziewczeta, jakie plany macie na majowke? Czy wogole ktos bedzie ze mna w pracy (na forum) 2 maja?
WOOOoooOOOw gratulacje dla kolejnej zafasolkowanej !!! cudowna wiadomość !! Zdrówka życze
Makuszka ale staraliśmy chwilę przed moją 30 i nam się udało więc Wam około 30 też się uda:))) ja tylko tak pocieszyć chciałam :)
makuszka - ja bedę
dziś szef dzwonił (bo ja teraz na chorobowym do pt), żeby sie upewnić, ze przyjdę
akurat kaszląco chrypiąca odebrałam i się "zgarbił"
ale powiedziałam, że przyjdę - osobiście lubię pracować w takie dni, bo nikt nie dzwoni, bo wszyscy myślą,ze mamy wolne i mogę wtedy nadrobić... a ponoć mam co nadrabiać:(
my nigdzie nie wyjezdzamy, ale 2ego mam wolne :)
Basieniak, dzieki za pocieszenie :-) w sumie ja 32 skoncze dopiero za ponad 5 miesiecy wiec mam szanse ze zaskocze majac jeszcze 31 :DDDD
AAAAAA!!!!!!!!!!!! Olcia gratuluje!! ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oj zazdroszcze Wam dziewczynki ale tak pozytywnie
ja będę
dziewczyny nie zalamujcie sie ja mam 36 i fasolka wlasnie chrapie kolo mnie, troche z problemami ale sie udalo. 30 to jeszcze mlody wiek

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry