Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ. XLV :)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zgodnie ze zwyczajem zakładam nowy wątek. U mnie potwierdzony 5 tydzień ciaży:)
Życzę Wam wszystkim szybkiego zafasolkowania i nowego wątku.
Powodzenia!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tekla trzymam kciuki :))))) uwierz w to kochana bo to się dzieje naprawdę:) będziesz mamusią:)))))
tekla serdeczne gratulacje!!!!!! :))

kolejnej 30-tce się udało...(o ile dobrze pamiętam...;)) a ja nadal czekam... :P dziś 1 dzień @...kolejny cykl przed nami....
widze,ze nawet pisanie mi nie wychodzi w szoku takim jestem,dziewczyny-do cholery-9 lat nie zaszlam w ciaze,bez zabezpieczen-starania byly!!!!!!!A tu nagle w trakcie owu chyba zaszlam-nie wierzylam,ze tylko w takim dniu mozna zajsc-inne nawet w okres zachodza!!!!!!!!
gratulacje!! to już ci hsg nie potrzebne :)
czekamy na nowy watek :)
A ile dni po owu jesteś? Co skłoniło Ciebie do zrobienia testu (tzn już termin @?) Cieszę się Kochana, że się udało i trzymam kciuki, żeby wszystko pięknie się zakończyło. :)
Może jeszcze raz was zapytam bo mój wątek gdzieś umknął; Dziewczyny może mi podpowiecie. Też się staramy już dłuższy czas i teraz mam zagwozdkę. Miesiączka 20 maj - normalnie 5 dni krwawienia i od tej pory cały czas brązowe plamienia. Nie wiem co o tym myśleć. Umówiłam się na wizytę 4 czerwca (16 d.c .) chyba nic się nie stanie jak poczekam do soboty? co myślicie? Temperatury nie mierzę, a piersi ciągle pobolewają. co to może być?
AgaB wysłałam Ci wiadomość na priv :) miłego dnia Dziewczyny :)
Tekla powodzenia dzisiaj i czekamy na nowy wątek :D
Eulalia ja na Twoim miejscu poędziłabym do gina...ja tam cykor jestem...a test robiłaś?? nie miałam takich problemów więc ciężko mi cokowiek powiedzieć.... :/
wooowwww pięknie.Serdeczne gratulacje !!! czekamy na nowy wątek :)
Eulalia idz do apteki po test i tyle. Jak wyjdzie pozytywny leć do gina.

Mnie dzisiaj gardło boli :( Co mogę sobie wziaść? Zastanawiam się nad rutinoscorbinem, tantum verde do psikania i jakiś cholinex. Myślicie , że nie zaszkodzi?
test robiłam jeszcze przed okresem, negatywny.
Może teraz spróbuj zrobić? Mi pierwszy test przed okresem wyszedł negatywny i poszłam farbowac włosy po czym sie okazało, że dwa kolejne testy już po okresie wyszły pozytywne.....
ja koniecznie bym też spróbowała test po raz kolejny
czasem trwa to troszkę czasu.....
Dzisiaj mam 21 d.c., 7 d.f.l. i zastanawiam się kiedy najszybciej można iść na betę, bo ten brzuch nie daje mi spokoju i (.)(.) co raz mocniej bolą.
JAAAA MUTTI TO DOBRY ZNAK :D :)
nie brałabym na twoim miejscu cholineksu szczególnie. lekarka mojej koleżanki kategorycznie zabroniła jej nawet kropli do ucha które zawierają podobny związek... ale o tantuum verde nie mowiła najlepiej chyba domowe metody-miód imbir i cytryna.
Marti mi ginekolog pozwolił cholinex, ale i tak nie brałam. tylko tantum verde + łóżko i szybko minęło. zaliczyłam 2 czy 3 przeziębienia w I tr.

Marti syrop z cebuli,miodu,czosnku i cytryny, a na noc herbata z malinami. :)

Gosia z jednej strony się nie nastawiam a z drugiej powoli wkręcam, bo nigdy od owu nie bolał mnie brzuch i cycki 1,5 tyg przed okresem. Hmmm. Hmmm.
tekla - GRATULACJE:):):)

gosik - odpisałam, mam nadzieję, ze w miarę przejrzyście, w razie czego "czepiaj się" tego, co nie zrozumiałe

eualia - tak jak dziewczyny pisały - idź do gina... testy nie zawsze wychodzą pozytywne pomimo ciąży

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry