Widok

STARAJĄCE SIĘ LI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W związku z licznymi naciskami zakładam nowy wątek :)

Wczorajsza (pierwsza po urlopie mojej lekarki i długo wyczekiwana) wizyta była dla nas totalnym zaskoczeniem...Dostaliśmy od Boga niesamowity dar!! Nosimy pod serduszkiem dwa nowe serduszka :) Maluszki są jednojajowe :) Jeden jest "wzrostu" 0,65cm a drugi 0,68cm. Serduszka mocno biją :) Oddajemy się w opiekę Najwyższego i w nim pokładamy nadzieję na szczęśliwy bieg wydarzeń.. :)

Życzę wszystkim szczęśliwego i owocnego zakończenia najbliższych cykli :)) trzymam kciuki!!!!

A teraz AgaB zakładaj swój wątek :P :P :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
O dżizas....opowiedziałam mojemu T, o bliźniakach i on mi uświadomił, że on też chce!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bosz... miało być 3-4 :P
Hahahahaha;) Potrzebuję na przyszły tydzień. Spodziewane Owu - 1-5;)
to Ty dopiero chcesz za 304 tygodnie te testy :P ??
Nulka:) Spryciula:D No dopsz, to jest dobry pomysł:) Ze stołem się do Ciebie zapakuje;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
a to my w inne miejsce:-)
milej zabawy:-)
dobra, dziewczynki, uciekam...
nie wiem czy się odezwę przed wtorkiem, może niezalogowana...
my idziemy na powtórkę naszego wesela;)
to samo miejsce (gosp. agroturystyczne u Rychertów w Kiełpinie)
ten sam zespół
ten sam salon sukien ślubnych
to samo auto

tylko inna para młoda;P
Tinker, w razie co ja moge sie z Agą spotkać,my sie czasem mijami na chełmie :P a Ty wiesz gdzie mieszkam, i bedziesz mogła odebrac u mnie :P
Aga a gdzie sie bawicie? my tez idziemy na wesele:-)
ok

jutro idziemy na wesele, ale jak się postaramy, to się uda umówić;)
Aga, to napiszę do Ciebie z domu, bo na firmowym złomie moja poczta otwiera się jakby chciała a nie mogła. Póki co rezerwuję:)
Chełm

w razie czego napisz maila (do priva nie zajrzę do wtorku, bo nie będę się logować) - agandrzej@o2.pl
Aga, a gdzie mógłby być odbiór tych testów?:)
To sie się też dokładam - chyba nadeszła moja pora. Ja też straciłam ciążę w 11 tygodniu. Odczekałam prawie rok i znów się biorę z mężem do dzieła :) Teraz mamy dni płodne więc może trafimy.
To ja się dopisuje do listy starających, choć my jesteśmy aktualnie w poczekalni do starań. Pełną parą ruszymy w grudniu. Moja poprzednia ciąża zakończyła się w 18 tygodniu i teraz regeneruje siły, robię badania i leczę się z wszystkiego co możliwe. Mnie zalecono min6 miesięcy przerwy, ale to ze względu na to, że ciąża już była zaawansowana. Tak, do 8 tygodnia to wystarczą 2-3 cykle powrotu do formy psychicznej i fizycznej, ja na szczęście z tym pierwszym nie mam problemów. Ja też za bliźniaki już dziękuję, a zwłaszcza jednojajowe.
mojej siostrze gin powiedziala,ze maja odczekac 6 miesiacy..odczekali prawie rok..bala sie..a za 2 miesiace bedzie ich synus na swiecie:-)
Kobritta strasznie mi przykro, nie wiem czemu ostatnio tak czesto sie nam to przydarza :(

Iwonka gin powiedziala mi, ze najlepiej bedzie odczekac minimum 3 mce,dla dobra organizmu zeby wrocil do rownowagi po tym wszystkim i zeby nie narazac sie na ryzyko powtorzenia...3 mce mi wlasnie mijaja w rpzyszlym tygodniu ale tak naprawde zaczniemy dopiero w listopadzie bo maz wyplywa na statek znowu :/
AgaB to mamy prawie tak samo z ciążą :P
czy jedno, czy pięcioraczki, to radość będzie WIELKA!!!!

ja od września bedę miała pakiet w mbanku, m.in. do invicty i muszę w przyszłym tygodniu mocno się zastanowić, gdzie jakich lekarzy chcę

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry