Widok

STARAJĄCE SIĘ LI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W związku z licznymi naciskami zakładam nowy wątek :)

Wczorajsza (pierwsza po urlopie mojej lekarki i długo wyczekiwana) wizyta była dla nas totalnym zaskoczeniem...Dostaliśmy od Boga niesamowity dar!! Nosimy pod serduszkiem dwa nowe serduszka :) Maluszki są jednojajowe :) Jeden jest "wzrostu" 0,65cm a drugi 0,68cm. Serduszka mocno biją :) Oddajemy się w opiekę Najwyższego i w nim pokładamy nadzieję na szczęśliwy bieg wydarzeń.. :)

Życzę wszystkim szczęśliwego i owocnego zakończenia najbliższych cykli :)) trzymam kciuki!!!!

A teraz AgaB zakładaj swój wątek :P :P :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
buahahah ;)
ja za bliźniaki podziękuje, chociaz wybieram sie tez do tej DR co Gosik, wiec kto wie ;)
Chociaz z drugiej strony wole bliźniaki niz wcale :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nulka - już nam w 3mieście wystarczy bliźniakowych mam... poczekamy na Ciebie;P

wizytę mam u gina na pon, jeśli wszystko będzie ok, to po wizycie (czyli we wtorek, bo w domu nie umiem się zalogować) założę wątek z pozdrowieniami dla następnej zakładającej ;P
AgaB, tez bliźniaki ;) ???
Aga B nie doczytalam czyli zakladasz nowy watek?! super gratulacje:))))))
kobritta, tak mi przykro, trzymaj sie dzielnie i jestem myslami z Toba
mnie przysłali... 10zł do wykorzystania na 3 dni;) dzięki:)

co do objawów... to ja miałam zwykły PMS - nawet taki lżejszy niz normalnie... teraz jest koniec 5tc (wg miesiączki 6tc) i nadal nie narzekam na nic poza piersiami, które niemal pieką czasami...
Bimka tak..ja dostalam..kazdego dnia jest inne haslo..i cos sie dostaje..zabawa trwwa do 13 wrzesnia..dostalam raz 10 minut do wszystkich sieci, innym razem 100 sms zamienynych na mms do orange.wczoraj 10 minut chyba do orange..a dzisiaj 10 zl:-)

smutne jest kiedy komus sie nie udaje..:(( taka radosc..a tu nagle bum i wielka rozpacz..przykro mi:(
oj kobritta, nie doczytałam. Przykro mi :( Trzymaj się dzielnie
kobritta, strasznie mi przykro :(
kobritta :( :(
"jak ktoras z was ma tel na karte w orange to mozna wyslac haslo z duzych liter BUZIAKI na nr bezplatny 80101 i dostaniecie 10 zl na konto:-)"

musze mamie powiedzieć, ona ma orange. Sprawdziłaś to? Żeby to nie było jakieś naciągactwo, bo bedzie później na mnie
mialo byc "no i ta infekcja" ale z pospiechu polknelam "i" :-)
ja od 2-3 dni mam bardzo wrazliwe sutki..taki bolace..przed @ bola mnie cale piersi a teraz sutki..no ta infekcja..
zobaczymy..moze niepotrzebnie sie nakrecam..mozliwe jestze po tabsach organizm szaleje i mam spozniona @..

chociaz wiecie..nadzieja jest:-)

jak ktoras z was ma tel na karte w orange to mozna wyslac haslo z duzych liter BUZIAKI na nr bezplatny 80101 i dostaniecie 10 zl na konto:-)
gosi, suwaczek sobie trzaśnij :)
mozliwe że bedziesz sie czuła tak dobrze, że do głowy Ci nie przyjdzie że jesteś w ciąży. Na szukanie objawów to za wcześnie, bo sie zaczniesz filmować niepotrzebnie i wkręcać, każde beknięcie nagle stanie się objawem, hehe ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
może być z tą infekcją.

To chyba jeszcze za wcześnie żeby coś czuć.

U mnie pierwszymi objawami to były bolące piersi i niechęć do kawy. Ale to w drugim miesiacu dopiero zaczeło się pojawiać. Potem senność i wieczorne mdłości, ale leciutkie.
No i infekcję delikatną też miałam i to w pierwszym miesiacu (pamiętam bo wtedy impreza była wazna), ale tego nie powiązałam z ciążą. Wtedy też test sobie robiłam i wyszedł pozytywny. Kilka dni wcześniej wyszedł negatywny.
gratuluje!!!! u mnie niestety skończyło się poronieniem, na razie Was opuszczam...:(
Lulu a dlugo sie juz staracie?

wlasnie cyztalalm,ze czasami kobiety ktore sa w ciazy a jeszcze o tym nie wiedza lapia infekcje tam bo zmienia sie ph pochwy...czyli moze jestem...

zobaczymy..:-)

zeby kazdej sie udalo szybciutko...:-)

jaki ten swiat jest dziwny..te pary,ktore chca dzidzie to nie moga..a ci co nie chca..to maja kilka dzieciaczkow:/
Witam! Podczytuje Was ostatnio i bardzo kibicuję. Gratulacje dla podwójnej mamy ;)
My również staramy się o maleństwo;)Może ten miesiąc będzie szczęśliwy również dla nas, bo w zeszłym się nie udało;(
weronika - bo ja się tak do wczoraj tajniaczyłam;)

dziś idę do endokrynologa, bo niestety złe wyniki mi wyszły, a od lat żyję z Hashimoto i pod troskliwą kontrolą muszę być...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry