Widok

STARAJĄCE SIĘ LI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W związku z licznymi naciskami zakładam nowy wątek :)

Wczorajsza (pierwsza po urlopie mojej lekarki i długo wyczekiwana) wizyta była dla nas totalnym zaskoczeniem...Dostaliśmy od Boga niesamowity dar!! Nosimy pod serduszkiem dwa nowe serduszka :) Maluszki są jednojajowe :) Jeden jest "wzrostu" 0,65cm a drugi 0,68cm. Serduszka mocno biją :) Oddajemy się w opiekę Najwyższego i w nim pokładamy nadzieję na szczęśliwy bieg wydarzeń.. :)

Życzę wszystkim szczęśliwego i owocnego zakończenia najbliższych cykli :)) trzymam kciuki!!!!

A teraz AgaB zakładaj swój wątek :P :P :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
AKAMARA, lab w AM wchodzisz przez bramke i idziesz w prawo, lewo i na wprost ;) albo spojrz na tej mapce od razu za wejsciem :P

A na bete można isc o karzdej porze dnia i nie trzeba byc na czczo... ja jak robiłam, mówiłam ze chciałabym zrobic próbe ciązową... :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i co? ide sobie do lab (jestem z gdyni to akademia med odpada), ale do brussa na przykład i mówie, że chce bete i robią? I to o dowolnej porze czy rano trzeba iść? Tak z ciekawości pytam....
nie wiem czy mnie pamietacie, ale wracam do was zmienilam lekarza jutro pierwsza wizyta u dr piatkowskiego i mam nadzieje ze bedzie ok
Wlasnie wybieram sie jutro, tyllo dziewczyny powiedzcie mi jak ja tam mam trafic do laboratorium?
Najtaniej znalazlam w akademi medycznej za 15zl.
dziewczyny, a ile w ogóle kosztuje ta beta, gdzie można zrobić?
Nulka a wiesz jaki silny jest ten słodki ciężar, jak dziś przywaliła mi w żebra i żołądek to wymioty rano mnie dopadły;)

Agniuszka ja wymiotowałam przez ponad 4 miesiące, praktycznie dzień w dzień, po kilka razy dziennie i mi niestety nic nie pomagało:/ czasami pomagają migdały, imbir, ciepłe mleko, świeże powietrze, coś zjeść przed wstaniem z łóżka albo czopki przeciwwymiotne lub tabletki na nudności - najlepiej poszukać w necie i próbować po kolei, może coś Tobie akurat podpasuje, trzymam za to kciuki:D
no właśnie Tinker Bell , kurde a są jakieś sposoby na to rzyganie?? co by chociaz troche zmniejszyć częstotliwość? kurde jestem tak wyczulona na zapachy,lodówka mi przeszkadza, Idąc do pracy rozglądałam się za jakimś śmietnikiem , dobrą miejscówką by w razie W pawia puścić ;/
Akamara, super :)))

Trip, priv ;)
Oj ja też wiem co to znaczy wymiotować. Całą ciążę "RZYGAŁAM JAK KOT"...masakra....więc jak ktoś mi mówi, że ciąża to stan błogosławiony to szyderczo uśmiecham się pod nosem;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Nulka plan mam taki, jeszcze nie wim co z realizacja,bo bede w nim trpche zalezna od innych ludzi. U nas niedawno otworzyli nowa knajpe i zawsze gadamy,ze musimy tam sie kiedys wybrac na obiad i wymyslilam,ze wyciagne mojego meza tam,ale wczesniej kupie jakies gadzety, ksiazke: np. Ty tez mozesz byc super tata i do tego jakies male skarpetunie, pojde do tej knajpy dzien przed nasz wizyta i przekaze im ten moj prezent i poprosze,zeby po obiedzie, wniesli to mezowi jako deser:)
Basieniak jesteś moim guruu.Mnie dziś dopadły poranne mdłości , nie miałam czym wymiotować więc troche sie męczyłam .Od razu pomyślałam o Tobie ileż Ty musiałaś sie namęczyć , z tego co pamiętam to długo i intensywnie sie z tym męczyłaś. :( :(
Oj ale to taki słodki cięzar :D
Nulka ja już chcę rodzić :D:D:D coraz ciężej jest;)
tak Nulka to do Ciebie bylo :P
Ja... Basieniak, ale fajnie :) juz 31 tc... kurcze :) ale leci co ? :)
Aga pytałam się Balbinki, bo u Ciebie wiem co i jak z wykresów ;)
zawsze sie ciąże liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki, nawet usg tak wykazuje z małymi wahaniami. Też sie dziwiłam, bo ja sobie wyliczyłam, że zapłodnienie było 7 tygodni temu, a usg wykazało że jest 9 tydzień, czyli na pierwszy dzień ostatniej @
Pewnie są odstępstwa od tej reguły, ale to chyba już lekarz decyduje
dokładnie odniosłam się do wypowiedzi oli

nie wiem, czy Basia pytałas się mnie czy Balbinki - ja wg @ zaczęłam 7tc, ale wg owu 6tc - myślę, że po dzisiejszym usg lekarz potwierdzi "moje" liczenie i tak już zostaniemy;)
Balbinka ale oli chodziło, że dwójka taka sama by była, a dwujajowe jakoś by jeszcze "zniosła" bez załamania więc AgaB odniosła się do tego komentarza....Kochana mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze się skończy...a w którym tc jesteś?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry