Widok

STARAJĄCE SIĘ LI

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W związku z licznymi naciskami zakładam nowy wątek :)

Wczorajsza (pierwsza po urlopie mojej lekarki i długo wyczekiwana) wizyta była dla nas totalnym zaskoczeniem...Dostaliśmy od Boga niesamowity dar!! Nosimy pod serduszkiem dwa nowe serduszka :) Maluszki są jednojajowe :) Jeden jest "wzrostu" 0,65cm a drugi 0,68cm. Serduszka mocno biją :) Oddajemy się w opiekę Najwyższego i w nim pokładamy nadzieję na szczęśliwy bieg wydarzeń.. :)

Życzę wszystkim szczęśliwego i owocnego zakończenia najbliższych cykli :)) trzymam kciuki!!!!

A teraz AgaB zakładaj swój wątek :P :P :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
AgaB nie sądzę, aby którakolwiek z nas patrzyła na dziecko jak na towar, ale niestety punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... jak się ma małe dziecko w domu a druga ciąża - w moim przypadku bliźniacza- z każdym dniem coraz bardziej zagraża Twojemu życiu a dziecko może zostać sierotą, to myśl o kolejnych bliźniakach i realnych komplikacjach (w ciąży jednojajowej jest to np.syndrom podkradania), może wzbudzać niechęć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Akamara - nieoficjalne gratulacje!!! (oficjalne bedą w Twoim wątku;P)

Wesele przeżyłam. choć tak po oczepinach trochę cieżko zaczęło się robić - chyba stopy mi trochę spuchły - bo w tych butach przetanczyłam dwa wesela i poprawiny i niegdy nie byly takie ciasne;P
Najgorsze jednak było, jak po 1;30 przynieśli szaszłyki i kurczaka - po prostu zapach tego mnei powalał (a jestem pewna,że pachniały normalnie i apetycznie) i nagle zaczęłam czuś zapach wsyzstkiego, co było na stola - sąłatki, soku, wędliny, chleba itd... w końcu się poddałam i ok 3 poszłam spać.
Dobrze, że na dziś "kacowe" wziełam, bo nie wiem, jak bym się do pracy doturlała (obudizałam się ok 10...)

W życiu nei pomyślałabym, że mogę NIE CHCIEĆ bliźniaków jednojajowych, albo woleć JAKIEŚ dziecko od innego - dziecko to nie towar, to DAR i wielka radość. A czy to będzie chłopiec, czy dziewczynka, dwójka czy nawet piątka - to moze być co prawda lżej lub cieżej pod pewnymi wzgledami, ale żadne z nich nie przychodzi na świat przecież na złość rodzicom!
Zresztą, kto długo czekał na ten dar, to, choć przerażony może, jest szczęśliwy z każdego rozwiązania i ta miłością przezwycieży wszsytko
jaaaa???? :)

hmm, własnie zjadłam cały koszyczek malin... mniam ! :P
Nulka dziekuje :)

a mi sie cos wydaje, ze Ty chyba tez bys chciala nam cos powiedziec? ;)
Trip, za Ciebie tez mocno trzymam kciuki ! :)
Ja ide do Ginki w środe, zobaczymy co powie ;)

Akamara, a jaką masz niespodzianke ?? ;)
Olenka witam Cie cieplutko! wracamy razem :)
ja mam tez wszystko rozregulowae niestety...dzis ide do ginki, pewnie mi da puphaston na te cykle

gratulacje oczywiscie i czekamy na nowy watek Akamara :)
ja powinnam dostać @ w środę.... już sie nie mogę tej środy doczekać, cykl wcześniej było na luzie, nawet nie zauwazyłam że mi sie spóźnia. Wy tak na mnie działacie ;)
czesc Dziewczyny:-)

a ja nadal bez @..
wczoraj rozmawialam z moja siostra i mowila,ze jej test tez wykazywal negatywny wynik a jak zrobila bete to wyszlo,ze 4-5tydzien...i test byl negatywny do 9 tyg..

moze jest szansa..

po weselu jestem padnieta i chce jzu do domku a nie w pracy siedziec:/

milego dzionka:-)
Dziewczyny bardzo dziękuję, ale ja ostrożnie podchodzę do tego testu-nawet mężowi nie powiedziałam, przez chwile walczyłam z podwyższoną prolaktyną i sama jestem w szoku. Jak się potwierdzi to wtedy przygotuję mu niespodziankę, pomysł juz mam:)
no wlasnie nie wiem czy stracony,czy nie... :( okres dostalam wczoraj, a mam go różnie co 31 albo 28 dni... od śmierci Maleństwa rozregulowało się wszystko..choć oczywiście próbować będziemy od razu :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Akamara !!! łał :D super !! kolejna panna młoda z 2010 roku ;)

Oleńka, oby tym razem poszło lepiej, trzymam kciuki !! a 14 wrzesien jeszcze nie stracony wiec korzystaj z męza od pierwszego dnia powrotu :P
Akamara serdeczne gratulacje!! Ja bym nie robiła już bety , za jutro bądź pojutrze zrób znowu test i kreska będzie już ciemniejsza z kazdym dniem :) Ale superancko!! :D
hej dziewczyny, postanowiłam, że znów do Was dołączę.. po stracie maleństwa, postanowiliśmy znów zacząć starania...niestety mąż wraca 14 września, kiedy moje dni płodne już miną(według moich amatorskich wyliczeń kończą się 13 września),ale kolejne w październiku dają nam nadzieję.... póki co biorę kwas foliowy i multiwitaminy... i czekam na październik..

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
ola obyś nie była nigdy w takiej sytuacji, bo żal by mi było wtedy tej dwójeczki
Akamara gratulacje :D:D:D
Zrób betę, najlepiej x2, będziesz spokojniejsza i wyniki pokaż ginowi, bo na usg może być za wcześnie jeszcze;)
nie zawsze ma się wybór :) my się cieszymy :) chociaż na początku byliśmy bardzo zaskoczeni :)
ja bym się załamała, jeszcze żeby były dwujajowe to może bym zniosła, ale dwójka taka sama? nie mogłabym mieć bliźniaków
taka już jest ciąża, pełna oczekiwań, najpierw nie możesz sie doczekać dnia w którym bedzie mozna zrobic test, potem czeka się na pierwszą wizytę, potem na pierwsze usg, potem na usg, na którym bedzie widać płeć, i tak dalej, i tak dalej, a na końcu najtrudniej doczekać się porodu
Akamara gratulacje!!!!!!!!! Ja z ciekawości bym poszla na betke chyba bym nie wytrzymała tak długo czekać do wizyty :-P:-P życzę zdrowka i dbaj o Was kochana :-):-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry