Widok
Nulka więc ten skok to był po owulce...a badanie toxo i cyto moim zdaniem jest ważne...toxo można leczyć w ciąży, ale cyto nie
Roli ja miałam bardzo szybko objawy - pierwsze to zasypiałam w dzień na min 2 h drzemkę, a wieczorem przed 21 już spałam i tak do rana, no i jadłam w sumie tylko zapiekany chleb z serem i toną ketchupu :)))) Trzymam kciuki za Ciebie mocno, no i za inne dziewczyny też
Roli ja miałam bardzo szybko objawy - pierwsze to zasypiałam w dzień na min 2 h drzemkę, a wieczorem przed 21 już spałam i tak do rana, no i jadłam w sumie tylko zapiekany chleb z serem i toną ketchupu :)))) Trzymam kciuki za Ciebie mocno, no i za inne dziewczyny też
dołączam się również do gratulacji..:-))
ja przeżywam katusze..nie pamiętam kiedy tak bardzo mnie brzuch bolał w związku z @..no ale..przezyjemy..
zastanawialam się dzisiaj jak to jest,że jednym parom sie szybko udaje zajsc,a drugie choc zdrowe ciagle nie mogą..
po ilu cyklach staran zdecydowalyscie (jesli tak bylo) na jakies badania itd?
ja przeżywam katusze..nie pamiętam kiedy tak bardzo mnie brzuch bolał w związku z @..no ale..przezyjemy..
zastanawialam się dzisiaj jak to jest,że jednym parom sie szybko udaje zajsc,a drugie choc zdrowe ciagle nie mogą..
po ilu cyklach staran zdecydowalyscie (jesli tak bylo) na jakies badania itd?
Teraz to oficjalnie gratuluje Aguś :) Dbaj o Was i niech mąż Was rozpieszcza. Moja córeczka jest mało księżniczkowa ;p pokój ma w Kubusia Puchatka i przyjaciół także nie tylko kucyki i barbi są dla dziewczynek :)
Czekam na kolejne wątki :) Niech wszystkim bociany sprawią miłe niespodzianki :)
Kruszynax123 z tego wszytskiego dziś nie zaśniesz a rano nie będzie ci się chciało sikać takie emocje :)
Czekam na kolejne wątki :) Niech wszystkim bociany sprawią miłe niespodzianki :)
Kruszynax123 z tego wszytskiego dziś nie zaśniesz a rano nie będzie ci się chciało sikać takie emocje :)
Gratulacje :) Ja jutro mam spodziewany dzień nadejścia @ ale nie mogłam wytrzymać i zrobiłam już dzisiaj test nie wiem czy jest wiarygodny ale są dwie kreseczki druga co prawda jest bledsza ale jest...kupiłam sobie zapas testów więc z drugim poczekam do jutra dzisiaj chyba się pomodlę... za to aby @ nie przyszła i aby te dwie kreseczki zamieniły się w małego bobasa ,mój mąż ma w przyszłym tygodniu urodziny więc miałby piękny prezent...