Widok

STARAJĄCE SIĘ LII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Tak było trochę ponad rok temu:

image

A dziś? A dziś wiemy, że serce naszego malucha dzielnie bije i mamy nadzieję, że nie przestanie!!!

Ufam, że za niedługo każda z Was przeżyje ten moment:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Basieniak trzymaj kciuki:)
Nulka a myslalas o tym pakiecie co ma AgaB w mbanku? Ja zastanawiam sie i w pazdzierniku chyba skorzystam bo rzeczywiscie wszystkie badania troche kosztuja plus wizyty to sie nazbiera
też mnie wkurza to samo co Was, ale jakoś sobie próbuję to wszystko wytłumaczyć. Wszystko ma jakiś sens, wszystko dzieje się po coś. Widocznie tak musi być. Widocznie moje dziecko chce (nie wiem - musi) urodzić się później i już.
mnie dzis o 5ej obudzil bol brzucha i musialam sie zwlec po tabsa, glupia malpa przylazla...:)
Basieniak, ale mi narobilas smaka na ta zapiekanke... mmmmm
Bo jak podliczyłam, jakie badania chce spr moja gin... niewazne, ze czesc robilam w lipcu... to wyszło mnie ponad 350zł :| a juz za sam monitoring zapłaciłam 300 :/ szok !
Nulka więc ten skok to był po owulce...a badanie toxo i cyto moim zdaniem jest ważne...toxo można leczyć w ciąży, ale cyto nie

Roli ja miałam bardzo szybko objawy - pierwsze to zasypiałam w dzień na min 2 h drzemkę, a wieczorem przed 21 już spałam i tak do rana, no i jadłam w sumie tylko zapiekany chleb z serem i toną ketchupu :)))) Trzymam kciuki za Ciebie mocno, no i za inne dziewczyny też
Mnie wkurza, ze 16tki maja ciąze, i oddają te dzieciaczki... albo w ogole sie nie szanują w ciązy, palą, piją, ćpają...ehhh a Ci co chcą to nie mogą...

Ja zaczełam od badań, morfologia, cukier, tsh, ft4 i prolaktyna, podleczyłam co bylo nie tak i wtedy zaczelismy staranka w 100% :)
dołączam się również do gratulacji..:-))

ja przeżywam katusze..nie pamiętam kiedy tak bardzo mnie brzuch bolał w związku z @..no ale..przezyjemy..

zastanawialam się dzisiaj jak to jest,że jednym parom sie szybko udaje zajsc,a drugie choc zdrowe ciagle nie mogą..

po ilu cyklach staran zdecydowalyscie (jesli tak bylo) na jakies badania itd?
AgaB, i ode mnie serdeczne gratulacje !! :)

opowiadaj jak wizyta u mojej ginki :)
Aga - gratulacje! :)

No i powodzenia dla reszty Dziewczyn!!!
gratulacje:)
Aga oficjalnie gratuluje i duzo zdrowka zycze dla Was i kochana przesylaj ciazowe fluidy na nas:)))))
Agus oficjalne serdeczne gratulacje :-):-):-):-):-) dużo zdrówka i spokoju dla Was :-):-):-) ależ sie cieszę!!!!!!!:-):-)
Mam nadzieję że dam radę jeśli wszystko się potwierdzi oczywiście...chociaż będzie bardzo ciężko... :)
Aga oficjalnie gratuluję :D:D:D
no przepiękny prezent będzie:):):)
dasz radę doczekać do urodzin? ja bym nie dała rady hihihi
Teraz to oficjalnie gratuluje Aguś :) Dbaj o Was i niech mąż Was rozpieszcza. Moja córeczka jest mało księżniczkowa ;p pokój ma w Kubusia Puchatka i przyjaciół także nie tylko kucyki i barbi są dla dziewczynek :)

Czekam na kolejne wątki :) Niech wszystkim bociany sprawią miłe niespodzianki :)

Kruszynax123 z tego wszytskiego dziś nie zaśniesz a rano nie będzie ci się chciało sikać takie emocje :)
Gratulacje :) Ja jutro mam spodziewany dzień nadejścia @ ale nie mogłam wytrzymać i zrobiłam już dzisiaj test nie wiem czy jest wiarygodny ale są dwie kreseczki druga co prawda jest bledsza ale jest...kupiłam sobie zapas testów więc z drugim poczekam do jutra dzisiaj chyba się pomodlę... za to aby @ nie przyszła i aby te dwie kreseczki zamieniły się w małego bobasa ,mój mąż ma w przyszłym tygodniu urodziny więc miałby piękny prezent...
No proszę:):) Maleńki :D Pozdrów siostrę - migdały spowodowały nie lada zdumienie na twarzach gości, którzy nie wiedzieli czy to brać, czy jeść, a może to tylko ozdoba, bo leżały już na talerzykach :P:P
Aga gratulacje, mam nadzieje, ze przerzucisz na kolezanke Age troszke flouidow co?

Loca daga siostra mi wlasnie powiedziala, ze kupowalas od niej migdaly na slub :D ale ten swiat maly co?
do góry