Widok
Wiesz, generalnie, ja też jestem taka mało "różowa-księżniczkowa" i jak myślałam o pokoju dziecięcym, to takie akwarium do mnie przemawiało...
choć nie powiem... Twój pomysł mi się podoba (a nie pomyślałam sama...)
U nas przez pierwszy rok będzie kącik dziecięcy, później mam nadzieję, że uda nam się skończyć (nie zaczętą jeszcze:/) budowę domu i dziecko będzie miało swój pokój...
choć nie powiem... Twój pomysł mi się podoba (a nie pomyślałam sama...)
U nas przez pierwszy rok będzie kącik dziecięcy, później mam nadzieję, że uda nam się skończyć (nie zaczętą jeszcze:/) budowę domu i dziecko będzie miało swój pokój...
Gratulacje :) Ja jutro mam spodziewany dzień nadejścia @ ale nie mogłam wytrzymać i zrobiłam już dzisiaj test nie wiem czy jest wiarygodny ale są dwie kreseczki druga co prawda jest bledsza ale jest...kupiłam sobie zapas testów więc z drugim poczekam do jutra dzisiaj chyba się pomodlę... za to aby @ nie przyszła i aby te dwie kreseczki zamieniły się w małego bobasa ,mój mąż ma w przyszłym tygodniu urodziny więc miałby piękny prezent...
Teraz to oficjalnie gratuluje Aguś :) Dbaj o Was i niech mąż Was rozpieszcza. Moja córeczka jest mało księżniczkowa ;p pokój ma w Kubusia Puchatka i przyjaciół także nie tylko kucyki i barbi są dla dziewczynek :)
Czekam na kolejne wątki :) Niech wszystkim bociany sprawią miłe niespodzianki :)
Kruszynax123 z tego wszytskiego dziś nie zaśniesz a rano nie będzie ci się chciało sikać takie emocje :)
Czekam na kolejne wątki :) Niech wszystkim bociany sprawią miłe niespodzianki :)
Kruszynax123 z tego wszytskiego dziś nie zaśniesz a rano nie będzie ci się chciało sikać takie emocje :)