Widok

STARAJĄCE SIĘ LII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Tak było trochę ponad rok temu:

image

A dziś? A dziś wiemy, że serce naszego malucha dzielnie bije i mamy nadzieję, że nie przestanie!!!

Ufam, że za niedługo każda z Was przeżyje ten moment:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam pakiet z pracy w firmie Medica Polska i musze powiedziec, ze to jest jedna z najlepszych rzeczy, ktora mam od swojej firmy :))
pakiet mam rozszerzony, wszelkie mozliwe badania i wyzyty mam za darmo - super sprawa !
dziewczyny mam nadzieje, ze pomozecie. bo w googlach to mozna znalezc tyle odpowiedzi,ze glowa boli- wczoraj mnie np rozwalilo, jak dziewczyna wie, ze ma kwasny sluz bo probowala blehhh.

no ale do rzeczy

wczoraj maz sie mnie pyta co ja zrobilam, ze mam taki sluz. a ja nic nie zrobilam, wiec zaczynam go wypytwyac no i powiedzial, ze jest gesty i lepki. zauwazylam ostatnio, ze zrobil sie moze ciut bielszy niz szawsze, ale nie zebym zauwazyla cos innego. infekce wykluczam odrazu, bo u mnie takie cos to odrazu widac. mam to conajmniej raz w mcu i wiem jak to wyglada. wiec tym razem to nie to. wiec co to innego moze byc?
dobrze, to zawieszam :-)) Mam nadzieje ze te miesiace nie beda zmarnowane....
nulka - a ja zawsze całą kozetkę zaścieloną takim jakby ręcznikiem z wałka... tu najpierw się zastanawiałam, czy swoją grubą d**ą trafię hihihi

w ogóle nie naciskałam, jak zeszłam z samolotu, to od razu mówi, a teraz szybkie usg - i była w szoku, że wcześniej, zwłaszcza, że prywatnie, nie miałam robionego (od razu ją polubiłam po tym;P)

wiesz nulka... ja byłam pierwsza, na 9, w kolejce... a w zasadzie druga, bo na 8.55 (a przyjmowała od 9) była jakaś babka w wysokiej ciąży...
a lekarka do pracy przyszła 9.15 + przebranie się -> takie coś bardzo mnie drażni - bo, że może być opóźnienie, to rozumiem, bo jasne jest, ze jedna pacjentka potrzebuje więcej, inna mniej czasu i zawsze jak się zapisuję, to i tak pytam się, od której lekarz przyjmuje, by wiedzieć, czy będzie obsuwa czy nie...
a tak... to tak jakbym ja się spóźniła na spotkanie...
ale nie istotne, może akurat miałam pecha, a normalnie się nie spóźnia
adziula - a może to normalny twój śluz w tej części cyklu
wiesz przecież, że w trakcie cyklu śluz się zmienia - najpierw go nie ma, potem się rozwadnia, a później znów "nagle" robi się gęsty i lepki
wiesz co byc moze, ale nigdy mnie maz nie uraczyl takim pytaniem, dlatego jestem w szoku. nigdy az tego tak nie sprawdzalam. byl sobie sluz i dobrze z tym bylo. nie zastanawialam sie jaki on jest, dlatego tez dla mnie dziwne te jego pytania byly.
Aga i Nulka a do kogo chodzicie?
ja to sie dzis do pracy spoznie przez starajace pogaduchy:) milego dnia babeczki
AgaB, zostajesz u niej ?? ;) Ja ją lubie bo jest konkretna ale tez sympatyczna.. a z tym spoźnieniem, moze mialas pecha.. chociaz nie wiem, bo ja nigdy nie chodziłam jako pierwsza...

A chodze do dr Januszewskiej na ujescisko + ma swoj prywatny gabinet na oruni górnej
na NFZ zostanę - w sumie blisko, od biedy, to i autobusem dojadę
ale drugiego na mbank też wezmę - tak by mieć "prywatne" skierowania do szybkiego zrobienia (w tej przychodni Jeleniogórskiej laboratorium działa tylko 2x w tygodniu)
zresztą... to sa tylko takie moje plany, co i jak, to się okaże;)
A to nawet nie wiedzialam, bo zlecała mi tylko raz badania a one i tak byly odpłatne- prl

Aga, zerkniesz na skarbka, bo nie wiem po co są te kreski i na co teraz zwracac uwage :P
domestosem- zabija brud i zarazki :)
Zapraszam :)

http://forum.trojmiasto.pl/Starajace-sie-LIII-t267224,1,160.html
do góry