Widok

STARAJĄCE SIĘ LII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Tak było trochę ponad rok temu:

image

A dziś? A dziś wiemy, że serce naszego malucha dzielnie bije i mamy nadzieję, że nie przestanie!!!

Ufam, że za niedługo każda z Was przeżyje ten moment:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kolejka się zrobiła;)
ja tak się krygowałam z nowym wątkiem do dziś, póki nie miałam potwierdzenia, że maluchowi pikawa bije...
AgaB, gratuluję... wróciłam po urlopie a tu takia niespodzianka...

z resztą, jak doczytałam wątek LI, to więcej jest dziewczyn, które powinny załozyć nowy wątek, co?
Ja już żyje tym pokojem- wstyd przyznać, ale bardziej niz ciazą ... Ekscytuje się wymyślaniem co i jak,żeby było jak najbardziej marynarsko:P My mamy pokój , który docelowo będzie dla dziecka,ale trzeba go wyremonotować - a i tak na pozątku wstawimy łóżeczko do naszej sypialni :)
oficjalne gratulacje i duzo zdrowka :)
Wiesz, generalnie, ja też jestem taka mało "różowa-księżniczkowa" i jak myślałam o pokoju dziecięcym, to takie akwarium do mnie przemawiało...
choć nie powiem... Twój pomysł mi się podoba (a nie pomyślałam sama...)
U nas przez pierwszy rok będzie kącik dziecięcy, później mam nadzieję, że uda nam się skończyć (nie zaczętą jeszcze:/) budowę domu i dziecko będzie miało swój pokój...
Myślisz,że marynarski pokój i łóżko statek dla dziewczynki ok ?? Bo pomojając fakt,że jakos do synka mnie bardziej ciągnie, to nie zniosę tych wszystkich księzniczek i kucyków i pokoju ociekającego różem i cekinami:P:P
ale, jak to co? dziewczynka też "marynarka";P może być...

poza tym... za mundurem panny sznurem:)
Hehe - wymyśliłam spobie marynarski pokoik i statek ( jak bedzie dziewczynka, to nie wiem co zrobię:P:P) i nawet argument na bociana znalazłam, bo przecież statek musi mieć bocianie gniazdo :P:P:P
jeszcze nie doczytałam do końca i już chciałam krzyczeć, żeby dziadek bociana kupił
i nad łóżkiem powieście - niech krąży;)
ja wczoraj na wystawie zobaczyłam śliczną maskotkę bociana i namawiałąm meza,zeby kupić, ale w końcu darowaliśmy sobie. A teraz mi ciągle po głowie chodzi i żałuję, bo to w miejscowości u teściów i nie wiem kiedy tam będziemy - namówię męża, żeby jego tata kupił, a co dziadek w końcu:P
cała rodzinka była;)
a w kwietniu, jak będą przylatywać nam rodzinkę powiększą;)
Gratulacje :) Niezawodne bociany :)
do góry