Widok

STARAJĄCE SIĘ LVI

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Troche się tajniaczyłam, ale chciałam być w 100% pewna, ze wszystko jest ok :)
W pierwszą rocznice slubu- 18 września, dowiedzieliśmy się że zostaniemy rodzicami :)
W środę byłam u ginekologa, maluszek ma 11.3 mm i serduszko mocno biło :) :) :)

Dziś jest 7 tydzień i 4 dzień a my jesteśmy przeszczęśliwi !!!! :)

Wszystkim Wam życzę takich wspaniałych emocji, z jakimi związane są te pierwsze chwile, kiedy dowiadujemy sie o maluszku :) Trzymam mocno kciuki !!!!! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kochane Moje zapraszam do nowego wątku :-)))

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=280209&c=1&k=160
to się okaże...bardzo bym chciała, żeby coś z tego wyszło...zresztą jak my wszystkie tutaj :)
marynial strzeliłaś w górę, że aż szok:))))) super i śluz się zmienił więc ja myślę, że wczoraj możesz zaznaczyć na wykresie fazę lutealną i czekać na efekty :) to samo napisałam pod wykresem na skarbku...myślę, że jesteś po pięknym owu ;)
basieniak zerkaj, zerkaj. dziś piękny wynik ;)
marynial często wiele czynników ma wpływ na śluz...mi pomógł wiesiołek, ale bierze się go tylko do owulki...możesz zapytać się gina, no ale pamiętaj, że śluz rozciągliwy nie jest zły;) ale zawsze można go poprawić:D ja myślę, że jesteś w trakcie owulki więc nie zaszkodzi poprawić:D:D:D powodzenia - jutro luknę na skarbka do Ciebie
To i ja wstępuję dziś w Wasze progi.
Mam nadzieję że wszystkie starające szybciutko się doczekają :)
I ja także :)
Roli, trzeba byc dobrej myśli !!!!! :) ja wiem, ze czasem ciężko i człowiek sie poddaje, ale naprawde wiara czyni cuda !!!!
dziewczyny, powiem tylko tyle- jestescie kochane!!!
Właśnie śluz mam jakiś niepewny. Wczoraj bolał mnie jajnik, śluz się lekko rozciągał, ale był jakiś kremowy, dziś jest przezroczysty, ale się rozciąga tak jak wczoraj, chociaż jest mi tak hmm ślisko? Szyjka jest wysoko i jest otwarta. Powiem we wtorek u gina o tym śluzie i zobaczę co powie.
Kiedyś miałam infekcję, którą leczyłam na własną rękę i może to ma wpływ na ten śluż co?
marynial jak jutro dalej będzie w górze to można dzisiaj uznać pierwszy dzień fazy lutealnej, a owu mogła być wczoraj albo przedwczoraj - nie zawsze skok jest od razu po owu, czasami czeka się nawet kilka dni...a śluz miałaś wcześniej jak białko kurze? mi na śluz pomógł wiesiołek
nulka no wiem, i dlatego czekam na skok, żeby wiedziec heh :) dziś był skok o 0,2
ja zaszłam teraz w pierwszym cyklu z clo, a moja ostatnia miesiączka 26.08 to było poronienie, także wszystko jest możliwe:)
Marynial, ale owu jest przed skokiem ;) a jak bedzie skok tzn ze owu byla wczoraj ;)

kunegynda, tak to ja ;) dziękuje :)

roli, ja bylam pod obserwacją u gina od października, z racji torbieli na jajniku którą mialam, wiec tez mialam regularne usg itp i tez niestety nie mialam owu... w przeciągu pół roku miałam robione 4 razy usg w mniej wiecej połowie cyklu i nigdy nie bylo dominującego pecherzyka... :/ dodatkowo jak bylam poźniej w czerwcu i w lipcu- tez nie bylo... a we wrzesniu nie wiadomo skad pojawił sie ładny 18mm pecherzyk w lewym jajku i to dzięki niemu sie udało :)
nulka gratulacje. My się chyba znamy z forum weselnego o ile dobrze pamiętam ;) pozdrowienia
roli, teraz pod stałą kontrolą lekarza napewno wszystko się ułoży. Ja idę we wtorek i trochę mam pietra.
ja tak naprawde nie zdazylam mierzyc temp bo za leniwa bylam ale teraz lekarz bedzie monitorowal owulacje i zacynam swoja przygode z clo, troche podlamalam sie bo z obserwacji lekarza wynika ze nie maialam owulacji od poronienia i juz pol roku minelo a tu nic jak nie bylo tak nie ma:(((( wielki dół:(((((
A u mnie dziś 14 dzień cyklu, a temperatura ciągle niska. Od ostatnich trzech dni mam 36,0. Czekam z niecierpliwością na skok.
hej dziewczyny

a ja wczoraj byłam u ginekologa na badaniach - zrobił usg i był pęcherzyk 18.5 mm więc jestem przed owulacją mam nadzieje że dzisiaj pęknie :):) w sobotę idę zobaczyć czy pekł :) może teraz się wkońcu uda....
dzieki Basieniak, juz odszperalam:)
roli jest wątek osobny, w którym dziewczyny właśnie biorą clo i udaje im się zajść w ciążę...jak nie będziesz mogła znaleźć to podrzucę Tobie linka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry