Widok
Dziekuje Wam:)wlasnie drugi test zrobilam, pozytywny:)I szykuje niespodzianke mezowi, jutro idziemy na kolacje i wtedy w postaci prezentu, sie dowie, juz kupilam buciki.Sa niebieskie bo pragniemy miec synka oboje.Chociaz wiecie co, moze byc i dziewczynka:)Jestem taka szczesliwa.Bombelkowa dziekuje, widze ze mocno trzymalas za mnie kciuki :):)Rano biegne na Bete by dowiedziec sie ktory to tydzien.Jesli wczesny, to przeciez lekarz malo zobaczy..wiec moze bedzie warto chwilke zaczekac.
hej u mnie tez wszystkie kolezanki w ciazy, no moze raptem 3 ;) tez mi sie w tym miesiacu nie udalo, ale jak mi sie skonczy okres bede dzialala z testami owulacyjnymi, zeby sie upewnic co i jak. My juz staramy sie rok, wiec w tym miesiacu naprawde zalapalam dola:( pociesza mnie mysl ze z nowym cyklem, nowa szansa, kiedys sie uda:)
do 3 razy sztuka nie zawsze się sprawdza ale to nie powód do łapania doła :) nie martw się jestes dopiero na poczatku dorgi :) wiem, to irytujące ze niektórym udaje się za pierwszym razem itp a naookoło widzisz tylko brzuszki ale myśle że na każdego przyjdzie czas :) na mnie niestety jeszcze nie nadszedł a już prawie dwa lata minęły, ale nie trace nadziei :) dziś 29dc więc... czekam na @, po cichu marze że może tym razem się udało ;) normalnie cykle mam 27-28dni więc jestem dzień po terminie ;) i nic nie czuje :( ani @ ani żadnych innych objawów :( pożyjemy zobaczymy :)
Hej dziewczyny,
od jakiegoś czasu podczytuję Wasz wątek i chciałabym do Was dołączyć :)
staramy się z Mężem o dzidziusia już trzeci miesiąc, jak narazie bez skutku. Postanowiliśmy poczekać jeszcze dwa, a jak się nie uda, to wybieram się do lekarza na badania.
mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona :)
pozdrawiam cieplutko w ten zimny wieczór :)
od jakiegoś czasu podczytuję Wasz wątek i chciałabym do Was dołączyć :)
staramy się z Mężem o dzidziusia już trzeci miesiąc, jak narazie bez skutku. Postanowiliśmy poczekać jeszcze dwa, a jak się nie uda, to wybieram się do lekarza na badania.
mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona :)
pozdrawiam cieplutko w ten zimny wieczór :)