Widok

STARAJĄCE SIĘ - LXIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie!Jesteśmy bardzo szczęśliwi, widzieliśmy bąbelka, serducho bije!:)
Trzymam kciuki za wszystkie starające się!!!Życzę powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witamy poziomkowa :)
Witam wszystkie "staraczki". jestem tu nowa, ale od trochę was już podgląduje ;)))
Dziewczyny, ile dni po rzekomym zapłodnieniu można robić beta hcg?
pozdrawiam
Stokrotka24s zaciskam kciukasy by się ot tak po prostu, od razu udało ;) A co!! :D
czesc Dziewczyny..:-))

Marynial zakladaj nowy watek no..:DD

bylam dzisiaj u mojego lek..TSH mi uroslo znowu do 8,34..wrr..wiem,ze jets to ciezko unormowac..dostalam wieksza dawke leku..
zrobila mi usg...jestem teraz w 12dc..endo przygotowane do zagniezdzenia..i mam w prawym jajniku pecherzyk 17,6x21,6mm...pierwszy pecherzyk od pol roku..bo mialam kilak usg i nie pokazywalo wiadacego pecherzyka..lek mowil,ze raczej bezowu..no i chyba dostinex po 4m-cach zaczal dzialac skoro jest pecherzyk..no i owu ma byc za 2 dni..mam teraz 2-3dni z rzedu meza wziac w obroty:-)

nie licze na wiele..ale i tak sie ciesze,ze pecherzyk ladny i ze w ogole jest:-))

pozdrawiam Kochane:-)
Tripgirl ja nie miałam torbieli, odpowiadałam nowej staraczce Kamyczek1234 że być może Jej organizm musiał odpocząć po "atrakcjach" z torbielami/lą i dlatego w tym cyklu Im się ie udało :)
Zatem o torbiel to pytaj Kamyczek1234 :D
Sloneczko czy moglabys napisac raz jeszcze o Twojej torbieli?
Słoneczko , ja niedługo dołączę do tego wątku :)
słoneczko, wygasł mi dlatego się nie wyświetlał :)
Słoneczko uda się napewno. Wszystkim Wam się uda ;)
Był inny, albo go w ogóle nie było i myślałam że jakaś nowa dziewczyna się przyłączyła a to nasza Bombelkowa ;P
słoneczko, jaką zmyłę? :>
Bombelkowa - zmyłę robisz nowym suwaczkiem ;P

Jakby co ja zamawiam drugie miejsce w kolejce ;P

Odpowiadając na posta Kamyczka (nrków nie pamiętam :/) niestety tak bywa, że wszystko niby ok a na koniec jedna gruba krecha i na drugi dzień @ :/ mi się jakiś czas temu 5 dni spóźniał, więc nie wytrzymałam dłużej zrobiłam test - oczywiście jedna gruba:/ - a godzinę później jak chlusnęło :/ nagle się pojawiła ta durna małpa :/
Dlatego ja od jakiegoś czasu na lajcie jadę - fakt sprawdzam który dzień cyklu i te de, ale tylko po to by wiedzieć kiedy się @ spodziewać ;)

Głowa do góry, może organizm musiał odpocząć po "atrakcjach" związanych z torbielem :) w następnym się uda!! :)
Agusia, ok, masz to jak w banku ;)

U mnie 12 dc i mam dużo pęcherzyków..
Jeden ma 10mm. Więc niby mało, ale może się wszystko jeszcze zdarzyć :)
chciałabym dołączyć, zalożyłam nowy wątek ale chyba faktycznie bez sensu :) starania zaczełam 1 marca. Okres się spoźniał więc cała szczęśliwa robiłam test - 1 krecha :( okres ogolnie nie przyszedł jeszcze ponad miesiąc....w konu pojawiły się małe plamienia więc pobiegłam do gina...padła diagnoza ciąży pozamacicznej bo coś siedziało w jajowodzie ale na szczęscie wykluczyłam po badaniu z krwi. dostałam luteinkę na wywołanie. Za tydzień @ nada nie było a mnie złapały takie bóle brzucha, że myślałam że umieram.....znów pobiegłam do mojej lekarki = stan zapalny i torbiel....po leczeniu w końcu dostałam ogromniasty @. W połowie cyklu poszłam skontrolować sytuację i było jak w bajce = owulacja, płodny śluz, idealny pęcherzyk....więc zabraliśmy się do roboty i znów nic :( dziwne to wszystko.....
a u mnie dzisiaj 17 dc, śluz cały czas niepłodny, temperatura mi skacze i w ogóle nie wiem, o co chodzi. czuję, że kolejny cykl spisany na straty...
OK,to jestem 1 w kolejce ,pamietaj ;)
Agusia, nie wiem jak sie nazywa własnie.
Ciocia dostała ją od pewnej Chinki, która stwierdziła, że skoro ciocia własnie nie ma dzieci, to ta herbatka jej pomoże..
ciocia została starą panną ;) ale podzieliła sie herbatką i trzem parom już pomogła.
Jeśli i nam pomoże, to z chęcią oddam ją dalej.

:)
Bombelkowa a jak nazywa sie ta herbatka ? :) moze mozna na Allegro kupić czy cos :)
marynial rozkręciła wątek swoją informacją ;)

Ja dziś zaczynam monitoring po kuracji clo.
Zobaczymy co tam wyrosło. Dodatkowo wspomagamy się herbatką z Chin sprzed ponad 30 lat. Dostaliśmy od cioci. Zostało już niewiele, bo przed nami stosowaly trzy pary które miały problemy z zajściem i wszystkim się udało ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mnie tez troche nie bylo i prosze ;)

Marynial wielkie rgatulacje, super super! :)

u mnie jakos nie-rozowo, walcze z prolaktyna poki co znowu, zaczynam ja zbijac :/ poza tym jakas torbiel 10mm pojawila mi sie na prawym jajniku, cholera jedna :/ musze zrobic badanie i modle sie zeby jednak nie byla to torbiel endometrialna...chociaz gin mnie pociesza, ze to pikus jest..

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry