Widok

STARAJĄCE SIĘ - LXIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie!Jesteśmy bardzo szczęśliwi, widzieliśmy bąbelka, serducho bije!:)
Trzymam kciuki za wszystkie starające się!!!Życzę powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie, u mnie w okolicy nie ma..na tym tescie co zrobilam ta druga kreska jest grubości włosa, więc to też świadczy chyba o tym, że to bujda, bo ta pierwsza przecież ma dobre z 2 mm...

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
olenka jesli ci sie chce jedz do laboratorium pck w redlowie wynik betahcg bedziesz miala po 2h
lenka dziękuję za podpowiedź,ale nie dam się zwariować i poczekam spokojnie :) w końcu i tak nic nie zmienię, nie będę szaleć ;)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mnie też wyszła bardzo blada kreska, prawie niewidoczna, a teraz 7 tydzień ciąży. także pewnie jesteś w ciąży :)
witam wszystkich, dawno tu nie zaglądałam a tymbardziej się nie wypowiadałam ale widze że są jeszcze niektóre osoby jakie pamiętam..
słoneczko wrogość śluzu mozesz zrobić prywatnie u dr Nowickiego w Sopocie ale nie pamiętam ile kosztowało, chyba 100zł, a drożność chyba robią na klinicznej, a na pewno w wojewódzkim bo ja tam robiłam - musisz mieć skierowanie i aktualnie badanie OB i najlepiej jak tylko dostaniesz @ to się zapisz, z terminami nie ma problemu.. ja już to wszystko przechodziłam :( w poniedziałek mam pierwszą inseminację więc trzymajcie kciuki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam dziewczyny.
Pisałam w tym wątku jakoś na początku stycznia,że zaczynamy starania o dzidziusia.Mamy 12-letniego syna,w styczniu 2010 roku poroniłam,nasze starania w styczniu tego roku przyniosły efekty,ale niestety kolejny raz poroniłam.Mamy pozwolenie od lekarki na staranie się już w tym cyklu.
olenka_21 jak ja robiłam testy w lutym,to na jednym takim z rossmana nic nie wyszło,na drugi dzień kupiłam w aptece,zrobiłam i po 5 minutach znowu nic nie było.Już chciałam wyrzucić test do śmietnika,kiedy pojawiła się słabiutka druga kreska.Trzymam kciuki,żeby jutro była ta druga kreska.
Powodzenia dziewczyny w staraniach.Trzymam kciuki.
oleńka trzymam kciuki, żeby na następnym teście kreska była mocniejsza;) LG oby inseminacja się powiodła :)
LG ja również życzę powodzenia :*

ja w zeszłym roku zaszłam w ciążę 2 kwietnia, jeśli w tym roku się udało, to był to 1 kwietnia..coś te daty są magiczne.może to jakiś znak..

marynial dziękuję za 3manie kciuków, rano o 6 zrobię test...oby II

LG a gdzie robisz inseminacje i jaki koszt?
u dr Nowickiego(androloga) w Sopocie - koszt 350zł za zabieg, wizyty 80zł
nie nastawiam się na sukces za pierwszym razem ale nadzieja jest zawsze :)
olenka pamiętam twój wątek z zeszłego roku.. powodzenia :)
kurcze tanio moj mi zaspiewal 700 a jestes czyms stymulowana?
nie jestem. u mnie przeważnie jest owulacja(90% moich monitoringów kończyło się stwierdzeniem że jajeczko pękło), ale problem polega na tym że mam poskręcane jajowody i lekrze (mój gin i androlog) stwierdzili że nasienie nie przechodzi przez szyjkę więc najlepszym dla nas rozwiązaniem jest żeby skrócić drogę i dodatkowo "podrasować" nasienie jakimś preparatem
dodam że staramy się o dziecko od 2 lat a wyniki moje i męża są w zasadzie w porządku - poza moją podwyższoną prolaktyną
dzieki za odp i powodzenia:)
Lg ja podziwiam Ciebie i każdą inną parę, dziewczynę, która ma siły tyle czasu się starać..oczywiście, jeśli będzie trzeba, ja tez będę się starała do skutku,ale zawsze sobie myślę..ile trzeba mieć siły i woli, determinacji itd, żeby walczyć tak długo...

dziękuje Ci za te słowa :) ja sobie poprostu nie wyobrażam żeby ta moja już trochę długa historia nie skończyła się szczęśliwie :))) chociaż w tym wszystkim wcale nie czuję się silna :(
to tak jak ja LG czasem wydaje mi sie ze byloby mi lepiej gdybym wydala ta kase na psychiatre ktory pomoglby mi sie pozbyc checi posiadania dziecka
coś w tym jest :)
ja troche wyluzowałam :) miałam strasznie dużo zajęć i jakoś tak w ostatnim czasie nawet sie nie przejmuję jak przychodzi @ ale chęci posiadania dziecka się na pewno nie wyzbędę :)
oleńka trzymam kciuki za Ciebie :) I czekam na wieści :)
okres miał być wczoraj, dzisiaj póki co brak, test z rana po raz kolejny jakiś niepewny... niby II ale jednak dopiero po 20 min, a wtedy test nieważny...hmm...sama nie wiem :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry