Widok

STARAJĄCE SIĘ - LXIII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie!Jesteśmy bardzo szczęśliwi, widzieliśmy bąbelka, serducho bije!:)
Trzymam kciuki za wszystkie starające się!!!Życzę powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
Witam starające się dziewuszki:)
Jestem żywym "przykładem" że nie warto tracić nadziei...Moja historia w skrócie: pierwsza ciąża poroniona w 7 tc :( 27.12.2010 r. totalne załamanie bo dzidziuś był planowany i bardzo chciany od pierwszego wejrzenia w pozytywny test!Nie było łatwo podnieść się do następnej walki ale zaczęliśmy się starać od kwietnia 2011 i co...nie udawało się były nerwy, kolejne fikcyjne dopatrywania się objawów ciąży i nic z tego:( w grudniu zapisałam się do mojej pani ginekolog i ona stwierdziła że ze mną jest wszystko ok. i że staramy się do kwietnia a jak nie to zaczynamy się martwić bo to już będzie rok jak się nie udaje...i chyba mój organizm się tego przestraszył bo już mamy ten kwiecień:)i co dzisiejszy test z rana z ładnymi II kreseczkami:)i kolejny czeka na jutro rano;)A ja zaczynam się stresować czy wszystko w porządku...ale nie tracę nadziei ze ta ciąża przyniesie mi największe szczęście w życiu:)
najlepiej odpuścić a co ma być to będzie
jestem doskonałym przykładem na to jak placebo umie zadziałać...tak bardzo wierzyłam w to, że jestem w ciąży, że @ się spóźnił..widziałam już wszystkie objawy, piersi, rosnący brzuch, mdłości, wszystko - a tak naprawdę to tylko moja wyobraźnia...nie załamałam się jakoś bardzo, bo to nic nie zmieni, ale powiem Wam, że nie będę już liczyła dni płodnych i niepłodnych, chodziła na monitoringi itd...zrobię tylko podstawowe badania o których pisałam, jeśli coś będzie nie tak to doprowadzę organizm do porządku i po prostu będę kochała mojego męża..bez stresu, kalkulatora, termometra itd...

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
u jednych przez stres u innych przez inne emocje niestety tak to jest ja w cigu 3 ostatnich lat przerabialam to wielokrotnie, ostatnio przed hsg pierwszy raz od roku przesunal mi sie okres i to pewnie tylko dlatego ze starsznie sie balam tego zabiegu bo w ciazy niestety nie bylam:( chociaz oczywiscie blada kreske na tescie widzialam juz nie pierwszy raz
powiem Ci lenka, że mnie też sie tak wydaje....za bardzo nastawilam się na to, że się udało...

Oleńka ostatnio spóźniał mi się @ 4 dni i już myślałam że ... ale niestety - może to przez stres przynajmniej u mnie tak było
to ja ci napisze co jest nie tak bo mi sie tez tak zdarzalo i moj lekarz mi powiedzial ze jak bede tak sie nastawiac i nakrecac to juz sam stan emocjonalny moze spowodowac ze okres sie spozni
nic nie brałam, właśnie w tym rzecz...a mi się nigdy okres nie spóźnia, a najgorsze jest to, że nie ma nawet oznak, żeby miał przyjść...

Ola a może ostatnio brałaś jakieś leki czy coś? bo mi się teraz też spóźniał @ o kilka dni (pierwszy raz w życiu!) ale ja piję od miesiąca zioła i tak sobie myślę, że to przez nie właśnie się spóźnił
Oleńka,strasznie mi przykro:-( trzymaj się :-*
Oleńka, strasznie mi przykro :(
hmm...a czy to możliwe że za wcześnie...? kurcze sama nie wiem...przykro mi Oleńka..... :* :(
nie jestem w ciąży... beta 0,1..... nie wiem co ze mną jest, @ brak, jajnik kłuje jak opętany....

no nareszcie ;) ale nas dręczysz;D
byłam na becie w Redłowie...za 2 h będą wyniki....

słoneczko najlepiej do endokrynologa i to dobrego, a nie jak u mnie, straciłam 3 lata u byłej endo, 3 lata leczenia na marne...
olenka,testu powinno się robić z pierwszego porannego moczu,wieć może teraz Ci nie wykryć. idź na bete,będziesz wiedziała,na czym stoisz,a tak to niepotrzebnie się stresujesz.
na pewno będzie dobrze:-)
olenka szkoda kasy na testy idz na bete i nie bedziesz sie musiala zastanawiac
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
no i kolejny test - i negatywny....nie wiem co jest ze mną :(

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry