Widok
hatari do inseminacji prolaktyna zawyżona (ta po obciążeniu tabletką) to źle, do in vitro liczy się tylko prolaktyna normalna, po obciążeniu nie ma znaczenia gdyż zapłodnienie następuje i tak poza kobietą; mi np. inseminacja się nie udała bo miałam mega zawyżoną prolaktynę po tabletce, ale nikt przed zabiegiem tego nie sprawdził, sama próbowałam dociec dlaczego się nie udało no i wyszła właśnie ta zawyżona prolaktyna...
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Witam wszystkie 'starające się' :) chciałam sie przywitać :) od jakiegoś czaso 'podczytuje ' na forum wątki dotyczące starań o dzidzie i chyba nie moge się nazywać 'nową' bo my staramy się już od 1,5 roku.
Leczę się u dr Śliwińskiego.Stwierdzone PCO długi czas standardowej stymulacji jajnikow przez Clo itp. We IX miałam IVI z negatywnym rezultatem. Może któraś z Was wie jakie mogą być przyczyny niepowodzenia ? Co mogłam zrobić żle?
Walerko, Ciebie postrzegam jako speca od wszystkich badań :) możesz mi powiedzieć czy prolaktynę też powinnam robić przy IVI jaki powiniem być jej poziom ?
Leczę się u dr Śliwińskiego.Stwierdzone PCO długi czas standardowej stymulacji jajnikow przez Clo itp. We IX miałam IVI z negatywnym rezultatem. Może któraś z Was wie jakie mogą być przyczyny niepowodzenia ? Co mogłam zrobić żle?
Walerko, Ciebie postrzegam jako speca od wszystkich badań :) możesz mi powiedzieć czy prolaktynę też powinnam robić przy IVI jaki powiniem być jej poziom ?
Dziewczyny, a czy ~joanna833 nie napisała ze jest w ciąży???
cytuje: "Dołączam do wątku. Za tydzień będę miała ustalony termin(w poniedziałek). Trochę z zaskoczenia ta ciąża, ale bardzo się cieszę. Myślę, że gdzieś w granicach lipca będzie dzidziuś. Teraz zamierzam się wynudzić za wszystkie czasy :-) Pozdrawiam wszystkie mamy, te przyszłe i te obecne."
cytuje: "Dołączam do wątku. Za tydzień będę miała ustalony termin(w poniedziałek). Trochę z zaskoczenia ta ciąża, ale bardzo się cieszę. Myślę, że gdzieś w granicach lipca będzie dzidziuś. Teraz zamierzam się wynudzić za wszystkie czasy :-) Pozdrawiam wszystkie mamy, te przyszłe i te obecne."
Gratulacje kolejnej zafasolkowanej.
Ja się melduję i zaczynam 8 cykl starań :) @ spóźniła mi się 7 dni, ale niestety przyszła... 3 dni rozpaczy i od nowa zaczynam :)
A tak przy okazji... postanowiłam się za siebie wziąć i szukam dobrego fryzjera w okolicy Zakoniczyna... zmieniam fryzurę, zapisuję się na aerobik bo zwariuję.
Ja się melduję i zaczynam 8 cykl starań :) @ spóźniła mi się 7 dni, ale niestety przyszła... 3 dni rozpaczy i od nowa zaczynam :)
A tak przy okazji... postanowiłam się za siebie wziąć i szukam dobrego fryzjera w okolicy Zakoniczyna... zmieniam fryzurę, zapisuję się na aerobik bo zwariuję.