Widok
mi sie porozwalal cykl jak miałam mega stres w pracy...zawsze miałam jak w zegarku, a tu nic i nic, robiłam test i wyszedł niegatywny, w ciazy jeszcze wtedy nie byłam... mi sie wtedy chyba spoznił własnie ze 3,4 dni...niepamietam juz dokładnie...
nie wiem czy bromek ma na to jakis wpływ, ja jak zaczełam brac dostineks czy jak to sie pisze to zaraz zaszłam w ciaze... i to chyba nawet zanim zaczełam go brac...
poczekaj jeszcze pare dni, jak okres nie przyjdzie to zrob znow test...
życze Ci zeby okres nie przyszedł!!!!
nie wiem czy bromek ma na to jakis wpływ, ja jak zaczełam brac dostineks czy jak to sie pisze to zaraz zaszłam w ciaze... i to chyba nawet zanim zaczełam go brac...
poczekaj jeszcze pare dni, jak okres nie przyjdzie to zrob znow test...
życze Ci zeby okres nie przyszedł!!!!
LG83 moja kolezanka z pracy robila 3 rozne testy i kazdy wyszedł negatywny, zapisala sie nawet do lekarza ze cos nie tak bo okresu nie ma, w ciazy nie jest... i pare dni przed wizyta zrobiła jeszcze inny test-4-ty i wyszedł pozytywny :) chłop ma urodzic sie pod koniec marca :)
a dawno miałas miec okres?
a dawno miałas miec okres?
dziewczyny poniżej sa moje 3 ostatnie cykle, nie sa one dokładne, ale może cos sie uda zinterpretowac? co o nich mysliscie

Uploaded with ImageShack.us

BEZPŁATNA WIZYTA LEKARSKA
W KLINICE LECZENIA NIEPŁODNOŚCI INVICTA
Klinika Leczenia Niepłodności INVICTA zaprasza na Bezpłatną Konsultację Lekarską. Podczas spotkania z ekspertem z zakresu leczenia niepłodności będziecie mieli Państwo okazję uzyskać odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Wizyty odbywają się w Klinice Leczenia Niepłodności INVICTA w Gdańsku oraz w Warszawie.
Wizyta obejmuje poradę lekarską oraz badanie USG w zależności od wskazań lekarskich.
Dodatkowo podczas wizyty otrzymacie Państwo BON RABATOWY - 50% na wykonanie wybranych badań laboratoryjnych:
» Partnerka: AMH - Anty Mullerian Hormon
(ocena rezerwy jajnikowej) więcej ...
» Partner: badanie nasienia więcej ...
Kto może skorzystać z promocji?
Wszystkie Pary, które w okresie ostatnich 3 miesięcy nie korzystały z usług Kliniki Niepłodności INVICTA.
Gdzie mogę odbyć wizytę?
Bezpłatne wizyty lekarskie odbywają się w Klinice Leczenia Niepłodności INVICTA w Gdańsu oraz Warszawie.
Termin promocji:
Promocja trwa do końca grudnia 2010 roku.
W jaki sposób skorzystać z promocji:
Prosimy o rejestrację telefoniczną:
» Gdańsk: tel. kom. 784 368 011, tel. 58 763 50 50
» Warszawa: tel. kom. 784 368 592, tel. 22 892 93 60
W KLINICE LECZENIA NIEPŁODNOŚCI INVICTA
Klinika Leczenia Niepłodności INVICTA zaprasza na Bezpłatną Konsultację Lekarską. Podczas spotkania z ekspertem z zakresu leczenia niepłodności będziecie mieli Państwo okazję uzyskać odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Wizyty odbywają się w Klinice Leczenia Niepłodności INVICTA w Gdańsku oraz w Warszawie.
Wizyta obejmuje poradę lekarską oraz badanie USG w zależności od wskazań lekarskich.
Dodatkowo podczas wizyty otrzymacie Państwo BON RABATOWY - 50% na wykonanie wybranych badań laboratoryjnych:
» Partnerka: AMH - Anty Mullerian Hormon
(ocena rezerwy jajnikowej) więcej ...
» Partner: badanie nasienia więcej ...
Kto może skorzystać z promocji?
Wszystkie Pary, które w okresie ostatnich 3 miesięcy nie korzystały z usług Kliniki Niepłodności INVICTA.
Gdzie mogę odbyć wizytę?
Bezpłatne wizyty lekarskie odbywają się w Klinice Leczenia Niepłodności INVICTA w Gdańsu oraz Warszawie.
Termin promocji:
Promocja trwa do końca grudnia 2010 roku.
W jaki sposób skorzystać z promocji:
Prosimy o rejestrację telefoniczną:
» Gdańsk: tel. kom. 784 368 011, tel. 58 763 50 50
» Warszawa: tel. kom. 784 368 592, tel. 22 892 93 60