Widok
dziewczyny trzymajcie się, ja wiem doskonale jak wam ciężko, ale marzenia się spełniają, trzeba być dobrej myśli choć to bardzo trudne :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Asiunia doskonale cię rozumiem...u mnie test owu wyszedł pozytywnie, były przytulanka, ja jeszcze kilka dni mam do @ wiem że i tak nic nie będzie ( przez problemy męża) ale jak głupia się łudzę że może jakiś mały cud będzie. ja się umówiłam na bezpłatna poradę do invicty, wezme wszytskie nasze wyniki badań i zobaczymy co powie inny lekarz.
ja mam mega-dola po ostatnim rozczarowaniu z @.
poza tym mam jakieś guzki w piersiach (w jednej od zawsze torbiel a w drugiej wykryto teraz coś...).
to coś na razie do obserwacji przez poł roku.
staram się nie czytać w necie na ten temat... bo można świra dostać.
tak więc widzicie Kochane, na staranka nawet nie mam ochoty... ale może będzie tak zwany "złoty strzał" bo przytulanko było akurat w owu...
ale też się nie nastawiam, bo w tamtym miesiacu też były w owu ... i nic...
a tak pozatym, to ile przed skokiem temp jest owu? bo zapomniałam a koleżanka się pytała mnie ostatnio...
o rety, ale wywód. ale przynajmniej się trochę wyżaliłam, a nikt mnie nie zrozumie tak jak Wy...
poza tym mam jakieś guzki w piersiach (w jednej od zawsze torbiel a w drugiej wykryto teraz coś...).
to coś na razie do obserwacji przez poł roku.
staram się nie czytać w necie na ten temat... bo można świra dostać.
tak więc widzicie Kochane, na staranka nawet nie mam ochoty... ale może będzie tak zwany "złoty strzał" bo przytulanko było akurat w owu...
ale też się nie nastawiam, bo w tamtym miesiacu też były w owu ... i nic...
a tak pozatym, to ile przed skokiem temp jest owu? bo zapomniałam a koleżanka się pytała mnie ostatnio...
o rety, ale wywód. ale przynajmniej się trochę wyżaliłam, a nikt mnie nie zrozumie tak jak Wy...
Kochane ja jednak @ się nie doczekałam:) jestem po wizycie i ginekolog potwierdził ciążę, ale nowy wątek założę 7.12. jeśli po wizycie będzie wszystko dobrze, a taką mam nadzieję:)
wykryto u mnie torbiel na jajniku, z którego było jajeczko i teraz nie wiadomo czy ona nie przeszkodziła w zagnieżdżeniu się...ginekolog na 150% chce wykluczyć ciążę pozamaciczną
wykryto u mnie torbiel na jajniku, z którego było jajeczko i teraz nie wiadomo czy ona nie przeszkodziła w zagnieżdżeniu się...ginekolog na 150% chce wykluczyć ciążę pozamaciczną
dzień wcześniej mój zadzwonił i się umówił na wizytę...koszt 150 zł...został zaprowadzony do pokoju, musiał zostawić żołnierzyki w pojemniczku i na następny dzień już chyba był wynik...wstrzemięźliwość chyba od 2 dób - najlepiej min 4 dni (tak ginekolog mówił)...mój był po 3 dniach i wyniki jego są super