Widok

Stokke xplory - pomoc dla fanek i niezdecydowanych :)))

Witam wszystkich zainteresowanych wózkami stokke:)
poczytałam trochę na forum i widzę,że brak jest konkretnych info na temat tego wózka:( chętnie pomogę, doradzę i odpowiem na wasze pytania :) użytkuje stokke od ponad dwóch lat i nie zamieniłabym go na żaden inny więc może komuś pomogę przy wyborze.

zapraszam również inne użytkowniczki do wklejania zdjęć swoich stokke!!!

image

image

image

pozdrawiam i zapraszam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
aagulek zgodnie z obietnicą przesyłam fotki na których starałam się uwidocznić różnicę w ustawaniu wysokości siedziska:)

1. Wysokość na maxa w górę:

image
image

2.Wysokość na maxa w dół:
image
image

3. To zdjęcie przedstawia na ile możesz obniżyć siedzisko. Praktycznie możesz obniżać co 1 cm, jest ok 16 stopni.
image

image
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agusia jesteś rewelacyjna:) rozwiałaś wszystkie moje wątpliwości:) cóż skoro w lesie daje sobie radę, śnieg jakoś przeżyjemy:) tym bardziej ze ostatnie zimy są dosć bez śniegowe. A zdjęcia rozwiały wszystkie moje wątpliwości więc na 100% kupuję ten wózek!!!:) Jeszcze raz dzieki:)
Nie ma za co cała przyjemność po mojej stronie:) W takim razie życzę udanego zakupu i przyjemnego użytkowania wózka:)
image
image

image
Witam. Mam pytanie, jak ten wozek jezdzi po kostce brukowej?
Czy to ze nie ma zadnej amortyzacji nie przeszkadza?
Myślę że chyba żadnym wózkiem nie jest przyjemnie jeździć po kostce brukowej na szczęście jest jej już nie wiele:)
image
image

image
a na moim 'nowym' osiedlu jest tylko kostka, dziecko bardzo odczuwa wyboje?
Jeszcze zależy jaka kostka starego typu czy już nowego tzw mozaika:)
image
image

image
nowe osiedle, nowa kostka :)
To po kostce nowego typu nie ma żadnego problemu, jeździ się bardzo dobrze:)
image
image

image
dzieki
mam do sprzedania kompletny stokke w kolorze pomaranczowym,jesli jest ktos zainteresowany prosze o kontakt na maila: mania1177@gmail.com
super kolorek polecam:)
image
image

image
Mam pytanie ?
tzn jestem zdecydowana na zakup stokke .Alle jakdługo mozne użytkowac spacerówke? Bo ona mi sie wydaje taka mała?
Moja córka ma w styczniu 3 latka i jeszcze śmiało się w niej mieści:) Ale jest dość drobna.
image
image

image
Aga wyobraz sobie ponownie zastanawiam się nad zakupem Stokka!! jestem wariatką mam w domu 3 wozki w tym 2 bugaboo i F.T.VIBE, ale ktoregoś sprzedam na wiosnę i twierdzę ze stokke był świetny, mam więc pytanie czy te nowe Stokke mają jakieś ulepszenia? np. wypinany pałak? myślę o czerwonym , twoja coreczka jest parę miesięcy starsza od mojego synka czy mieści się wygodnie w spacerowce?...
nicolas
Hej
W nowej wersji Stokke jest tylko jedna poprawka, a mianowicie zmienili system mocowania spacerówki na stelażu. Patent jest tak jak w gondoli i na pewno łatwiej się ją montuje szczególnie jak ma się dłuższe paznokcie;]

tu podsyłam Ci lnk do zerknięcia jaka jest różnica

http://www.allegro.pl/item856586371_stokke_spacerowka_turkus.html

Więcej zmian o ile mi wiadomo brak;
Jeśli chodzi o moją córkę to w wózku mieści się jeszcze spokojnie ale trzeba zaznaczyć że to moje chucherko mierzy 98cm i waży 12kg, nawet zmieści się tej zimy jeszcze w śpiworek co mnie bardzo ucieszyło bo strasznie jest teraz zimno brrrrr...

image
image

image
Dzięki za szybką odpowiedz!,ten na allegro fajny ale ja jakoś nastawia się na czerwony... pojadę po świętach do mama i ja, zobaczę czy mają promocję , czasem mają fajne ceny pod koniec roku. więc myślisz ze na jakiś czas jeszcze wystarczy? u mnie synek jest szczupły tylko dosyć wysoki...
W sumie to wysokość nie ma jako takiego znaczenia bo podnóżek jest regulowany. W opisie niby deklarują że wózek jest do 4 lat ale podejrzewam, że to kwestia indywidualna. Mając wcześniej mutsy sprzedałam go właśnie z powodu iż był za krótki, mała miała nie całe 2 lata!!! W stokke mieści się idealnie:)
image
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...

psi fryzjer - moze macie kogos sprawdzonego? (12 odpowiedzi)

j/w najchetniej w okolicach Żabianka, Zaspa, Przymorze, Brzeźno

Aliexpress-ktos zamawiał? (20 odpowiedzi)

Jak w temacie widze kilka fajowych rzeczy ale mam obawy.. nie do jakosci a do tego czy dotra...

do góry