Widok

Stokke xplory - pomoc dla fanek i niezdecydowanych :)))

Witam wszystkich zainteresowanych wózkami stokke:)
poczytałam trochę na forum i widzę,że brak jest konkretnych info na temat tego wózka:( chętnie pomogę, doradzę i odpowiem na wasze pytania :) użytkuje stokke od ponad dwóch lat i nie zamieniłabym go na żaden inny więc może komuś pomogę przy wyborze.

zapraszam również inne użytkowniczki do wklejania zdjęć swoich stokke!!!

image

image

image

pozdrawiam i zapraszam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam ja trochę z innej beczki ale nadal w temacie Stokke. :) mam na sprzedaż łóżeczko Stokke Sleepi oraz przewijak/ biurko Stokke Care w kolorze jasnego drewna WhiteWash w bardzo atrakcyjnej cenie. Córka juz z kompletu wyrosła i zabiera nam miejsce w jej pokoju, może jest tu jakaś mama spodziewająca się maluszka.? Chętnie odpowiem na wszystkie pytania i wyślę zainteresowanym zdjęcia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej dziewczyny :-)
Widze gorąca dyskusje dotycząca stokke.
Ja z fanek stokke czyli bardzo mi sie podoba ale nie do końca wiem czy jest dla mnie.
Moze napisze po krotce w jakich "warunkach" bede go urzywala.
Rodzę na początku października czyli gondolę potrzebuje na zimę - myśle o stokke crusi czyli tym z większa gondola.
W sumie wszystko w nim mi odpowiada obawiam sie tylko kolek.
Wózek ma byc typowo miejski czyli parki zakupy itp.
Ale nie koniecznie parki z chodnikami i asfaltem a tez takie z "leśnymi ścieżkami " i obawiam sie jak w takim "terenie" poradzi sobie stokke?
Pewnie sobie poradzi ale chodzi mi tez o to czy po takim spacerku nie bede umordowana jak po pracy w kopalni a dziecko wytrzesione?
Dodatkowo niespecjalnie patrzę na wagę bo schodów w swoim codziennym życiu praktycznie nie spotykam ze schodami bede miała do czynienia ewentualnie raz w miesiącu góra.
Zależy mi zeby nie był mega wielki po złożeniu łatwo sie składał i mieścił do bagażnika .
Jak nie stokke to myśle o mutsy, hartanie, teutonii i w sumie nie wiem czym jeszcze :-)
Tak naprawde dopiero zaczynam poszukiwania i edukuje sie w internecie.
Wiec wszystkie rady chętnie poczytam :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Up :-)
Hej temat lozeczka jeszcze aktualny?
witam mam pytanie na temat wozka, mam mozliwosc odkupienia tego wozka tylko ze jest juz teraz 5 letni, czyli po 2 dzieciach, jak wyglada uzytkowanie takiego wozka przez nastsepne przypuscmy dwa lata przeze mnie?/ prosze o szybka reakcje.
Witam,
Mam nadzieję, że mogę jeszcze liczyć na pomoc, chciałabym się dowiedzieć, gdzie można naprawić wózek stokke? Jestem z Poznania i mam problem z przednim kołem wózka.
będę wdzięczna za odpowiedź, podaję maila sjanasik@gmail.com
sprzedawane sa w gdansku w mama i ja, wiec tam oddaj na gwarancje i po klopocie.
Witam zastanawiam się nad zakupem stokke xplory 3w1 ale mam pewne zastrzeżenia: czy wózek poradzi sobie z nierównymi chodnikami i kostka brukowa , czy wózek poradzi sobie z dróżkami w parku oraz lesie.ostatnie pytanie jak wygląda stabilizacja wózka.Dziekuje za odpowiedz
Sluchajcie kupilam wozek stokke za 5 tys i uwierzcie mi - PORAZKA ! Sprzedalam po miesiacu i kupilam wozek nemo limited za 1500 to bylo DOBRA ZMIANA! Wozek stokke jest tylko ladny i nic poza tym !!! A spacer to udreka nie ma amortyzatorow po chodniku z kostki lata caly jest twardy po spacerach corka byla niespokojna nie ma co sie dziwic rzucalo nia po calym wozku !!! Trzdba sie naglowic by wjechac na krazeznik ! Najmniejsza przeszkoda pod kolem i wozek nagle stoi a wrecz odbija do tylu ! Porazka
Caly material jest sciagany i mozna go prac w pralce. Tez kupilam uzywany 3w1 i wypralismy wszystko. Juz jestesmy na etapie spacerowki.
Mam pytanie dotyczące rączki. Jak się prowadzi i steruje tym wózkiem.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zniżki kody rabatowe - gdzie? (19 odpowiedzi)

Hej. Wiecie może czy są jakieś kody rabatowe do h&m lub smyk, reserved, rekids?

szkoła podstawowa nr 24 we Wrzeszczu - poproszę o opinie (21 odpowiedzi)

szkoła znajduje się przy ul .Lilli Wenedy, muszę zapisać córkę i szukam opinii o tej szkole.

tanie meble kuchenne?Jakie (73 odpowiedzi)

Dostaliśmy po 8 latach czekania mieszkanie z miasta 3pokoje,kuchnia. W kuchni mamy tylko...

do góry