Widok

Stokke xplory - pomoc dla fanek i niezdecydowanych :)))

Witam wszystkich zainteresowanych wózkami stokke:)
poczytałam trochę na forum i widzę,że brak jest konkretnych info na temat tego wózka:( chętnie pomogę, doradzę i odpowiem na wasze pytania :) użytkuje stokke od ponad dwóch lat i nie zamieniłabym go na żaden inny więc może komuś pomogę przy wyborze.

zapraszam również inne użytkowniczki do wklejania zdjęć swoich stokke!!!

image

image

image

pozdrawiam i zapraszam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdzie można kupić tanio taki wózek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Siedzisko wkłada się podobnie jak w drugą stronę,jest tylko jedna podstawowa różnica to gdy chcesz aby synek siedział przodem musisz najpierw wyjąć podnóżek całkowicie a potem wpiąć siedzisko no i włożyć podnóżek:)
Mam nadzieję że o to chodziło:)
Pozdrawiam
image
image

image
Tanio to tylko z drugiej ręki np na allegro:)
image
image

image
agusiu dzieki bardzo wlasnie chodzilo mi o to ze nie miescil sie podnuzek nie pomyslalam zeby go odpioc jakbym miala problem to znowu poprosze o pomoc jeszcze raz wielkie dzieki!!
Czyli w każdym sklepie cena Stokke jest taka sama? ;-)
Używany wózek to ja mogę kupić dla siebie, dla młodej będzie nowy!
ja kupilam swojego w mama ija ale teraz czekajo na dostawe zostal chyba czarny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
inees mozliwe ze tak jest jak piszesz ja tylko widziałm go i nie uzytkowałam ale mnie i tak nie byłoby stac na ten wózeczej nawet gdyby ście mnie do niego przekonały

Ja kupiłam w Mama i ja za cenę 3199 z rabatem, ale jest strona internetowa przez którą kupowałam śpiworek do spacerówki i bardzo sobie ją cenię super szybka wysyłka i ekstra podejście do klienta:)
Podaję link:)
http://www.4kids.com.pl/produkt-1067.html
image
image

image
na początku mi się nie podobał ale przyznaję że nie przyglądałam mu się dokładnie ;)

ale teraz...mocno bym się zastanowiła czy go nie kupić
widuje 3 Stokusie u nas na osiedlu i widziałam jak łatwo manewruje sie nim w malutkich sklepikach między półkami-po prostu bajka :)

zastanawiają mnie tylko kółka i amortyzacja...kółka chyba są piankowe?? jak on się sprawdza na wertepach, plaży, lesie??
image
image
Przednie piankowe, tylne bardzo wytrzymała guma. Amortyzacji niestety nie posiada, ale mi to zupełnie nie przeszkadza. Mieszkam na Morenie i jest tu dość wertepów:) oczywiście nie jest on stworzony na wertepy ale radzę sobie na spacerach po lesie nie jest aż tak tragicznie:)
Co do plaży to właśnie patent składania kół pozwala na ciągnięcie wózka bez większych problemów:)
image
image

image
aaaa no własnie to składanie kół...przydaje się??
jak on się składa??
no i pytanko o gondolę...duża jest?? ja chciałam kupić Mutsy ale cieszę się ze tego nie zrobiłam bo Misiak od miesiąca musiałby w spacerówce jeździć ;)

tak sobie kombinuję czy by tego Stokusia dla następnego dzidziola nie kupić a jak gondola mikra a drugi dzidziol też taki duży się urodzi to bedzie niefajnie
image
image
Składanie kół służy przede wszystkim po to aby wjechać i zjechać po schodach bez większych problemów:) i właśnie to łatwe ciąganie po plaży:)
Co do gondoli jest nie za duża, jak przejrzysz poprzednie wątki wkleiłam zdjęcia kremowej gondolki to sobie obejrzyj:)

Ja właśnie kupiłam sobie nowego Stokke w listopadzie i trzymam gondolę dla drugiego dziecka:) Moja mała jeździła w Mutsy ale gondola także nie była duża 30 stycznia się urodziła a pod koniec kwietnia już jeździła w spacerówce, prężyła się i strasznie płakała w gondoli, chyba była ciekawa świata:)

Polecam filmik instruktażowy:)

http://www.youtube.com/watch?v=mxNheoaTnlg
image
image

image
dzięki :) obejrzę sobie
image
image
Stokke Xplory 2009 Nowy kolor i akcesoria!!! Co sądzicie:)?

image

image

image

image

image

image
image
image

image
czarno biały cudo !!!!! może kupie sobie nowy zestaw obić !!! piekne są !!

image
image
Też bym sobie sprawiła, ale na razie dostępne są tylko w Stanach i Kanadzie:(((

Koszt - budka, parasolka, termos na butelkę, przybornik x2 199$

Żółty zestaw 1200$ Seria limitowana

Pewnie tak szybko do nas nie dotrą albo i wcale tak jak zwykłe kolorowe tapicerki - brak możliwości nabycia w Polsce:(
image
image

image
ja mam przyjaciółkę w usa :) sciągnac to nie problem, byleby cła nie dowalili..... bo wtedy masakra..

image
image
Kurcze też bym była zainteresowana kupnem ale zupełnie nie wiem jak to z tym cłem niestety:(
image
image

image
ciekawe czy na amerykanskim ebay-u majo? czasami wysylajo do nas ale kolory fajne
Niestety nie mają jeszcze:( Na oficjalnej stronie Stokke jest wzmianka i przekierowanie na allmodernbaby.com ale Ci do nas nie wysyłają niestety:(
ja mam jedynie możliwość zakupu na angielskim ebayu może tam sie pojawi ale to pewnie dopiero za jakiś czas:(
image
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (18 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

Sędzia Breza-Kłos (3 odpowiedzi)

Witam, czy kogoś rozwodziła sędzia Wiesława Breza-Kłos? Proszę o opinie.

do góry